- 4 Temmuz 2009
- 643
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayracım valla ne nar suları ne portakallar ne mandalinalar haddi hesabı yok yediğim içtiğimin ama işte ne kadar dikkat edersen buluyo ilaçta alamadığımızdan bekliyoruz ki keyfi tutsunda iyileşelim
alainacım ben doktorumu aramadım ateş durumum filan yok diye günde 1 tane minoset ve c vitaminli meyvelerle idare etmeye çalışıyorum arasammı acaba ama şimdi bissürü ilaç verirse ben korkar içemem
herkese merhaba
bende aranıza yeni katılıyorum mikroenjeksiyon ile ikiz hamilesiyim. listeye ekleyebilirseniz son sat 16 ağustos.
yeni doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum, doğumu bekleyen anne adaylarınada sağlıklı hamilelikler diliyorum.
herkese merhaba
bende aranıza yeni katılıyorum mikroenjeksiyon ile ikiz hamilesiyim. listeye ekleyebilirseniz son sat 16 ağustos.
yeni doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum, doğumu bekleyen anne adaylarınada sağlıklı hamilelikler diliyorum.
herkese merhaba
herkese merhaba