Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Kaswacımmm seni görmek ne güzell
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bizde snei özleidk hayatım hiç girmiyosun nasıl annelik yazmıyosun etmiyosun kimle bakıyosun sütün ne durumda bizi sensiz bırakma tecrübelerini yaz bizeki yolumuz aydınlansınnn
Vakit bulamıyorum ki güzelim be..Bir de evim hep çok kalabalık..Ben anca pratik kazanmaya başladım.Annem benimle ama belli sağlık sorunları var.Evimize geldiğimizden beri ben hallediyorum pek çok şeyi.Sütüme gelince,hem anne sütü hem mama..oğlum kesinikle göğsümden emmiyor.Sütümü sağıp veriyorum ona.Her daim elimde pompa mandıra durumundayım.Uyku zaten yok o yüzden bol bol dinlen ama ona da alışılıyor çünkü bu aşk ömre bedel...Çok geç kalmışım bu aşka ben..Sen naılsın tatlım?

içerekiler iyide doudou cum......ablamız hafif bir grip olmuş....... içerdekilerde büyüyorlar..... dün görmeye gittik.... biri net gözüküyorda diğeri yüzünü göstermiyor...............

enemm kimse yok bugün. tabe pazar kocişlerle pazar keyfi yapıyonuz yapın anacım yapın. valla bebişler gelince pazar keyfinin bile keyfi kalmıyor.
benim çitlembiğim çıtır prensesim cerenim bütün gece eti kıstırılmış gibi ağladı. akşam 11 de uyandı sabah 4 te uyudu nasıl bebek anlamadım bu ya.. babsı devraldı en sonunda koynunda uyuttu zilli kucağa alıştı çok fena edepsizliği ile herşeyi yaptırıyor. şu an yorgunluktan ölüyommmm..
bide tecrübeli annelere sesleniyom. cerenim mamadan dolayı kabız sanırım kendi sütümüde veriyom ama yeterli gelmniyor sanırsam 3 gün oldu geceki huzursuzluğu ondan gibi geliyor. napcam ben buna ya. minik diye bişeye cesaret edemiyopm imdsaaatttt...

canannn kuzumm çatlaklar olur dicem ama bende bi tane bile yok ne fenayım dimi....sengözlerimebaksanab

Kaswa canım senin oğluşunla benim çitlembiğim aynı sanırım kök söktürüyolar bize. minikler hep böyle sanırsam parmaklarında oynatıyolar insanı...

fenasın vallaha kıskandım biz çatladık siz çatlamadan bitirdiniz hamileliği zayıfları kıskanıyom işteeeeee tombik anneler toplanıp şu zayıf karuları dövelimmmm

canim benim 2 gun once randevum vardi catlak olabilme ihtimali icin doktordan bisey onermesini istedim ama sen ikiz hamilesin ne yaparsan yap catlayacaksin dedi icin rahat edecekse herhangi bir yag veya krem sur ozel biseye gerek yok dedi :1no2: iki bebege birden sahip olmanin dez avantaji bu sanirim

evet ya doğru söylemiş doktor ikiz karnın çatlamaması mümkün değil gibi wavy gibi çıtır karılar çatlamıyo sadece sonra bizi kıskandırıyolar lıerac kullanıyorum haatım ben birde bebek yağı ama çatladım işte ne yapalım yapcka bişi yok yaaaa:KK43:((

kızlarrr nasılsınızz

iyiyizzzz siz nasılsınız bakalımmm

selaaaaaaaam kzlar.... nasılsınız ............ kaswa nasıl bebişler....... alıştınızmı kalabalık hayata..... ev sessizlikten kurtulmuştur dimi.....

akşama kadar evdeotur sonra sıkıll sonra zorla kocişe zorla yemek ısmarlattıp yağmurlu ve soğuk bi istanbul gününüde böyle bitirdik şekerrr

Merhaba kızlar nasılsınız
iyiyizz şekerrr sen nasılsınnnn

:CüvCüv::CüvCüv:kalan tüm hamişlerrr sizler nasılsınızzzz:CüvCüv::CüvCüv:

selaaaaaaaam kzlar.... nasılsınız ............ kaswa nasıl bebişler....... alıştınızmı kalabalık hayata..... ev sessizlikten kurtulmuştur dimi.....

Yavrular iyiler teyzesi..:nazar::nazar:hem de sessizlikten ne kurtulmak kayracım.kaydirigubbakcemile3

içerekiler iyide doudou cum......ablamız hafif bir grip olmuş....... içerdekilerde büyüyorlar..... dün görmeye gittik.... biri net gözüküyorda diğeri yüzünü göstermiyor...............

Severim içerdekileri dışarıdakileri ben, bizde yarın gideceğiz İnşallah bu arada benim de bi tanesine kız dediler diğeri belli değil yarın büyük ihtimalle belli olur

evet kaswacım hem çok güzel hemde çok meşakkatli yolun başındasın.....öyle zor ki..allah kolaylık versin....

herkese selamlar......bütün gün kimsecikler yoktu,sıkıntıdan patladık valla,şimdi benim kocam eve geldi,herkes inat olsun diye burada küstüm size:umursamaz:

