Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben birazdan Allahın izniyele doktora gidecegim bebeklerimi görmeye inşallah iyi gecer hadi Allaha emanet olun hepinizde by
arkadaşlar bi şey daha sormak istiyorum size sizin kontrolleriniz ne kadar zamanda bir oldu benim 3 aylık şu an şükür doktor bi sorun yok dedi 1 ay sonra çağırdı
günaydın kızlar, sabah 6 dan beri uyuyamıyorum.. yahu noldu benim bu uykularıma uyuyamıyorum.. yatak batıyo, karnım batıyo, kemiklerim batıyo.. ben şimdiden uykusuzgecelere başladım mirmirmirmir
saol canım internetten bi araştırıyım sanırım amerikan hastanesinde di mi
tatlım kendi kliniği var adı "jinemer"..ama doğum için çalıştığı bazı hastaneler var istanbulda..ona beraber karar verirsiniz..
kızlar ben birazdan Allahın izniyele doktora gidecegim bebeklerimi görmeye inşallah iyi gecer hadi Allaha emanet olun hepinizde by
hayırlı haberlerle gel inşallah..
arkadaşlar bi şey daha sormak istiyorum size sizin kontrolleriniz ne kadar zamanda bir oldu benim 3 aylık şu an şükür doktor bi sorun yok dedi 1 ay sonra çağırdı
canım ben 14 haftaya kadar hemen hemen her hafta gittim kanamalarım olmuştu..sonra 3 haftada bire ve ayda bire çıktı..ama ben hiç 1 ay dayanamadım..hep 3 haftada bir falan gittim şimdi de doktor üç haftada bire düşürdü ama bu seferde üç hafta dayanamıyorum ve 2 hafta sonra falan gidiyorum :)))
selam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....
selam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....
ben de iki hastaneye başlıycam canım bi hastaneye gidiyodum tarihlerini farklı tutuyım o zaman demekki genelde 1 ay diyolar canım mikro enjeksiyonu duydum da hamilelere mikro ile ilgili ne yapılıyo onu bilmiyorum o nedirteşekkürler cinsiyetleri belli degil bu gün gösterirlerse belli olur inşallah canım benide ayda bir cagırıyorlar ama ben iki hastaneye gidiyorum dayanamıyorum birde 15 günde bir falan gidiyorum haftaya cuma yine gidecegim Allah nasip ederse buseferde mikro yapan hastaneye gidecegim inşalllah
canım çok geçmiş olsun ilk aylarda yat kalkma sakın diyolar ama senin haftalarında nasıl oluyo hiç bilmiyorum. inşallah bir an önce geçerselam kızlar ........ nasılsınız.... ben bugün iyi değilim yatıyorum...birkaç damla kanamam geldi.... eğer devam ederse doktora gideceğim.... nşallah devam etmez....
az kaldı kevserim az kaldı..sonra ağrılar sızılar bitecek Allah'ın izniyle ve çılgın viyaklamalar başlayacak ve yine uyuyamayacaksın..en azından canın acımayacak yerimseniben yerimseniben yerimseniben
haklısın valla ben de muhtemelen dayanamıycam bi doktora daha gitmeyi düşünüyorumtatlım kendi kliniği var adı "jinemer"..ama doğum için çalıştığı bazı hastaneler var istanbulda..ona beraber karar verirsiniz..
canım ben 14 haftaya kadar hemen hemen her hafta gittim kanamalarım olmuştu..sonra 3 haftada bire ve ayda bire çıktı..ama ben hiç 1 ay dayanamadım..hep 3 haftada bir falan gittim şimdi de doktor üç haftada bire düşürdü ama bu seferde üç hafta dayanamıyorum ve 2 hafta sonra falan gidiyorum :)))
canım senin artık günün yaklaştı normaldır ama benimde kemiklerim agrıyor bende uyuyamıyorum bu dönemde kemikleri agrıyanlar vamıdır özellikle diz kapaklarım çok agrıyor birde kengimi ne diyorlar o başladı
sağolun kızlar... yatıyorum gelen kan sadece 2-3 damlaydı... yatıorum hemen panik yapmaka istemiyorum.... eğer devam ederse tabiki arayacağım... geçen seferde ağrım olmuştugittim doktor bişeyin yok normal bunlar diye kızmıştı.....kızdı ama 150 tl yide aldı doğrusu..... 15 günde gidip veriyorum zaten
sağolun kızlar... yatıyorum gelen kan sadece 2-3 damlaydı... yatıorum hemen panik yapmaka istemiyorum.... eğer devam ederse tabiki arayacağım... geçen seferde ağrım olmuştugittim doktor bişeyin yok normal bunlar diye kızmıştı.....kızdı ama 150 tl yide aldı doğrusu..... 15 günde gidip veriyorum zaten
doudodu cum çamaşırı batırıcak kadar olsa durmam zaten........
nasıl yani 15 günde bir muayene parasımı ödüyorsun,kontrol olması lazım bende 15 günde 1 gidiyorm ama ayda 1 muayene ücreti ödüyorum,konuşmadınmı hiç kotrole girmiyormu diye,,