nevracımgeçmiş olsun canım.Karnın yan boşluklarındaki ağrılar gaz sancıları oluyor.Gaz sancısı olanlara şiddetli tavsiyemdir:Rezene,papatya çayı.Poşet hazır çaylardan değil fakat,bayaa aktardan alınmış cinsinden.1cezveye 1 çay kaşığı rezene,3-4 kuru papatya başını atıp demle.Sıcak sıcak tercihe göre limon yada beraberinde az şekerle harika bir keyif çayı oluyor.Yarım saate de yavaş yavaş oooh rahatlıyorsun canımmdelikafadulden
hungercimmadem geçen hafta öğrendin hala neden ikiz annelerin topiğinde yoksun bacımkaydirigubbakcemile3.
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bebeklerin inşallah canımm.Çok sevindim adınaa.s.
muallimcimgünaydın canım,bak hungerin durumunda değişiklik olmuş,herşey Allhın taktiri,kısmet,kader..Yaşayacak var olup yaşıyor.Yaşamayacak olanı da kendi canını versen yaşatamıyorsun.Allah yavrularımıza hayorlı sağlıklı gelişimler ömürler versin.Hakkımızda hayırlı olsun..
bende korkuyorum ama ınş hesey ıyı olacak dıyorum ınş canım hersy yolunda gıder ınş beklemeler zor tabı...............ama ınş rabbım kolaylaştıracak canım...................
oooo alışırlar tabı annesı.............benım oğlum hala bıle arasıra gelır yanımıza tek olıunca bebek gıbı...............şımdı buyudu de az gelıyo..................senınkıler bırakmaz annesı olsun cok tatlıdırlar sımdı sev sevebıldığın kadar...................
hymary canım gunaydın..................ınş canım haklısın ınş
ah dırımkızıı canım bunu da sormak lazım çocuklara beşik almıştın resimlerinde görmüştüm bir başka topikte,senden ayrı uyuyorlarmı?
hungercım üç kalp atışı net gorduk .........üçüncüsü bıraz altta ve kuçuk ama kalp atışı var doktorum belkı kendılığınden kaybolabılır dedı ..............bakalım rabbım ne demış canım ınş ıyı olur hersey.............bazı keselerın kuçuk olması normal aslında takma canım
cnm kesinlikle yan yana yatırmayın birbirlerinden çok etkilenişyolar ikisinde
beşiği ayrı başlarda ayrı yattılar sonra anakucağında uyumaya başladılar ben odalarına çekyat koydum hep orada yattım babamız yanımmızda yattı ama gece yatak odasına kaçtı........babamız seyhate gidince ben onları yanıma alıyorum ama artık çok alıştılarr yanyana yatmaya
benim alişim öle tek gözleri açık uykuya dalamıyor yanına gidiyorum yanakyanağa veriyoz anaoğull öle uykuya dalıyor ten temasından çok hoşlanıyorr....
öteki oğlum ömerimde yanımda yatıyor ikiside yüz üstü yatmayı çok seviyorr
hunger aramızda çok yok bızım..............gecen hafta yanı 7 +5 ............hem keselerı hem kalp atışları çok nettı canım................ınş ıkı hafta sonra yıne gıdıcem bakalım nasıllar...........
Ouuuuyyhh yavrulara yaaaa,canlar cannopuyorumnanaktan
Yani ayrı ayrı yatmak üzere odalarında yatmaya alıştılar,maşallah.Biz de oda yapacaktık,sonra yanlarında yatamayız diye oturma odasına park yatak koymaya karar verdik,oturma odası koltuklarımız yumuşak ve yatılabilir cinsten,bu yüzden böyle kullanışlı olsun dedik.bi kaç yıl sonra biraz büyüdüklerinde daha geniş bir eve çıkarak ana okulu sınıfı tarzında bir oda yaparız diye düşündük inşallah..
anakucağı dediğin böyle içi kumaşlı yatık halde duran hafifçe sallanan yere paralel bir şey dimi.
Biz de alalaım dedik,sonra oto koltuğuna karar verdik.Falann..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?