İyiyim hamdolsun sen nasılsın çalışıyosun galiba
ewt canım çalışıyorum ondan pek sık giremiyorum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Vakit bulamıyorum ki güzelim be..Bir de evim hep çok kalabalık..Ben anca pratik kazanmaya başladım.Annem benimle ama belli sağlık sorunları var.Evimize geldiğimizden beri ben hallediyorum pek çok şeyi.Sütüme gelince,hem anne sütü hem mama..oğlum kesinikle göğsümden emmiyor.Sütümü sağıp veriyorum ona.Her daim elimde pompa mandıra durumundayım.Uyku zaten yok o yüzden bol bol dinlen ama ona da alışılıyor çünkü bu aşk ömre bedel...Çok geç kalmışım bu aşka ben..Sen naılsın tatlım?
ayy ne güzel ya şimdilik hayaliyleyim bu aşkın....Zorlukları olduğu kadar güzel yanlarıda var dimi canım.Eminim güzel yanları zorlukları unutturuyodur
ben kaçtım kızlar..hem pc nin hem benim şarjım bitti.... iyi geceler.....
iyi geceler canım sanada

canancım iyiyiz bizde kızlarımla beraber kıpır kıpırlar içerde :emir_bebek: :emir_bebek:
kızlar bişi sorcam kafam karıştı ben ayrıntılı ultrasona girene kadar çift yumurta ikizi die biliyodum hep öyle demişlerdi.Ama ayrıntılı ultrasonumu çeken doktor tek plasenta yani tek yumurta bunlar dedi.Keselerin ayrı olması çift yumurta olması anlamına gelmez dedi.Şimdi benimkiler tek yumurta oluyo dimi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi benii

enemm kimse yok bugün. tabe pazar kocişlerle pazar keyfi yapıyonuz yapın anacım yapın. valla bebişler gelince pazar keyfinin bile keyfi kalmıyor.
benim çitlembiğim çıtır prensesim cerenim bütün gece eti kıstırılmış gibi ağladı. akşam 11 de uyandı sabah 4 te uyudu nasıl bebek anlamadım bu ya.. babsı devraldı en sonunda koynunda uyuttu zilli kucağa alıştı çok fena edepsizliği ile herşeyi yaptırıyor. şu an yorgunluktan ölüyommmm..
bide tecrübeli annelere sesleniyom. cerenim mamadan dolayı kabız sanırım kendi sütümüde veriyom ama yeterli gelmniyor sanırsam 3 gün oldu geceki huzursuzluğu ondan gibi geliyor. napcam ben buna ya. minik diye bişeye cesaret edemiyopm imdsaaatttt...

Kaswa canım senin oğluşunla benim çitlembiğim aynı sanırım kök söktürüyolar bize. minikler hep böyle sanırsam parmaklarında oynatıyolar insanı...
Yerim ben o çitlembiği,teyzesinin kuzusu..Ama oğlum gerçekten kök söktürüyor bize.Hiç uyku kalmadı bende artık..kafamçokkarıştı Doktora sorsana canım kabızlığını..çok özledim aşkım seni...Şeniz
anım memnunum ama ucuz olmasa almazdım açıkçası çok gerekli değil bence. koy tencereye suyu kaynat gitsin. ama kesinlkle biberon ısıtıcısını iyiki almışım diyorum gece çok işime yrıyor. yatmadan önce su kaynatıp yanıma alıyorum mama saatleri belli nerdeyse hep aynı saatlerde uyanıyolar biberona ordanda ısıtıcıya koyuyom geceyi kurtarıyom yoksa git au ısıt gel çok zor olurdu. kesinlikle ısıtıcı tavsiye ediyom..
wavyim ben ne yapıyorum biliyormusun?termosa dolduruyorum mama suyunu hep aynı sıcaklıkta tutuyor çok pratik..

canancım iyiyiz bizde kızlarımla beraber kıpır kıpırlar içerde :emir_bebek: :emir_bebek:
kızlar bişi sorcam kafam karıştı ben ayrıntılı ultrasona girene kadar çift yumurta ikizi die biliyodum hep öyle demişlerdi.Ama ayrıntılı ultrasonumu çeken doktor tek plasenta yani tek yumurta bunlar dedi.Keselerin ayrı olması çift yumurta olması anlamına gelmez dedi.Şimdi benimkiler tek yumurta oluyo dimi bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi benii

Tek plesenta olması tek yumurta ikizi demek canım ayrı kese derken sadece bir zarla ayrılıyorlar onu demek istemiştir belki

kızlar merabalar ortam özüne kavuşmuş bakıyorum haftasonu yoktum uzak kaldım biraz biraz okudum geçmişi reçel mevzusu dikkatimi çekti hemen yazim dedim reçel filan karaciğerini etkiliyo direk bebeğin sakın valla sonra çok fena sonuçlarla karşılaşılabiliyo ki karşılaştık şekerli su limonlu su vs verilio limon asitten ibaret midesini mahveder yavrunun ama gaz için şu var muskat veya hindistan cevizi die bişi var aktarlar da az bişi sütüne karıştırmak iyi gelio metsilin etkisiz kaldığı yerlerde etkiliyo denendi onaylandı bide yiğenim doğuduğunda ilk kontolüne ben götürdüm ona doktor aşırı kabızlık sorunu yaşarsanız mamasına bi çay kaşığı zeytinyağı damlatın demişti he bide gaz sıkıntısından ağlayan bebişimizin karnına ılık havluda iyi gelio yavaş yavaş üst karından bağırsaklara doğru yapıcanız masajda rahatlatıyo ayaklarını çeke çeke ağlıosa kesin gaz ağrısı taktikleri deneyin bu da geçmişte kalsın 5 ay sonra başım sıkışınca okurum bakim ne demişim kaydirigubbakcemile3

ayy ne güzel ya şimdilik hayaliyleyim bu aşkın....Zorlukları olduğu kadar güzel yanlarıda var dimi canım.Eminim güzel yanları zorlukları unutturuyodur
Çok zoooooorrrrrrrrrlukları var hele ilk eve geldiğimiz gecemiz faciaydı...Ama pratik kazanılıyor her geçen gün.Bizde yolun başındayız daha...Böyle bir aşk yok ki..Tarifi imkansız bir mutluluk kokuları ömre bedel..Rabbim her isteyen kuluna versin..Senide sağlıkla kavuştursun kuzularına..

X