Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

canım bugün aradım muayene 60 tl ssk katkı payı 12 tl toplam 72 tl dediler:KK43:(

kevser gülüm. seni panik yapmak istemiyorum. ama hymaryle dirimlede son haftamda telefonla konuşmalarımda birden bana bişey oldu yüerüyemiyorum çok ağırlaştım çok halsizleştim diyordum..ishal mide bulantısı ve birden ağırlaşma olmuştu. bunlar yaklaşık 34+5 te başladı ve 35+^4 te de doğumum oldu. lütfen canım yarın doktora gitmeyi ihmal etme. birde ne kadar mümkün bilmiyorum ama doktorun alttan açılma varmı diye bakmak istrerse mümkünse red et çünkü o muayenede doğumu öne alıyor canım. ishali kesinlikle ve kesinlikle ihmal etme hatta mümkünse doktrorundan ishali geçirmek için serum falan balanmasını iste canım. bide ciğer geliştiricin olmuşmuydu bilmiyorum olmadıysa yaotırabiliyorsan ytaptır canım. ay felaket tellalı gibi oldum ama bunlar önlem alman ,için canım benim...

canım aradım dr.umu, bi kaç şey dedi onları takip ediom, ama öyle çok cır cır ishal değilim, günde 1 kez çıkıom zaten.. ama tkibimde, tecrübelerinize kulak kabarttım, bu gidişimde zaten celeston yapacak dr. bana. alttan muayneye o da hiç yanaşmıo zaten kolay kolay.. hayırlısı artık inşallah... korkmuyorum artık ne zaman isterlerse teşrif buyursunlar hanımlar ben hazırım :lepi:

dırııııımmmmm Allah korusun de kız..zaten buluttan nem kapıyorum yüreğim ağzımda..aman diyim..
ben bugün 27+6 yim kısmetse..inşallah 9-10 hafta daha durcaklar üzmeyecekler beni..
öptük seni de paşalarımı da..
iyi geceler..

aman paşalar sorguya alınıo bu sıralar dikkat kaydirigubbakcemile3

kevsercim canım kesinlikle git dr.hatta ısrar ediyorum.bende doğuma 3 gün kala tutuldum resmen hiç yürüyemedim,oturamadım bile,birde ishal gibi sık vc.çıkıyordu.annemin senin doğum zamanın gelmiş demesine rağmen,ben tüm ısrarımla benim doğumuma var dedim gitmedim.3.günün gecesi suyum geldi yatakta.senin sen tedbirini al bence opuyorumnanaktan

benim ishal öyle çok çok değil canım ya, 2 gnde 1 falan bazen gnde 1 çıkarım zaten onda da tam anlamıyla ishal değil.. biraz fazla mandalina yiyorum, çikolata yiyorum, ceviz falan, sanki onlar yapıo gibi.. senin de öyle miydi?

sıra bende sıra bende hooop... kapmak yok sıramı.. bu arada umudumol nerelerde???

evet canım sıra sende Allahım saglıklı bir şekilde kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah kız doguma giderken bizlerede dua edersin demi canım

selam kızlar bende yeni ikiz anne adayıyım.dün öğrendim ikiz olduklarını fakat drum keselerden birinin diğerine göre ufak olduğunu söyledi. şu an 5 haftlık hamileyim keselrden biri dün 9.13 diğeri 7.5mm di. endişe ettim acaba bişi olurmu... sizlerdede böle devam eden oldumu?

selam kızlar bende yeni ikiz anne adayıyım.dün öğrendim ikiz olduklarını fakat drum keselerden birinin diğerine göre ufak olduğunu söyledi. şu an 5 haftlık hamileyim keselrden biri dün 9.13 diğeri 7.5mm di. endişe ettim acaba bişi olurmu... sizlerdede böle devam eden oldumu?

