Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım acıbadem istiyordum hatta john hopkins ama ikiz olunca küvez sorunu olabilir diye korktum çünkü özel sigortam benim doğumumu kariılıyor bebeklere karışmıyor. acıbademde küvezin geceliği 2000 tl( o yüzden medikalde yapıcaz allah izin verirse tabi serdar bey suit odayı fark aldırmada bize tahsis edersekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3wavycimşimdi doğumu da acıbademde mi yapacaksın,yoksa Medikalde mi?
Babanın tepkisi çok iyi yaa,Serdar Bey kıpkırmızı olmuştur adamkaydirigubbakcemile3
benim kocam da hiç sakin sayılmaz bu konularda..
Eşimin de benimle doğuma girmesini istiyorum,bu arada,ne dersin?
canım evet eşim dişhekimi,bravo,burda branşı söylediğimi hiç hatırlamıyorum çünkü..
Canım benim de yaklaşık senin haftalarında dişimde bir çürük gördü,bunu temzileyelim ama iğne vurmama dedi.Ya ben zaten öldürsen sağlamken oturamam o koltuğa bir de iğnesiz,ama beni ikna etti ver oturttu.Diş tedavisinde iğnesiz olmuyor tabi,bebeklere zarar veren de o oluyor,ama onsuz da hiçbir şey olmuyor.Nitekim ben yüzeysel bir dolgunun temzilenmesinde bile ağlaya ağlaya kalktım koltuktan.Çok ötü ve zor yani,iğnesiz narkozsuz mümkün değil canım.
Bu yüzden eşim sabah akşam "Hümeyra dişlerini fırçala,fırçaladın mı,ne zaman fırçaladın,doğumdan sonra bakıcaz,bak o dişini iğneli tekrar temizliycez"diye peşimde dolaşır.
Bu yüzden dişlerimize çok dikkat etmemiz lazım.Dişimizde bir yeni çürük ve ağrı olmasa bile dişeti çekilmeleri,ağız aftları,dişeti enfeksiyonları çok sıkıntı verecek bir durum.
Dolayısıyla hamilelikte iğnesiz hiçbir işlem yapılamıyor canım.Tek çözüm en az günde iki kez diş fırçalamak,diş ipi ve ağız gargarası kullanmak şart canım..
yok canım ya gezıyorum sıkıntıdan...............her yere uğruyorum valla............evde olmak hem ıyı hem sıkıcı arabamın anahtarını kaybetmışım aramadığım yer yok bulamıyorum nereye koydum yok............bulsam kacıcam bı yerler canım..............sızı okuyorum merak etme ................buralardayım...............
atunlar masallah sohbet guzel gıdıyoooo.................hadı sızı anladım bebekler ıcerde rahat ama dırımcım sen ne yapıyıon ya bebeklerı .......................ne tatlıdırlar sımdı yemek lazım onlarıyerimseniben
canım bu son gün saymalar çok zor oluyor gerçektenopuyorumnanaktanbenimde canım çok sıkılıyor yaa.salı olsada ense kalınlıklarına bakılsa bide içim rahatlasa
ikiz gebeliklerde resmi olarak 12 hafta öncesinden izinli oluyorsun canım.Yani doktorunun "36 hafta üzerinden hesaplanan tahmini doğum süresi öncesinde 12 haftalık doğum öncesi izne çıkması uygudur şeklinde yada benzeri şekilde" bir raporu ile 24 haftalıkken ücretli izne ayrılabiliyorsun aşağı yukarı.arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar çalışacaksınız.ne zaman izin alınmalı bi fikri olaan varmıı
cnm benim ne yapam annemdeyim ben kızlar kocam seyhatte bugün gelecek ondan rahatım yoksa bebeler büyüdükce girmek daha zor anlıyolar herşeyi yanında olmamı istiyolar ilgi konuşma istiyolar.....
şimdi çıkacam halam geldiii öpüldünüzz
sen yazmuışsınya bende merak ettim acaba sezeryana ne kadar önceden karar veriliyor.
slm kızlar.......kaydirigubbakcemile5
uzun zamandır yazamadım buraya yatıyorum genelde canlar......3 temmuzda dogumum var nasıpse dua beklıyorum herkesten:Saruboceq:37.haftanın basında dogmus olacak ınsallah kuzularım......hepınızı optum darısı basınıza kızlar hayırlı kandıllera.s.:1hug:
hymary ben sımdı ıyım ınş sorun olmazsa ınş eylul 23 ders baslıcak tahmınen ben o zaman ınş rabbım kısmet eder.........beş aylık olucam acaba devam edbılırmıyım yoksa ağırlaştığım bı donem mı olur.............o zaman nasıl ızın alabılıyorum ben anlaşmalı calışıyorum ozel sektor.............rapor gereklı olur dımı..........ucretsız mı ucretlımı olur...........zaten normaldw bız gırmedığımız dersın parasını almıyoruz ama sığorta ışlıyo................onemlı olan daha cok sığorta tabı benım ıçn...................