Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kıslar bende bugünlük işlerimi bitirdim. raporlarıda gönderdim azcık uzanacağım. sonra görüşürük öpüyom hepinizi...

wavıcım sende uyu..............dınlen................tam vaktı yanı...........bende azcık yemek yaptım ................gunler gecmuyı............kendıne ıyı bak hayırlı kandıller

sağolun kızlarr.allah hepimize kolaylık versin..
dırım kızı bu arada bebişlerin çok tatlı. allah bağışlasın. darısı herkesin başına.mualllim canım bırakamadık ben fazla topik gezmiyorum. internettede sadece kk . gebelik.org ce facebook giriş yapıyorum. hymarry canım artık topik olarak buradayım. allahımşu mübarek günde dualarımızı kabul etsin. hamilelerinde duası tutarmış. hepimiz 37 yi görelim inşallaaahhhhhhhh

dırım kızı bu arada sana birşey soracağım. bende ciğer geliştirici iğne olacağım. ama duyduğum kadarıyla o iğne doğumdan 2 gün önce yapılıyormuş. tabbii senin maşallahın var . hani yazmışsın ya açılmam oldu diye o nedenle yazdım.bende doğumubahçelievler medicanada yapacağım

canım gezıyoz işte sıkıntıdan ınş ıyı olalım da canım.....................senınkılerın cınsıyeytler neydı ıkıs erkek mıydı..................ısım buldun mu

cnm yaa gitmişsin hayır doğumdan iki önce olmuyorsun doktorun nasıl ön görürse

biz çoğul gebelğiz o yüzden 7 aydayken yapılsbiliyor cnm

Kızlar bugün karnım ağrıyor sabahtan beri özellikle yanları sanki gaz varmış gibi niye olabilir varmı bunu yaşayan??

hunger yenımı bellı oldu ................hadı tebrıkler canım...................

gecen hafta gıttıgımde tek kese vardı dün gıttım ıkı kese gördük senın de üçüzmüs allahım saglıklı problemsız hamılelık nasıp etsın hepımıze bıraz korkuyorum gerçı ılersını düsündükçe rabbım yardımcımız olsun:Saruboceq:

bende korkuyorum ama ınş hesey ıyı olacak dıyorum ınş canım hersy yolunda gıder ınş beklemeler zor tabı...............ama ınş rabbım kolaylaştıracak canım...................

Kızlar bugün karnım ağrıyor sabahtan beri özellikle yanları sanki gaz varmış gibi niye olabilir varmı bunu yaşayan??
nevracımgeçmiş olsun canım.Karnın yan boşluklarındaki ağrılar gaz sancıları oluyor.Gaz sancısı olanlara şiddetli tavsiyemdir:Rezene,papatya çayı.Poşet hazır çaylardan değil fakat,bayaa aktardan alınmış cinsinden.1cezveye 1 çay kaşığı rezene,3-4 kuru papatya başını atıp demle.Sıcak sıcak tercihe göre limon yada beraberinde az şekerle harika bir keyif çayı oluyor.Yarım saate de yavaş yavaş oooh rahatlıyorsun canımmdelikafadulden
bende artık ıkız anne adayıyımmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldenhihoyyyt
hungercimmadem geçen hafta öğrendin hala neden ikiz annelerin topiğinde yoksun bacımkaydirigubbakcemile3.
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebeklerin inşallah canımm.Çok sevindim adınaa.s.
gunaydın kızlar..........................tatlı annoşlar
muallimcimgünaydın canım,bak hungerin durumunda değişiklik olmuş,herşey Allhın taktiri,kısmet,kader..Yaşayacak var olup yaşıyor.Yaşamayacak olanı da kendi canını versen yaşatamıyorsun.Allah yavrularımıza hayorlı sağlıklı gelişimler ömürler versin.Hakkımızda hayırlı olsun..

ay kızlar dün gece pek serindi maşallah rahaat bir uyku uyuduk ailecekopuyorumnanaktan
Siz nasılsınızzzz?

benimde hala kasıklarım ağrıyor nedense yaa .offf

canım tetkiklerinde bir idrar enfeksiyonu sorunu yoktu hatırladığım kadarıyla,inan bende de çok oldu.Yani doktorun normal diyorsa inan sadece bebekler için yer genişliyor,bu onun ağrısıdır,endişeli yazmışsın kendi ruh halin için olmaaazz,keyifli olcaz hayatııımm

allahım sunlara bak cok sırınler rabbm bagıslasın kuzularını tütütü

çok sağol tatlımm

bende artık ıkız anne adayıyımmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldenhihoyyyt

hayırlı olsun cnm benimmm

günaydın kızlar bugece oğluşlarımla yattım babamız seyhate gidince beraber yatıyoruz
ama baba gelince herkes yerine giderdi bu gece durmadı veletler yine anneleri ile yattılar fena alışıyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…