Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

kızlar napıosunuz valla ne bayrammış ya hiç pc başına oturamadım resmen hatta bırakın pc yi evde oturamadım desem daha doğru ama şimdi gidicem yatıcam mecburen sanırım soğuk algınlığı ya da grip başlıo boğazım yanıo ıhlamır bal limon filan içiomusunuz bitki çayı içme demişlerdi korkuyorum içmeye

heheh kuşum benim sanırım bende tuhaf biradar var diirm le hymarry ne zaman konuşsa ben arıyorum sende ne zaman yoğunsun gene ben arıyorum zamanlama hatam var hehe küsmek yok canım takılıyorum ben sana ayrıcasenide anlıyorum kuzum artık vaktinin hepsini kısçeler alıyo siz iyi olunda gerisi hiç mühim değilll öpüyorum seni kısçeleride kokluyorum ohhhh missssssssss

vallaha ya koca gün sadece dirim ve sen yazmışsın topiğe bayram bitti artık kıslar toplanır herhalde

canbebeğim bugün topiğe girersen yarın için sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum bende telefonun yok arayanlardan alırım haberini şimdiden geçmiş olsun ve gözün aydın hayırlı haberlerle gelirsin işallah aramıza kocaman öpüyorummm

kıslar nasılsınız ben şimdi yerleri sildim biraz belim ağrıdı oturuyorum şimdi dün enteresan bişi oldu nişana gitmiştim saat 7.30 da 9 da geri döndüm orada birkezde wc ye gittim ama eve geldim baktım altım ıslak tayt giymiştim tayta felan geçmiş yani avcumdan biraz daha geniş bi şekilde ıslaklık vardı taytımın arasında acaba suyummu geldi diye düşündüm kokrtumda biraz annemi aradım takip et dedi sonra üstümü değiştirdim eşime bana acil bişi olursa bunları hastaneye getir diye eşyaları gösterdim sonra beklemeye başladım tekrar çamaşırım ıslanacakmı felan diye dünden beri bişey olmadı yani sanırım gelen suyum değildi ama korktum daha 2 ayım var haftam çok erken bebeklerim 1 kilo doğmayın sakın dedim :))))):CüvCüv:

hehheeee benimde çok başıma gelmişti. sen altına yapomışswın. bebişler mesaneye baskı yapıyolar farketmeden kaçırıveriyon:kedi:kaydirigubbakcemile3
kızlar ömerim acayip şekilde kusuyorrr
ne versem şar şar .....kakada o biçim anneme gidiyoruz biz

ay canım benim çok geçmiş olsun allah şifalarını versin kuzularımın. ayyy kıyamam yaaa..:sinifsinif::sinifsinif:

ben kaçar kıslar. ay herşey bir rayına otursada aranıza katılsam bende. öpüyom herkesi...

wavy cim öptüm seni çok dırım çok geçmiş olsun canım biride bana ıhlamur konusunda bilgi versin lütfen

kızlar napıosunuz valla ne bayrammış ya hiç pc başına oturamadım resmen hatta bırakın pc yi evde oturamadım desem daha doğru ama şimdi gidicem yatıcam mecburen sanırım soğuk algınlığı ya da grip başlıo boğazım yanıo ıhlamır bal limon filan içiomusunuz bitki çayı içme demişlerdi korkuyorum içmeye

canım zararsız da dense fazla abartmamakta fayda var tabiki..sen yine günde 2 fincanı geçme istersen..
ben Acıbadem Hast.'ne doğuma hazırlık kursuna gidiyorum ordaki doktor kursta ıhlamur,kuşburnu ve papatya'nın zararsız olduğunu söylemişti..bunu da paylaşıyım..
sen yine kendin değerlendirip karar ver..
geçmiş olsun..

