• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

oooo alışırlar tabı annesı.............benım oğlum hala bıle arasıra gelır yanımıza tek olıunca bebek gıbı...............şımdı buyudu de az gelıyo..................senınkıler bırakmaz annesı olsun cok tatlıdırlar sımdı sev sevebıldığın kadar...................
hymary canım gunaydın..................ınş canım haklısın ınş

nevracımgeçmiş olsun canım.Karnın yan boşluklarındaki ağrılar gaz sancıları oluyor.Gaz sancısı olanlara şiddetli tavsiyemdir:Rezene,papatya çayı.Poşet hazır çaylardan değil fakat,bayaa aktardan alınmış cinsinden.1cezveye 1 çay kaşığı rezene,3-4 kuru papatya başını atıp demle.Sıcak sıcak tercihe göre limon yada beraberinde az şekerle harika bir keyif çayı oluyor.Yarım saate de yavaş yavaş oooh rahatlıyorsun canımmdelikafadulden

hungercimmadem geçen hafta öğrendin hala neden ikiz annelerin topiğinde yoksun bacımkaydirigubbakcemile3.
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebeklerin inşallah canımm.Çok sevindim adınaa.s.

muallimcimgünaydın canım,bak hungerin durumunda değişiklik olmuş,herşey Allhın taktiri,kısmet,kader..Yaşayacak var olup yaşıyor.Yaşamayacak olanı da kendi canını versen yaşatamıyorsun.Allah yavrularımıza hayorlı sağlıklı gelişimler ömürler versin.Hakkımızda hayırlı olsun..

canım gecen hafta tek kese gözüktü dün doktora gıttım ıkıncı kese gözüktü o yüzden yoksa bu mutlulugu :dance::dance:nıye topıkte paylasmayayım allahım ınsallah yardımcımız olur

Herkese günaydıınnn....Hymarrycim sağol cnm tavsiyen için herhalde gaz sancısı bu sabahta hafif ağrılarım var karnımın her tarafına giriyo özellikle midemin altı offf her ağrıda korkuyorum ya...Birde kızlar sizde arada makattan yada ön taraftan çok hafif sancı yada kramp gibi bişeyler oluyormu? ön tarafta özellikle kemiklere giren vajina girişi değilde bazen oluyor bana, dr£a sormayı unuttum ama ilk gidişte sorucam...

oooo alışırlar tabı annesı.............benım oğlum hala bıle arasıra gelır yanımıza tek olıunca bebek gıbı...............şımdı buyudu de az gelıyo..................senınkıler bırakmaz annesı olsun cok tatlıdırlar sımdı sev sevebıldığın kadar...................
hymary canım gunaydın..................ınş canım haklısın ınş

ayyy gerçektenmiii aslında çok güsel ama henüz çok küçükler sarılamıyorum bilee

ne aklına takılıyorsa sıkıntı esnasına hemen not al bir küçük deftere gittiğinde açar bakar soru atlamazsın canım.Ne zaman tekrar kontrolün?

ah dırımkızıı canım bunu da sormak lazım çocuklara beşik almıştın resimlerinde görmüştüm bir başka topikte,senden ayrı uyuyorlarmı?

ah dırımkızıı canım bunu da sormak lazım çocuklara beşik almıştın resimlerinde görmüştüm bir başka topikte,senden ayrı uyuyorlarmı?

cnm kesinlikle yan yana yatırmayın birbirlerinden çok etkilenişyolar ikisinde
beşiği ayrı başlarda ayrı yattılar sonra anakucağında uyumaya başladılar ben odalarına çekyat koydum hep orada yattım babamız yanımmızda yattı ama gece yatak odasına kaçtı........babamız seyhate gidince ben onları yanıma alıyorum ama artık çok alıştılarr yanyana yatmaya
benim alişim öle tek gözleri açık uykuya dalamıyor yanına gidiyorum yanakyanağa veriyoz anaoğull öle uykuya dalıyor ten temasından çok hoşlanıyorr....
öteki oğlum ömerimde yanımda yatıyor ikiside yüz üstü yatmayı çok seviyorr

2 hafta sonra kontrolüm,haklısın not alsam iyi olcak çünkü dra gidince herşey aklımdan uçup gidiyor o an...Detaylı ultrasona giricem sanırım üçlü tarama olcak...

hungercım üç kalp atışı net gorduk .........üçüncüsü bıraz altta ve kuçuk ama kalp atışı var doktorum belkı kendılığınden kaybolabılır dedı ..............bakalım rabbım ne demış canım ınş ıyı olur hersey.............bazı keselerın kuçuk olması normal aslında takma canım

dırım cım bebekler cok alışır herseye..............senın kokuna..............kendı yataklarına yınede alıştır onları ...............ama hep sev sarıl valla çok cabuk buyuyolar...............şımdıkı zamanları hıç bulunmuyo bı daha............benım alt komsum rus..ıkızlerı var tedavıyle............neredeyse hıç kucağına almadan buyuttu onlar çok ılgınç bızım gubı ayağa almıyo sarılmıyolar ..........çok rahat buyuttu aynı odada ayrı yatakta yatırrdı ağlayınca hıç kucağa almadı şimdi buyuduler ............ama ben sevmek sarılmak opmek ısteyen bı anneyım ..........severken canının çoıkarırım ............onlar pek alıştırmıyolar belkı daha ıyı ..şuan çok tatlılar .............ınş sev ama yataklarınada alıştır.............en sevılen zamanları şımdı...........

hungercım üç kalp atışı net gorduk .........üçüncüsü bıraz altta ve kuçuk ama kalp atışı var doktorum belkı kendılığınden kaybolabılır dedı ..............bakalım rabbım ne demış canım ınş ıyı olur hersey.............bazı keselerın kuçuk olması normal aslında takma canım

kaç haftalıkken görmüstün kalp atıslarını keselerın bırısının küçük olmasını nette arastırdım bıraz ama net bısey bulamadım hakkımızda hayırlısı neyse rabbım onu nasıp etsın

cnm kesinlikle yan yana yatırmayın birbirlerinden çok etkilenişyolar ikisinde
beşiği ayrı başlarda ayrı yattılar sonra anakucağında uyumaya başladılar ben odalarına çekyat koydum hep orada yattım babamız yanımmızda yattı ama gece yatak odasına kaçtı........babamız seyhate gidince ben onları yanıma alıyorum ama artık çok alıştılarr yanyana yatmaya
benim alişim öle tek gözleri açık uykuya dalamıyor yanına gidiyorum yanakyanağa veriyoz anaoğull öle uykuya dalıyor ten temasından çok hoşlanıyorr....
öteki oğlum ömerimde yanımda yatıyor ikiside yüz üstü yatmayı çok seviyorr

Ouuuuyyhh yavrulara yaaaa,canlar cannopuyorumnanaktan
Yani ayrı ayrı yatmak üzere odalarında yatmaya alıştılar,maşallah.Biz de oda yapacaktık,sonra yanlarında yatamayız diye oturma odasına park yatak koymaya karar verdik,oturma odası koltuklarımız yumuşak ve yatılabilir cinsten,bu yüzden böyle kullanışlı olsun dedik.bi kaç yıl sonra biraz büyüdüklerinde daha geniş bir eve çıkarak ana okulu sınıfı tarzında bir oda yaparız diye düşündük inşallah..
anakucağı dediğin böyle içi kumaşlı yatık halde duran hafifçe sallanan yere paralel bir şey dimi.
Biz de alalaım dedik,sonra oto koltuğuna karar verdik.Falann..

arkadaşlar yaa hamilelikte haftalara karşılık gelen aylar hangileri oluyor.kafam karıştı birazda mesela kaçıncı haftada bebişler 7. ayı bitirmiş oluyor

hunger aramızda çok yok bızım..............gecen hafta yanı 7 +5 ............hem keselerı hem kalp atışları çok nettı canım................ınş ıkı hafta sonra yıne gıdıcem bakalım nasıllar...........

canım hamilelikte ay hesaplaması biraz karışık.Çünkü her 4 hafta 1 ay etmiyor.Buna göre 40 haftalık tam bir hamilelik 10 aya denk geliyor.
Trimester olarak geçiyor bu yüzden,ben mesela 24 haftalık hamileyim ama 6 aylık oluyorum.Bu yüzden ben de tam bilemiyorum.Bilen biri varsa açıklasın cidden..

el muallim haklısın cnm ama çok tatlı uyuyolar benim yatağımda yayıla yayıla

ama kocişdende ayrı kalamam o yüzden herkess yatağınaa

Ouuuuyyhh yavrulara yaaaa,canlar cannopuyorumnanaktan
Yani ayrı ayrı yatmak üzere odalarında yatmaya alıştılar,maşallah.Biz de oda yapacaktık,sonra yanlarında yatamayız diye oturma odasına park yatak koymaya karar verdik,oturma odası koltuklarımız yumuşak ve yatılabilir cinsten,bu yüzden böyle kullanışlı olsun dedik.bi kaç yıl sonra biraz büyüdüklerinde daha geniş bir eve çıkarak ana okulu sınıfı tarzında bir oda yaparız diye düşündük inşallah..
anakucağı dediğin böyle içi kumaşlı yatık halde duran hafifçe sallanan yere paralel bir şey dimi.
Biz de alalaım dedik,sonra oto koltuğuna karar verdik.Falann..

cnm benim evet alışıyolar yanyana olmasın o yeter yanyana olunca birbirlerine rahatsızlık veriyolar ....

benim evim çok küçük oturma odamada iki çekyatım tv.sehpam vardı
bu çocuklara oda illa olacak didik birde benim odam hiç olmadı
ben solondaki konsolu gümüşlüğü koltuk takımlarımı verdim fakir birine
solona tv.sehpahası yemek masası birde iki çekyatı koydum
çocukları odasında bir çekyat oda bekarken yattığım çekyattı babamın evinden aldım babam yüzünü vs.değiştirdi...bölelikle odaları oldu cnm

anakucağı dediğin şey cnm bizim arabamız olmadığı için otokoltuğu olarak almadık evde bunda yatıyolarr tabi bir yaşa kadar en fazla hehehe

Back