canım ben ilk defa duyuyorumdaha önce bu tarz bişi soran olmamıştı doktoruna sormadınmı bu nedemek diye yada ne olacak felan diye

günaydın kızlar nasılsınız ya çok canım sıkkın yawww dün 100 lük şeker yüklemesi için hastanede idim zaten çok zor geçiyo bu test süreci benim için sonuç çıktı dr faksladım meğerse yanlış yapmışlar testi şeker yüklemeden sonra 3 kez kan alamları gerekiyomuş benden 2 kez aldılar doktorum dedi bunu değerlendiremem biri düşükbiri yüksek dedi son saatide görmem gerekiyo dedi nasıl böyle bi hata yaparlar dedibu testin dünya standardı böyledir dedi öfff yaaaa

sonuçlarımı yazayım bide siz bakın ya zaten ben 100lüğüde yaptırmaycaktım dr illa yaptır dedi birazda korkuttu eş baskısı sonucu yaptırdım üçüncüyü yaptırmıycam ama tekrar çekemem aynı şeyleri

tokluk................90
60 dk................148(80-170)
120 dk..............168(70-130)

yeni bir güne daha günaydın kızlar,,,

dırım canım allah sana kolaylık versin bu sıkıntılı günlerde,

günaydın hatular.dırım wavy allah kolaylık versin canlarım..... kevser sık dişini hiç olmazsa 36 bitisin...

helike çok sevindim canım sağlıkla büyüt bebişleri inşallah...kardeşimde 15 haftalık ikiz bekliyor...ben de teyze olacağım...hayırlısı bakalım...

evet canım sıra sende Allahım saglıklı bir şekilde kucagına alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah kız doguma giderken bizlerede dua edersin demi canım

kız etmem miii.. hep aklımdasınız..Allah yardımcımız olsun..

canım hayırlısı olsun bebişlerin sağlıkla gelir inşallah, Rabbim güzeeel bi hamilelik versin inş.

canım ben ilk defa duyuyorumdaha önce bu tarz bişi soran olmamıştı doktoruna sormadınmı bu nedemek diye yada ne olacak felan diye

günaydın kızlar nasılsınız ya çok canım sıkkın yawww dün 100 lük şeker yüklemesi için hastanede idim zaten çok zor geçiyo bu test süreci benim için sonuç çıktı dr faksladım meğerse yanlış yapmışlar testi şeker yüklemeden sonra 3 kez kan alamları gerekiyomuş benden 2 kez aldılar doktorum dedi bunu değerlendiremem biri düşükbiri yüksek dedi son saatide görmem gerekiyo dedi nasıl böyle bi hata yaparlar dedibu testin dünya standardı böyledir dedi öfff yaaaa

sonuçlarımı yazayım bide siz bakın ya zaten ben 100lüğüde yaptırmaycaktım dr illa yaptır dedi birazda korkuttu eş baskısı sonucu yaptırdım üçüncüyü yaptırmıycam ama tekrar çekemem aynı şeyleri

tokluk................90
60 dk................148(80-170)
120 dk..............168(70-130)

aman kuzum yaa.. illa bizi bulur bu salak hemşireler yaa..

günaydın hatular.dırım wavy allah kolaylık versin canlarım..... kevser sık dişini hiç olmazsa 36 bitisin...

ablam dişlerim çürüdü sıkmaktan kaydirigubbakcemile3

helike çok sevindim canım sağlıkla büyüt bebişleri inşallah...kardeşimde 15 haftalık ikiz bekliyor...ben de teyze olacağım...hayırlısı bakalım...

hayırlı olsun tezesiii

kızlar hepinize günaydınnnopuyorumnanaktan

Herkese hayırlı günler........nasılsınız arkadaşlar..........ya ben daha hamile değildim o zaman burası bir kalabalıktı,neşeliydi o zaman çok özenirdim bende tekrar yaşasam ikiz hamileliği ve bu topiğe gelsem derdim.şimdi çok şükür burdayım ama kimse yooooooooook.KEVSERCıM canım benimde ishalim çok yoktu,ben tutuldum yürüyemiyorum demiştin ya ona yorum yaptım daha çok,bende tutulmuştum,oturduğum yerden yardımsız kalkamıyordum,ayaklarımı robot gibi hareket ettirebiliyordum.dün gece uyudum uyandım hep aklıma geldin acaba nasıl diye,çok dikkatli ol tatlım olurmu.

X