sağol burçin cim teşekkürler ilerletmeden önlem almak istiyorum korkuyorum ilaçta alamam sonra zaten çok sevdiğim bişi değil 2 bardak bile zor içerim ben çok teşekkürler

kızlar ben kaçtım artık bayram bitti çok şükür yatma fırsatı geçti elime ben biraz uzanim görüşürüz öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

sağol burçin cim teşekkürler ilerletmeden önlem almak istiyorum korkuyorum ilaçta alamam sonra zaten çok sevdiğim bişi değil 2 bardak bile zor içerim ben çok teşekkürler

rica ederim canım..geçmiş olsun tekrar..

kızlar ben kaçtım artık bayram bitti çok şükür yatma fırsatı geçti elime ben biraz uzanim görüşürüz öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

hoşçakal..dinlen bakalım..

slm kızlar bugün ömer mız mızz sabah kahvaltıdan sonra
eşim çatıya çıktı........saat 4 de geldi
o ara ömeri uyuttum yemek yaptım

etrafı topladım çocukları yıkadık alt değiştir gidir bu saat oldu yaa
daha yemeğe ek yapacam çamaşır katlanacak
çamaşır asılacak yemek yenecek pöffffffffffffffff yaniii

bu ara halsizim başım dönüyor şu vitamini kesmiştim yine içeyim barii

ee yoruluyosun tabiki 2 çocukla kolaymı dırımcığm sen ihmal etme vitaminlerini

kızlar ömerim acayip şekilde kusuyorrr
ne versem şar şar .....kakada o biçim anneme gidiyoruz biz

çok geçmiş olsun üşütmüş olmasın ömer kuzu

günaydın kıslaaarrr nasılsınız bakalım can bebekten haberi olan varmı doğurdumu aceppp işallah sağlıkla alır kucaklarına bebelerini
wavycim teşekkür ederim demek altıma kaçırmayada başladım hay allah ne çabulk yaşlandım hehehe

kıslar ben bugün kocişi ikna edersem havuzlu hana gideceğim artık şu alışveriş olayını bitireyim geçen su olayından sonra korktum çünkü alayım yıkıyayım hazırda dursunlar ütülerini yapar çantama atarım demiiiii bitsin bu işte günden güne ağırlaşıyorum hem daha çabuk yoruluyorummm

işte böyle öpüldünüzzzz

günaydın kızlar kk da sorun var sanırım ama sorunun babası bende geberiyorum boğaz ağrısından bayram fena çarptı valla kafamı kaldıramıyorum napıosunuz die bi bakim dedim ama kimsecikler yok galiba hadi öptüm hepinizi ben yatar opuyorumnanaktan

günaydın kızlar kk da sorun var sanırım ama sorunun babası bende geberiyorum boğaz ağrısından bayram fena çarptı valla kafamı kaldıramıyorum napıosunuz die bi bakim dedim ama kimsecikler yok galiba hadi öptüm hepinizi ben yatar opuyorumnanaktan

aman canm geçmiş olsun dikkat et bol bol c vitamini al doğal yoldan,çok zor hamilelikte bende yakalandım 1 aylık hamileyken 2 haftada zor atlattım limon ve mandalina ile

günaydın kıslaaarrr nasılsınız bakalım can bebekten haberi olan varmı doğurdumu aceppp işallah sağlıkla alır kucaklarına bebelerini
wavycim teşekkür ederim demek altıma kaçırmayada başladım hay allah ne çabulk yaşlandım hehehe

kıslar ben bugün kocişi ikna edersem havuzlu hana gideceğim artık şu alışveriş olayını bitireyim geçen su olayından sonra korktum çünkü alayım yıkıyayım hazırda dursunlar ütülerini yapar çantama atarım demiiiii bitsin bu işte günden güne ağırlaşıyorum hem daha çabuk yoruluyorummm

işte böyle öpüldünüzzzz

evet canan ya bende alışveriş olayını ağırdan alıyodum ama bayramda evde iyice ağırlaştım bir an evvel çıkıp halletmem lazım bu hafta paniklemeye başladım:)))

X