• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

dırımkızı anladım canım,çok iyi ne güzel belli bir sistem oturtmuşsun.Sağlıkla büyüsünler inşallahh..

kan şeker değerim 137 çıkmış ama idrarda lökosit bulunmuş.Doktoruma ulaşamıyorumm..

kan şeker değerim 137 çıkmış ama idrarda lökosit bulunmuş.Doktoruma ulaşamıyorumm..

herkese tünaydınn hymarry canım serdar bey bugün kızını doktora getircekti belki o yüzden teline bakamıyor olanb,ilir. bide bu saatte genelde yemekte oluyor ve telini açmıyor. çünkü ben ne zaman bu saatte arasam ulaşamamışımdır. ben sana hastanenin numarasını vereyim ordaki kızlara not bıraqkırsan kesin arattırıyorlar. özellikle nilgün hnm var ona denk gelirsen süper olur:))02164684444 burdan tüp bebek bölümünü bağlatıyorsun.. öptüm

cnm kan şekerin açlıkmı ?
canım tokluk bu yani 50 gr glikoz yükleme sonucu.
Fakat asıl mesele vücudumdan hiç atsamadığım şu lökosit işi sanırım..
herkese tünaydınn hymarry canım serdar bey bugün kızını doktora getircekti belki o yüzden teline bakamıyor olanb,ilir. bide bu saatte genelde yemekte oluyor ve telini açmıyor. çünkü ben ne zaman bu saatte arasam ulaşamamışımdır. ben sana hastanenin numarasını vereyim ordaki kızlara not bıraqkırsan kesin arattırıyorlar. özellikle nilgün hnm var ona denk gelirsen süper olur:))02164684444 burdan tüp bebek bölümünü bağlatıyorsun.. öptüm
canım serdar bey bugünden itibaren 10 günlük izne çıkıyormuş.Senin 3 Temmuzda randevun vardı,nasıl olcak?Ben zaten kendisini cepten aramadım,muayenehanesinden bu akşam için randevu alayım istedim,10 gün izinli artık dediler.Eşim akşam cepten tekrar ararız dedi en son işte,of sık sık aramaya utanıyorum valla yaa.Sağol canım..

hymarry cnm ikiz gebelikde şeker yükleme sonucu tek bebekten farklı oluyor ona göre değerlendirilmesi gerek.......benim tek bebeğe göre yaptılar hemen diyet verdiler allahtan cerrahpaşada bir prof bu kızda şeker yok hmen kesin diyeti dedi...

canım tokluk bu yani 50 gr glikoz yükleme sonucu.
Fakat asıl mesele vücudumdan hiç atsamadığım şu lökosit işi sanırım..

canım serdar bey bugünden itibaren 10 günlük izne çıkıyormuş.Senin 3 Temmuzda randevun vardı,nasıl olcak?Ben zaten kendisini cepten aramadım,muayenehanesinden bu akşam için randevu alayım istedim,10 gün izinli artık dediler.Eşim akşam cepten tekrar ararız dedi en son işte,of sık sık aramaya utanıyorum valla yaa.Sağol canım..

anladım canım geçen hastaneye gittiğimde cuma günü kızımı getircem buraya demişti eliyle ilgili bi sorun varmış sanırım. o yüzden hastanede olacağını düşünmüştüm.. bu arada benim muayenem 8 temmuzdaymış ben leyla 3 temmuz sanıyordum geçen gittiğimizde teyit amaçlı sordum ve 8 temmuz olduğunu öğrendim:kedi:

bu şeker olayını hiç anlamıyorum ama genelde yükseliyormuş hamişlikte. normal değer ne olması gerekiyormuş. değer aralığı yazıyormu?

dırımkızı yavrularına kıs buldun herhalde,
yaw bizde de iki kız var,acele etmeseydin keşkekaydirigubbakcemile3..

anladım canım geçen hastaneye gittiğimde cuma günü kızımı getircem buraya demişti eliyle ilgili bi sorun varmış sanırım. o yüzden hastanede olacağını düşünmüştüm.. bu arada benim muayenem 8 temmuzdaymış ben leyla 3 temmuz sanıyordum geçen gittiğimizde teyit amaçlı sordum ve 8 temmuz olduğunu öğrendim:kedi:

bu şeker olayını hiç anlamıyorum ama genelde yükseliyormuş hamişlikte. normal değer ne olması gerekiyormuş. değer aralığı yazıyormu?

hııı demek senin de randevuların ayarlanmış tatil dönüşüne,anladım.Ben hani hem şu tahlilleri gösterir,hem ayrıntılıyı gösteririm demiştim,
canım bu şeker değeri normal şeker değil,hastaneye gidiyorsun işte23-24. haftalarda sana da yazar Serdar Bey,açlık halini ölçüyorlar,bir de belli oranda bir şeker şerbeti gibi bişey içiyorsun,yani bile bile şekerini yükşeltiyorsun ve bir saat içinde ölçüm yapıyorlar.Bu değer o değer.Yükselmiş hali yani.Üst sınır 140 mış sanırım tahlili eşim aldı da,onunla konuştuk.Mesele,benim kaç haftadır fitillerle düzeltemediğim bir idrar yolu iltihabı var.Bu idrar testinde yine çıkmış,ona canım sıkıldı.Yani enfeksiyon erken doğum sebebi biliyorsun,Allah korusun..

dırımkızı yavrularına kıs buldun herhalde,
yaw bizde de iki kız var,acele etmeseydin keşkekaydirigubbakcemile3..

