- 1 Ağustos 2008
- 1.208
- 0
- 43
canım bugün aradım muayene 60 tl ssk katkı payı 12 tl toplam 72 tl dediler(
kevser gülüm. seni panik yapmak istemiyorum. ama hymaryle dirimlede son haftamda telefonla konuşmalarımda birden bana bişey oldu yüerüyemiyorum çok ağırlaştım çok halsizleştim diyordum..ishal mide bulantısı ve birden ağırlaşma olmuştu. bunlar yaklaşık 34+5 te başladı ve 35+^4 te de doğumum oldu. lütfen canım yarın doktora gitmeyi ihmal etme. birde ne kadar mümkün bilmiyorum ama doktorun alttan açılma varmı diye bakmak istrerse mümkünse red et çünkü o muayenede doğumu öne alıyor canım. ishali kesinlikle ve kesinlikle ihmal etme hatta mümkünse doktrorundan ishali geçirmek için serum falan balanmasını iste canım. bide ciğer geliştiricin olmuşmuydu bilmiyorum olmadıysa yaotırabiliyorsan ytaptır canım. ay felaket tellalı gibi oldum ama bunlar önlem alman ,için canım benim...
canım aradım dr.umu, bi kaç şey dedi onları takip ediom, ama öyle çok cır cır ishal değilim, günde 1 kez çıkıom zaten.. ama tkibimde, tecrübelerinize kulak kabarttım, bu gidişimde zaten celeston yapacak dr. bana. alttan muayneye o da hiç yanaşmıo zaten kolay kolay.. hayırlısı artık inşallah... korkmuyorum artık ne zaman isterlerse teşrif buyursunlar hanımlar ben hazırım :lepi: