• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

ınş canım çok sagol..............tes ederım............buyuk ıhtımal ızın alırım...............uçuz olursa zaten zor gıbı..............ama ıkız olursa belkı bır ıkı ay calışırım ..................ınş hayırlısı............

çıkarmazlar benıde ...........tazmınattan kacınırlar sen ayrılsan bışey demezler ama ..........artık ızınle ıdare edıcez................

tabiiii kendin ayrılmanı bekliyorlar,ne ala o zaman ama benim kurum bir yıllık ücretsiz izin verelim sonra geri gel diyorlar.
Ama ben geri dönemem bi daha bu yüzden beni bir şekilde çıkarmaları lazım yaaa.
Bu belirsizlik te beni stress etti,gidip geliyorum işte okula..

ınş canım çok sagol..............tes ederım............buyuk ıhtımal ızın alırım...............uçuz olursa zaten zor gıbı..............ama ıkız olursa belkı bır ıkı ay calışırım ..................ınş hayırlısı............

anaaaa, ucuzmu olucak senin? gozun aydin, Allah kolaylik versin her asamasinda insallah.:ecrin_bebek:

sagol canım suprız yaptı bıze belkı tek dedık hadı belkı ıkızdır dedık ama üçüz sasıttı bızı bakalım canım ınşşşşş ıyı olur ınş....................sen nasılsın.....................
hymary canım haklısın ama malesef sıkıntı oluyolar tabı daha sonra gıtmek zor yanı hele ıyıce buyusunler ınş o zaman ınş................ama sen ısrarına devam et............olu belıkı

slm arkadaşlar.bende ikizlerime hamileyim.geçen hafta ense ölçümü için gittik.2.3 çıktı öteki saklanmıştı doktor ölçemedi.bir ay sonra 3 lü tarama testi yapılcak.Hymarry sende benim gibi çok takılmışsın ense ölçümüne senin kaç çıkmıştı 12.hafta hatırlıyormusun.3 ten sonra tehlikeliymiş heralde yazarsan çok sevinirim

daha sonra mümkün değil gidemem,o yüzden bana bunu teklif ediyorlar zaten.
Ama kabul etmiycem,çıkarsınlar diye ısrar edicem bakalım,daha sözleşmeye çağırmadılar,bekliyoruz.
ınşallah bebekler kısmet getirirler..

ınş canım dedığın gıbı bereketlerıyle gelırler...............ne kadar odemelerı gerek..............

slm arkadaşlar.bende ikizlerime hamileyim.geçen hafta ense ölçümü için gittik.2.3 çıktı öteki saklanmıştı doktor ölçemedi.bir ay sonra 3 lü tarama testi yapılcak.Hymarry sende benim gibi çok takılmışsın ense ölçümüne senin kaç çıkmıştı 12.hafta hatırlıyormusun.3 ten sonra tehlikeliymiş heralde yazarsan çok sevinirim

Canım geçmiş olsun,şu mübarek günde sağlık olsun,sağlıklı doğsunlar diye dua edelim.Sanırım 12-13 haftalık hamilesin canım.Ben de merak etmiştim,takılmıştım bir aksilik olmaz inşallah diye.Benimkilerin biri1.4 biri 1.5 çıkmıştı canım.Ama seninki de tahlike sınırında değil inşallah.Diğerini nasıl göremedi yaa,benim tam bir saat uğraştı doktor.İtiyor kakıyor gerekirse,ama bişekilde görüyor aslında.Devlette mi baktırdın,nereye gittin,uzamanmıydı,perinatolog muydu?

Hay inanmıyorum wavy yaaa, okadar öde öde sigortayı,doğunca Acıbadem bebeği olmuyor mu onlar yaa,iyice sordun mu hayatım?
Suit odayı sordum ben Medikal Parka yaklaşık 15-20 gün öncesinden yer ayırtabiliyorsan süit oda farkı zaten almıyorlar.Onun dışında sürekli dolu oluyormuş zaten.Serdar Beyin de bu noktada bişey yapabileceğini sanmıyorum.Bize acaba ne zaman muhtemel doğum tarihi vericek?
Benim eşimde ksin yanımda olcak,cinsiyet olayından sonra çocuklar doğar doğmaz ayaklarının altına çarpı işareti koycam diyor,görmeden inanmam diyor.Ben de epidural istiyorum muhakkak Allah izin verirse..
Canım benim de acı eşiğim yüksektir,yani öyle hık mık değilimdir.Ama bu diş olayı çok farklı yaa.Yani öldür Allah bişey yapamazsın dişine.O yğzden doğuma kadar sabret dişlerine çok iyi bak canım.Olurda miden bulanıyor ya bazen,istifra ettiğin zaman muhakkak dişlerini fırçala canım.Çünkü bilirsin istifrada mideden gelenler yüksek oranda asit içerdiği için diş çürümesini o esnada 5 kat arttırıyor.

canım benim sigortam acıbadem sigorta değil. keşke onu yaptırsaymışım. koç allıanze benim sigortam.acıbadem olsaydı doğar doğmaz sigortaya ek poliçeyle alıyolar.. ama koç allıanze da 14 gün sonra sigorta ya alabiliyorsun bebişi:(( ahh ahh nerden bilem ikiz olacağını..

sezeryan konusuna gelince heralde belli olur 10 gün öncesinden tarihimiz diye düşünüyorum. eğer öyle olursa valla süper olur. çünkü suit odalarında gözüm kaldı:kedi::kedi:

canım istifradan sonra gargaralarım var önce onlarla gargara yapıyorum. bide aklınızda olsun fırçalamaktansa evde gargara yoksa tuzlu su ile azınızı gargara yapın asitleri öldürüyormuş.. işte ne kadar dikkat edersen et oluyor malesef.. sıkcaz dişimizi bebişler için napakkk..

bu arada çalışan arkadaşlar size hayranım valla. ben çalışamadım mide bulantıları çok halsiz bıraktı beni. şimdi evden devam ediyorum işlere ..asla devam edemezdim çalışmaya gibi geliyor.şimdi bile 15 dk otursam 20 dk uzanıyorum valla...:olmaz:

ınş canım dedığın gıbı bereketlerıyle gelırler...............ne kadar odemelerı gerek..............

