Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan şeker değerim 137 çıkmış ama idrarda lökosit bulunmuş.Doktoruma ulaşamıyorumm..
kan şeker değerim 137 çıkmış ama idrarda lökosit bulunmuş.Doktoruma ulaşamıyorumm..
canım tokluk bu yani 50 gr glikoz yükleme sonucu.cnm kan şekerin açlıkmı ?
canım serdar bey bugünden itibaren 10 günlük izne çıkıyormuş.Senin 3 Temmuzda randevun vardı,nasıl olcak?Ben zaten kendisini cepten aramadım,muayenehanesinden bu akşam için randevu alayım istedim,10 gün izinli artık dediler.Eşim akşam cepten tekrar ararız dedi en son işte,of sık sık aramaya utanıyorum valla yaa.Sağol canım..herkese tünaydınn hymarry canım serdar bey bugün kızını doktora getircekti belki o yüzden teline bakamıyor olanb,ilir. bide bu saatte genelde yemekte oluyor ve telini açmıyor. çünkü ben ne zaman bu saatte arasam ulaşamamışımdır. ben sana hastanenin numarasını vereyim ordaki kızlara not bıraqkırsan kesin arattırıyorlar. özellikle nilgün hnm var ona denk gelirsen süper olur:))02164684444 burdan tüp bebek bölümünü bağlatıyorsun.. öptüm
canım tokluk bu yani 50 gr glikoz yükleme sonucu.
Fakat asıl mesele vücudumdan hiç atsamadığım şu lökosit işi sanırım..
canım serdar bey bugünden itibaren 10 günlük izne çıkıyormuş.Senin 3 Temmuzda randevun vardı,nasıl olcak?Ben zaten kendisini cepten aramadım,muayenehanesinden bu akşam için randevu alayım istedim,10 gün izinli artık dediler.Eşim akşam cepten tekrar ararız dedi en son işte,of sık sık aramaya utanıyorum valla yaa.Sağol canım..
anladım canım geçen hastaneye gittiğimde cuma günü kızımı getircem buraya demişti eliyle ilgili bi sorun varmış sanırım. o yüzden hastanede olacağını düşünmüştüm.. bu arada benim muayenem 8 temmuzdaymış ben leyla 3 temmuz sanıyordum geçen gittiğimizde teyit amaçlı sordum ve 8 temmuz olduğunu öğrendim:kedi:
bu şeker olayını hiç anlamıyorum ama genelde yükseliyormuş hamişlikte. normal değer ne olması gerekiyormuş. değer aralığı yazıyormu?
dırımkızı yavrularına kıs buldun herhalde,
yaw bizde de iki kız var,acele etmeseydin keşkekaydirigubbakcemile3..
hymarry canım çok gecmış olsun idrar yolu enfeksiyonu için acaba üşütüyo musun bende çok şükürer böyle bişey çıkmadı temız çıktı idrar tahlılım ama bende duymuştum idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma yol acabılıyomuş allah korusun tabıı sen önlemlerını al gerısını allaha bırk
dur yaw acele etme sen,
erkek dediğin kızdan büyük olur.
Hem erkek dediğin kızdan büyük olur,bak anca benimkiler doğucak,büyüycek işte,tam..
Canım Serdar Bey bizim wavyle ortak devam ettiğimiz doktorumuz,biz birbirimizi tanımıyoruz ama doktorumuz vasıtasıyla bayaa bi ilerledi arkadaşlığımız kendisiyleopuyorumnanaktan
bende açlık sekerını daha ölçtürmedım temmuzda gidecegım ama umarım bi sorun çıkmaz bu sekerın yükselmesını dısarıdan anlayabılıyormuyuz birde ben hamılelığım boyunca hiç tatlı yemedım hem okadar sevmeme ragmen annemın bile dikkatını çektı hiç tatlı yemıyon diyo devamlı ekşi yıyon benm bebeklerden bırı erkekmıs nasıl oldu anlamadım hayırlısı
ya bırde hymary canım senın bebek ne zaman tekmelemeye basladı bende daha hala bi ses yok çok istiyorum onları hissetmeyı
ya bırde hymary canım senın bebek ne zaman tekmelemeye basladı bende daha hala bi ses yok çok istiyorum onları hissetmeyı