ınş canım çok sagol..............tes ederım............buyuk ıhtımal ızın alırım...............uçuz olursa zaten zor gıbı..............ama ıkız olursa belkı bır ıkı ay calışırım ..................ınş hayırlısı............
slm arkadaşlar.bende ikizlerime hamileyim.geçen hafta ense ölçümü için gittik.2.3 çıktı öteki saklanmıştı doktor ölçemedi.bir ay sonra 3 lü tarama testi yapılcak.Hymarry sende benim gibi çok takılmışsın ense ölçümüne senin kaç çıkmıştı 12.hafta hatırlıyormusun.3 ten sonra tehlikeliymiş heralde yazarsan çok sevinirim
Hay inanmıyorum wavy yaaa, okadar öde öde sigortayı,doğunca Acıbadem bebeği olmuyor mu onlar yaa,iyice sordun mu hayatım?
Suit odayı sordum ben Medikal Parka yaklaşık 15-20 gün öncesinden yer ayırtabiliyorsan süit oda farkı zaten almıyorlar.Onun dışında sürekli dolu oluyormuş zaten.Serdar Beyin de bu noktada bişey yapabileceğini sanmıyorum.Bize acaba ne zaman muhtemel doğum tarihi vericek?
Benim eşimde ksin yanımda olcak,cinsiyet olayından sonra çocuklar doğar doğmaz ayaklarının altına çarpı işareti koycam diyor,görmeden inanmam diyor.Ben de epidural istiyorum muhakkak Allah izin verirse..
Canım benim de acı eşiğim yüksektir,yani öyle hık mık değilimdir.Ama bu diş olayı çok farklı yaa.Yani öldür Allah bişey yapamazsın dişine.O yğzden doğuma kadar sabret dişlerine çok iyi bak canım.Olurda miden bulanıyor ya bazen,istifra ettiğin zaman muhakkak dişlerini fırçala canım.Çünkü bilirsin istifrada mideden gelenler yüksek oranda asit içerdiği için diş çürümesini o esnada 5 kat arttırıyor.
ınş canım dedığın gıbı bereketlerıyle gelırler...............ne kadar odemelerı gerek..............
canım haklısın sitem etmekte. genelde tüp bebek topikte takılıyordum. fazla yazamıyorumbebiş istiyoruz tam 22 haftayı geçmişsin nerelerdesin bakiyim,hiç yazmıyorsun,aramıyor sormuyorsun,hemide ikiz annesisin hmmmlmaz:kaydirigubbakcemile3
yani pek mesaj yazdığını hatırlamıyorum canım da o yüzden sitem ettim,hoşgeldin aramızaaa.s...
Canım burda biz konuşa konuşa sakin kalmayı telkin ediyoruz hep birbirimize canım.İnşallah biz daha uzun süre tutucaz bebeklerimizi.Sen ona bakma.Hem başından beri katıldığı nadir programlarda Gülben Ergen hamileliğinin hep ağır geçtiğini söylüyordu.Son zamanlarda falan artık yürüyemez olmuş yani.Bu wavy nin de söylediği gibi kişiden kişiye değişir canım.O yüzden hep iyi şeyler düşünüp iyi şeyler yaşıycaaaz inşallah..
Şu iğneyi de sanırım doktor belli bir hafta sonrası hatırlatır gerek duyarsa canım.Olmadı ilerleyen zamanlarda biz bi sorar burda paylaşırııızz..
yok canım ben özay oral var prof.ona gidiyorum.adam uğraştı kesinlikle dönmedi.zaten üçlü tarama zamanı yine bakılcakmış.ama benim kafama takıldı.benim kuzenim almanyada hamile.2li tarama 3 lü tarama yapmıyorlarmış.annenin yaşı gençse ve ailede yoksa.umarım bi terslik çıkmaz..öyle bişey olsa boylarıda küçük oluyormuş doğrumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?