Canım küsüratını çok hesaplayamıyorum ama yaklaşık 7000 lira bir para vermeleri lazım.
Güzel para dimi,yani artık çalışmayacak biri oalrak,bu beni çok rahatlatır..

yok canım ben özay oral var prof.ona gidiyorum.adam uğraştı kesinlikle dönmedi.zaten üçlü tarama zamanı yine bakılcakmış.ama benim kafama takıldı.benim kuzenim almanyada hamile.2li tarama 3 lü tarama yapmıyorlarmış.annenin yaşı gençse ve ailede yoksa.umarım bi terslik çıkmaz..öyle bişey olsa boylarıda küçük oluyormuş doğrumu acaba

bu arada çalışan arkadaşlar size hayranım valla. ben çalışamadım mide bulantıları çok halsiz bıraktı beni. şimdi evden devam ediyorum işlere ..asla devam edemezdim çalışmaya gibi geliyor.şimdi bile 15 dk otursam 20 dk uzanıyorum valla...
Canım mecbur,ne yapacaksın.Yapacak başka bir seçeneğin olmayınca,buna katlanıyorsun.Bak şimdi 4te çıkıcam okuldan anca 5i geçerken evdeyim.Üsküdar nireee,Bahçelievler nirekaydirigubbakcemile4

bebiş istiyoruz tam 22 haftayı geçmişsin nerelerdesin bakiyim,hiç yazmıyorsun,aramıyor sormuyorsun,hemide ikiz annesisin hmmm:olmaz:kaydirigubbakcemile3
yani pek mesaj yazdığını hatırlamıyorum canım da o yüzden sitem ettim,hoşgeldin aramızaaa.s...
Canım burda biz konuşa konuşa sakin kalmayı telkin ediyoruz hep birbirimize canım.İnşallah biz daha uzun süre tutucaz bebeklerimizi.Sen ona bakma.Hem başından beri katıldığı nadir programlarda Gülben Ergen hamileliğinin hep ağır geçtiğini söylüyordu.Son zamanlarda falan artık yürüyemez olmuş yani.Bu wavy nin de söylediği gibi kişiden kişiye değişir canım.O yüzden hep iyi şeyler düşünüp iyi şeyler yaşıycaaaz inşallah..
Şu iğneyi de sanırım doktor belli bir hafta sonrası hatırlatır gerek duyarsa canım.Olmadı ilerleyen zamanlarda biz bi sorar burda paylaşırııızz..
canım haklısın sitem etmekte. genelde tüp bebek topikte takılıyordum. fazla yazamıyorum
ben 14 mayısta düşük tehlikesiatlattım hastanede yattım.geçen hafta yine 1 hafta yattım. yeni çıktım. şimdilerde daha iyiyim.kaydirigubbakcemile2
vedeyim raporluyum yani yatıştayım.. ama artık takılırım topiğe.benimde 2 tane paşam olacak.allah hepimize hayırlısıyla hamileliği rahat geçirmek nasip etsin şu mübarek günlerde
canım güzel dileklerin içinde tşk.

yok canım ben özay oral var prof.ona gidiyorum.adam uğraştı kesinlikle dönmedi.zaten üçlü tarama zamanı yine bakılcakmış.ama benim kafama takıldı.benim kuzenim almanyada hamile.2li tarama 3 lü tarama yapmıyorlarmış.annenin yaşı gençse ve ailede yoksa.umarım bi terslik çıkmaz..öyle bişey olsa boylarıda küçük oluyormuş doğrumu acaba

Ha canım ben de sana yaşını sorcaktım,yaşın gençse..
yani bazı doktorlar bu işin biraz maddiyatına düşüyorlar.Ense kalınlığı ölçümü sorunsuz ise kesinlikle 2li 3lü test istemiyorlar.İyice bir araştır,gerekirse benim ve wavy nin doktorlarımız ortak,onun internet sitesinde kafana takılan bu soruyu bir sor derim canım..
www.serdarkoc.net

ya yınede hymary canım sana bravo..........yanı oğluma hamılyken bende calıştım yedı aya kadar.........sıkıntı olmayınca ıyı oluyo gıtmek hem zaman gecıyoo...........şımdı bakalım sanırım zor olucak ..........ınş hymary sende haftaya bıtıyoo dımı............beklıcen artık zaten havalarda sıcak valla............yakın olsak bırbırımızde otururduk............

bebiş istiyoruz canım ççok hayırlı uğurlu olsuunn.
Olsun arada bize de uğra yaanii..
Kızlar ben çıkıyorum,akşam yemeğe davetliyiz,giremem nete,hepinizi yavrularınızla beraber çoook öpüyorumm.Bu akşam Kuran dinltelim okuyalım yavrularımıza ve birbirimiz için çook dua edelim inşallah.
Sevgilera.s...

evet bebış ıstıyoruz genelde tup bebekteyız bız.............orayıda bırakamıyorız dımı çok gecmış ols canım ya kanamn mı oldu.............dıkkat et canım.................

Back