Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

iyiyiz canım sen naslsın valla bu kasvetli havada benim uyuyasım var ama işyerinde olmuyormirmirmirmirmirmirmirmir

Al benden de o kadar canım yaa.Hayatımda hiç bu kadar uyuduğumu hatırlamıyorum ben.Hamile kaldığımdan beri bi uyku bi uyku sorma.24 saat uyusam gıkım çıkmaz =)) Hava bugün çok bozuk gerçekten yağsa bari rahatlasak :kızgın:

7+2 günlüğüm ve şimdiden minik bir göbüşüm var...pantolon fermuarlarımı çekemiyorum :KK43:
yesinler senin o minik göbüşünüüü desene şimdiden şişkosun hehehhe
akannehirMerhaba, 14 kasımda aşılama oldum ve şuan 5 haftalık ikiz hamileyim ilk duyduğumda çok şaşırdım ve halende şaşkınlığım geçmiş değil beni nelerin beklediğini bilmemek korkutuyor. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
ayy canımmm ne güzell yenibi hamişimiz oldu hayırlı uğurlu olsun güzel hamilelikler sanaaaa hep burda görelim seni biz hep burdayızzz
cnm telde konuşalım bunların hepsini..
benim de sana dair merak ettiklerim varr..
bu ne bacım ya kim sana bişi osrsa özelden yazışalım telde konşalımm ee biz nasıl öğrenicez çocuğu ne zaman röntgene götüreceğimiziiii ne kadarda bi dr götüreceğimizi hani siz büyük annişlr bize hep yol göstereceksiniz bolulu aşçılara döndünüzhaaaaa hehhe öpüyorum seni kısçeleriiiii
Merhaba kızlar nasılsınız?
iyiyiz şekerr sen nasılsınnnn

kevser sen geçen haftada ishal değilmiydin kuzum ben sana o zamanda demiştim wavy de ishalle gitti doğuma diye sen hiç dr sormadınmııı

dirim
canım rabbim yardımcın olsun çok kötü bir dönemdesin bebeklerin diş çıkarması epey bi zorluu gerçi kayranın dediği gibi çocukların her dönemi zorluuuu

bende bugün doktorların yoğun ısrarı üzerine 100 lük şeker yüklememi yaptırdım kocişide şimdi sonucu almaya gönderdim ayy yine berbat bi gündü anlayacağınızzz

belim çok ağrıyo kalçalarım acayip batıyo uyku haram olduuuu hamileliğinizi özleyeceksiniz diyen karular siz bu zorlukları çabuk unuttunuz bakıyom yada bebekler dışarıda bunlardan dahada zor olunca siz o acıları çekmeye razısınız öylemiiiii

acerr sen halaa geçmiştenmi devam ediyosun kuzumm yeni bişiler yazmıyosun hiç durumun nedir halın keyfin nasılll

Al benden de o kadar canım yaa.Hayatımda hiç bu kadar uyuduğumu hatırlamıyorum ben.Hamile kaldığımdan beri bi uyku bi uyku sorma.24 saat uyusam gıkım çıkmaz =)) Hava bugün çok bozuk gerçekten yağsa bari rahatlasak :kızgın:

ay hadi ya ne güzel bende hamile kaldığımdan beri maşallah hayalet casper gibiyimkaydirigubbakcemile3

3-4 saatlik uyku ile işe geliyorum hiç uyuyamıyorum bana ters tepti bu veletlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay hadi ya ne güzel bende hamile kaldığımdan beri maşallah hayalet casper gibiyimkaydirigubbakcemile3

3-4 saatlik uyku ile işe geliyorum hiç uyuyamıyorum bana ters tepti bu veletlerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay cnm yaa.Ben çok uyuyorum ama ağrıdan kalkamıyorum keyiften değil ki.Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

Canan'cım sağol cnm iyiyiz şükür

canan canımm. kalça ultrasonunu bize bebişler 1 aylıkken yaptırcaksınız demişlerdi. yani 14 aralıkta yaptırcaz. ay muayene ve ultrason 250 tl tutuyor. allah yardımcımız olsun kıslarr..

acerr sen halaa geçmiştenmi devam ediyosun kuzumm yeni bişiler yazmıyosun hiç durumun nedir halın keyfin nasılll

iki tarafida takip ediyorum canim bende sikayet cok ama sukurler olsun halima tabi bugun hep uykum vardi niye bilmem
aksamlari bacagimda uyusma oluyor, temizlik yaptigimda da kulaklarimda kalp atiyor gibi boyle cok asiri ama kafamçokkarıştı

herkese merhaba.......nasılsınız.........benim bugün misafirim vardı giremedim......arkadaşlar saolsun hazırlamış herşeyi gelmişler,benide oturtturdular bir güzel yedim onlarla,ama şimdi midem kötü içimdekiler çıkar bizi diye içerde hayal çekiyorlar sanki.hayırlısıyla şu 3 ayı bir bitirsem keyfine varıcam artık.

kızlar merhaba...benım de dun kasıgım da agrı vardı doktor hemen cagırdı.....benım oglum sen yat asagıya yatmıs tekmelerını savuruyormus....

wavy çok para cnm yaa bi arkadasım medıcanada 50 tl çektirdi

canım medical parta da55 tl. ama muayene72 tl. iki muayene iki ultrason o kadar ediyor. acep muayenesiz çektirebilirmiyiz dur onu <araştırayım..
dogurmus ikiz anneleri mama takviyesi olmadan sadece anne sutu verebilen varmi cok merak ediyorum

canım valla benim ilk günler sğtüm çok olacak gibiydi fakat bazı olaylar yüzünden sütüm kesildi. 3 gün hiç süt gelmedi ve şimdide malesef çok fazla değil. ilk günler iki saat emzirmesem göğüslerim ptlıcak sanırdım şimdi günde iki ke doyasıya emebiliyolar:KK43:( hiç bişeyi takmayın lohusalıkta dicem ama mümkün olmuyor bazı densizler yüzünden. evlatlarımın rızklarını aldılar..mafoldumben
herkese merhaba.......nasılsınız.........benim bugün misafirim vardı giremedim......arkadaşlar saolsun hazırlamış herşeyi gelmişler,benide oturtturdular bir güzel yedim onlarla,ama şimdi midem kötü içimdekiler çıkar bizi diye içerde hayal çekiyorlar sanki.hayırlısıyla şu 3 ayı bir bitirsem keyfine varıcam artık.

artvinli canım hep aklımdasın bir türlü tebrik edemedim seni. inan kendim kadar sevindim canım hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum. sağlıkla kucağına al sağlıkla büyüt canım benim..

evet ya şu ilk 3 ay bir bitse..sonra ikinci 3 ay bitse..3.üç aya gelebilsek....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

opuyorumnanaktan
evet ya şu ilk 3 ay bir bitse..sonra ikinci 3 ay bitse..3.üç aya gelebilsek....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bende aynen senin temennindeyim.inşallah bu sefer herşey çok çok güzel devam edecek buna inancım sonsuzzzzzzzzzzzzzz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:..............WAYV canım allah razı olsun opuyorumnanaktan.biliyorum aklınıda olduğumu ikizlerin yoğunluğu onlar iyi olsunlarda hiç önemli değil:1hug:

X