hehhehehe:roflol::roflol:ikiside kk arkadaşlarımın kızı
meyra izmirli ona ben talibim çok güzelll ama benim veledimden büyük kendisi ay olarak

ahsen annesinin tek gülü oda ömerime talip olduuu beşik kertiğii yaptıkk :roflol::roflol:

kaynana olarak çok meraklıyım yani erken evlendirecem ben veletlermi eline mesleğini alan evlensin genç kaynana olmak istiyorum

hymarry cnm 140 sınır ama tek bebekde sınır çift bebekte ne onu bilmiyorum

eğer doktorun biliyorsa onagöre muamele yapar cnm

bu arada bu serdar bey kim?nerede çalışıyor birkaç kişi gidiyorsunuz sanırım

Son düzenleme:
hymarry canım çok gecmış olsun idrar yolu enfeksiyonu için acaba üşütüyo musun bende çok şükürer böyle bişey çıkmadı temız çıktı idrar tahlılım ama bende duymuştum idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma yol acabılıyomuş allah korusun tabıı sen önlemlerını al gerısını allaha bırk

dur yaw acele etme sen,
erkek dediğin kızdan büyük olur.
Hem erkek dediğin kızdan büyük olur,bak anca benimkiler doğucak,büyüycek işte,tam..
Canım Serdar Bey bizim wavyle ortak devam ettiğimiz doktorumuz,biz birbirimizi tanımıyoruz ama doktorumuz vasıtasıyla bayaa bi ilerledi arkadaşlığımız kendisiyleopuyorumnanaktan

bende açlık sekerını daha ölçtürmedım temmuzda gidecegım ama umarım bi sorun çıkmaz bu sekerın yükselmesını dısarıdan anlayabılıyormuyuz birde ben hamılelığım boyunca hiç tatlı yemedım hem okadar sevmeme ragmen annemın bile dikkatını çektı hiç tatlı yemıyon diyo devamlı ekşi yıyon benm bebeklerden bırı erkekmıs nasıl oldu anlamadım hayırlısı

hymarry canım çok gecmış olsun idrar yolu enfeksiyonu için acaba üşütüyo musun bende çok şükürer böyle bişey çıkmadı temız çıktı idrar tahlılım ama bende duymuştum idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma yol acabılıyomuş allah korusun tabıı sen önlemlerını al gerısını allaha bırk

Canım ne üşütmesi yaw,yanıyorum yanoyorrrkaydirigubbakcemile3
yani bilemiyorum,bir türlü atlatamadm.Doktor farklı zamanlarda 5er gün arayla kullanmam gereken vajinal fitil verdi ama her seferinde aynı..
Ya inşallah bir sıkıntı olmaz..

dur yaw acele etme sen,
erkek dediğin kızdan büyük olur.
Hem erkek dediğin kızdan büyük olur,bak anca benimkiler doğucak,büyüycek işte,tam..
Canım Serdar Bey bizim wavyle ortak devam ettiğimiz doktorumuz,biz birbirimizi tanımıyoruz ama doktorumuz vasıtasıyla bayaa bi ilerledi arkadaşlığımız kendisiyleopuyorumnanaktan

kısmettttt cnm herşey doğsun bakalımmm kısçelerinnn
serdar bey sayesinde buradamı tanıştınız
nerede çalışıyor serdar bey

bende açlık sekerını daha ölçtürmedım temmuzda gidecegım ama umarım bi sorun çıkmaz bu sekerın yükselmesını dısarıdan anlayabılıyormuyuz birde ben hamılelığım boyunca hiç tatlı yemedım hem okadar sevmeme ragmen annemın bile dikkatını çektı hiç tatlı yemıyon diyo devamlı ekşi yıyon benm bebeklerden bırı erkekmıs nasıl oldu anlamadım hayırlısı

cnm benimde ikisi erkek ben hep ekşi yedim yeni mandalin çıkmıştı torba torba yedimmm

ya bırde hymary canım senın bebek ne zaman tekmelemeye basladı bende daha hala bi ses yok çok istiyorum onları hissetmeyı

ben 18 haftada birde 21 haftada hissetmiştimm azcuk dombulum ondan olsa gerek

ya bırde hymary canım senın bebek ne zaman tekmelemeye basladı bende daha hala bi ses yok çok istiyorum onları hissetmeyı

opuyorumnanaktanah canım yaaa,ben nerden baksan 20 hafta vardı tam aaa işte budur dediğimde.Bak şimdi de oynuyorlaropuyorumnanaktan
Daha erken canım yaa..

ozaman bırkç haftam daha var desenıze güzel bi duygu olmalı kendılerını hatırlatıyolar.ya kızlar bende birde aşırı derecede sıvılcelenme oldu sırtım ve göğsümün üzerınde çok var ne yapmalıyım yaa

kısmettttt cnm herşey doğsun bakalımmm kısçelerinnn
serdar bey sayesinde buradamı tanıştınız
nerede çalışıyor serdar bey

Canım Serdar Beyle bizim tanışıklığımız uzun.Ama şuan Medikalparkta Tüp Bebek bölüm sorumlusu olarak devam ediyor..
wavy ciğimle tanışıklığımız da burda Serdar Bey konulu bir topikte başladı,buraya kadar geldi.Serdar Bey de bizim tanıştığımızı öğprenince şok oldu adam.Çünkü wavy ıstanbulun bi ucunda oturuyor,ben bir ucunda.KK dayanışması hehhehkaydirigubbakcemile5

pensescim yani mesela bu takvimi ilk hazırladığımda bebekler daha 6 haftalıktı,yolun başındaydılar,şimdi ne kadar ilerlediler.Eşim de bazen soruyor,bezelyeler nereye kadar gelmişler diye,burdan gösteriyorum da,geçen diyor ki,anaaaa az kalmış bunların yolları yaaakaydirigubbakcemile3
yani sağlık olsun da hissediliyor zamanı gelince,hevesini de çok iyi anlıyorum tabii..

Back