- 11 Haziran 2009
- 1.204
- 0
- 37
canlarımm benim bebişler sinyal yolluyoo yorulduk die belim ağrımaya başladı yatcam...Öpüyorum hepinizi iyi geceler.....
İyi geceler canım ALLAH rahatlık versin... zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarımm benim bebişler sinyal yolluyoo yorulduk die belim ağrımaya başladı yatcam...Öpüyorum hepinizi iyi geceler.....
görmedim canım çok sevindim Allahım analı babalı büyütür inşallah hayırlısıyla kucagına alır büyütürsün inşallah
Hmm ben agrı kesici içiyorum az bişi geçiyo ama agrı degil ayaga kalkınca üstüne basamıyorum sende de öyle mi oldu..
Canan canım benimki agrı degil üstüne basamıyorum sadece hareket edince oluyo
Cok tşk ederim..
Amin cümlemize inş..
Rabbim sanada hayırlıs evlat nasip etsin.. opuyorumnanaktan
Kızlar bende cıkıyorum hepinize iyi geceler
Tşk ederim ilğilnediginiz için opuyorumnanaktan
İyi geceler arkadaşlar. Gebe olan arkadaşlarım hepinize Allah kolaylık versin. Sağlıklı hamilelik dönemi geçirmeniii dilerim.İkiz hamilelik gerçekten zor. Bir zamanlar bende sabırsızlıkla bebeklerimi sağlıkla kucağıma almayı bekliyordum. Şimdi 4,5 aylık olduk. Ey gidi günler zaman su gibi akıp geçmiş.Şimdi bebeklerimi uyuttumda bilgisayara bakmaya vakit buldum.
açeylacım allah analı babalı büyütsün. hep mutlu ve sağlıklı yaşasınlar çok tatlılar
ben deneyimliyim ama ikiz bebege deneyimim yok bir oğlum var oda canım benim
çok huzurlu mutlu bir bebekti hiç ağlatmadan büyüttüm 2 yaşına kadar ondan sonrasını
sorma aman aştı kendini bir anda .bakalım bunlar nasıl olacak umarım seninkilerde usludur
selam canım sağol. seninde Allah analı babalı büyütsün. Eh uslu sayılırlar benimkilerde hergün huyları değişiyor ama. Şimidilk bir sıkıntımız yok çok şükür.
Seninde ikincinin ikiz olması ayrı bir heyecan ve mutluluktur sanırım. İlk duyduğunda çok şaşırmışsındır herhalde
Maşallah oğlunada. Uslu bir çocuksa ikizlerini büyütürken sana zorluk çıkarmaz. Ben ikiz büyütmeye alıştım. Tabi şimdi kolay zamanlarım. İlerde nolur bilemiyorum. umarım böyle devam ederiz.
umarım hep uslu olurlar ama işte kaçınılmaz dönemleri var her çocuk gibi odönemleri yaşıyor ve yaşatıyorlar.ama dönemler hiç bitmiyor doktora her gittigimizde bize üzülmeyin
2 yaş dönemi normal 2,5 yaş olacak bitmiyor 4 yaş olduk şimdide haftası hftasına tutmuyor.ne olursa olsun çıldıracagın dönemlerde bile sana sarıldılarmı o parlayan gözler gözünüze deydimi bitti herşey opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sorma hayatta aklıma gelmez ikinci çocugu bile düşünmüyordum dersem yalan olmaz güvenemiyordum
kendime açıkça bide 32 yaşındayım ilk oğlum sekiz yıl sonra oldu yaşımda var ben ikinciden korkarken
üçüncüsü nasibimde varmış . ama ilk başta şoktaydım hiçbir his yoktu ne sevinç ne üzüntü
iki üç haftadır olaya adapte oldum tadını çıkarıyorum .allahta olmayan herkeze versin inşallah aratmasın
günaydın kızlar... ben ve kızlarım sizi tocaman öpüyoz. dün akşam gelen suyum ve 2çm açıkla sezeryana girdim, 2500 ve 1996 gr. kızlarım dünyaya geldi... genel anestezii oldu, ağrım var ama yapılan iğneler geçiriyor.. kızlarımı hdaha göremedim. küvezdeler ama dr. muzu bekledikleri içinmiş. dr.um birazdan gelecek, hepinize çok çok tşk. b0ğazım biraz tahriş olmuş sanırım narkoz... çok zor yazdım tek elle serum yüzünden.. hepinizi çok sewiyorum...uyanır uyanmaz açtım
günaydın kızlar... ben ve kızlarım sizi tocaman öpüyoz. dün akşam gelen suyum ve 2çm açıkla sezeryana girdim, 2500 ve 1996 gr. kızlarım dünyaya geldi... genel anestezii oldu, ağrım var ama yapılan iğneler geçiriyor.. kızlarımı hdaha göremedim. küvezdeler ama dr. muzu bekledikleri içinmiş. dr.um birazdan gelecek, hepinize çok çok tşk. b0ğazım biraz tahriş olmuş sanırım narkoz... çok zor yazdım tek elle serum yüzünden.. hepinizi çok sewiyorum...uyanır uyanmaz açtım