Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Canım çok tebrik ederim.Artvinli haber verdi şimdi.Allah sağlıkla büyütmek nasib etsin:Saruboceq:a.s.

Çok şaşırdım canım doğumunu duyduğumda, allah analı babalı büyütsün kızlarını. Bizleri habersiz bırakma.

ayyy sıra bana gelmiş claire doğurduktan sonra ben doğurucam galiba bırrrrrrr korku sardııııı

kevsercimmm bacımmm hayırlı uğurlu olsun kısçeler sonunda kavuştunnn çok mutluyum sağlıklı olduğunuz için hayırlı evlatlar olsun işallah seni ve eşini tebrik ediyorummmmm darısı bize sağlıcaklaaaa

Ya Canan bu dr. bana 24 aralıka gün verdi ama ben 1 ocak falan olsun istiyorum. 21 de tekrar gidicem o zaman kesinleşecek sanırım doğum tarihi..

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün..

canımm hayırlı olsunnn hadi online sın yaz bişeyler emzirdinmi bebeklerini aldınmı kucağına.. sağlıklı bi şekilde büyütürsün inşallah şekerlerini..

Kevser canım seni ve aileni tebrik ederim.Allah sağlıkla ,huzurla büyütmeyi nasip etsin yavrularını..Hayırlı evlatlar olsunlar inş...

kızlar merabalar..konuştum kevserimle..
sesi gayet iyi geliyodu..morali de iyi..bebişlerin bi tanesi azıcık ufak biliyosunuz onun hemen çıkıp çıkmayacağı belli değilmiş,belki azıcık kilo alsın diye kalabilirmiş ama o da bilmiyordu..daha görmemişti ki biz konuşurken birini emzirmek için getirdiler..
ben yine konuşursam size bilgi veririm..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ayyy kevserciğim gözünaydın canım şekerlerini de öpüyorum canım benim. Allah analı babalı büyütsün.... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

kevser cok gecmiş olsun...allah analı babalı büyütsün.......saglıkla mutlulukla huzurla..........

kevser yavrumm ay inanmıyorum. aynı kaderi paylaştık seninle. ishal ve 35+4:)) yavrularının kilosu çok iyi maşallah. ciğer geliştiricide vurulmuştun allahın izni ile şimdi kollarındalardır. allahım sağlıkla büyütmeni nasip etsin. kısçelerine kavuştıun artıkın popolarını ısırırsın bizim için:)))

Hmm ben agrı kesici içiyorum az bişi geçiyo ama agrı degil ayaga kalkınca üstüne basamıyorum sende de öyle mi oldu..

ewt canım benimde öyle oluyo ara ara hatta ağlayarak tuvalete gittiğimi bilirim seke seke...

ayyy Kevsercimmm hayırlı olsun bebişlerin rabbim sağlıklı uzun ömürler versin...Tebrik ediyorum ailecek sizlerii...Hoşgeldiniz kızlar aramızaaa..a.s.

Canım gözün aydın olsun inş
ALLAH analı babalı büyütsün inş.
Seninde iyi olmana sevindim canım a.s.

İnan wavy oğlum gün geçtikçe daha huysuz oldu.Bir kere gece uykumuz yok..gündüzler gece,geceler gündüz..hep hazır olacak herşeyi..çok sabırsız.Ağladığı an mamayı hemen vereceksin.Yoksa susturamıyorum.Ve mememi kabul etmedi bir türlümafoldumbenhep sağarak veriyorum asla almıyor memeyi ağzına..
şimdi baktım biluribin sanırım sarılık dimi. 6.47 imiş değeri. 0-8 referans aralığı..
Bu değer kaçıncı günlerine aitti canım.Çünkü sarılığın referans değerleri güne göre değişiklik gösteriyor.Wavy uyanık ol balım Sürekli uyku ve yememesi sıkıntılı..Karnına bastır parmağını aşagı doğru çekerek ..eğer sarı iz kalıyorsa kork...

Arkadaşlar selam,

ikiz bebeklerinizin odasını kaça malettiniz, bize 6 milyar gibi bir maliyet çıktı, çok gibi değil mi?
2 yatak, 4 kapılı bir dolap, şifonyer, sallanan koltuk ve açık oyuncak rafı.
Çok pahalı ithal oda takımımı bu..Amerikan mobilya mı ?

Arkadaşım ne marka aldın sen?Maxi cosi mi?Benim koltuklarım chiccodan.Senenin bebek oto koltuğu ödüllü modeli..Ama buna rağmen senin dediğin fiyatın çoook altında...Senin bütçene bağlı bu işler ama masraf hiç bitmiyor 2 çocuk hele...Kazıklanmamaya dikkat et sen...İnan doğumdan sonraki mama masrafı bile cabası...Ben modokodan aldım mobilyalarımızı..ama oradan daha hesaplı yerlerde vardı..sağlıklı geçsin gebeliğin...

Canım gözün aydın olsun inş
ALLAH analı babalı büyütsün inş.
Seninde iyi olmana sevindim canım a.s.
Medine istanbulda hangi dr.a gittin tatlım..Hala bulantıların geçmedi mi?

kaswa cnm hoşgelmişsinnn

yaa hymarry yazıyoo kaçıyoooo nerede msj atıyorum diyee taslaklara kaydetmişimm

Bu arada yeni bir dönem oluşmaya başlamış..Yeni gelen herkese sağlıklı gebelikler diliyorum...

kaswa dırımkızı bende burdayımmm benide öpüüün kaydirigubbakcemile2

evet ya nerde Hymarry ben hepinizi çok özledim yaaaaa :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…