Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

Arkadaşlar,merhaba,tahminim doğru çıktı..Yine ikizlere hamileyim ...
ayy çok sevindim hadi gözün aydın rabbim kucağında güzelce büyütmeyide nasip etsin
günaydın tekrardan kızlar aşırı derece regli olduğumdan olsa gerek hiç halim yok bişey yapasımda yok oturma odası gördüğünüz gibi dağnık ....bulaşık makisanı boşalttım kahvatı yaptım....
çamaşır yıkayacam başkada bişey yapmayacam...
keyfim yokkk aliş uyudu ömer oynuyor ali uyanır ömer uyur....
benim veletler odanın neresi açıksa oraya gidip oturuyordu
üşüyecekler diye kilimim vardı onu serdim oyandıkları yere bida kapı ağzına evm damalı eşşek gibi oldu valla...ama ne yapem sonra üşütecekler.....

canan cnm bence sen iki par yatak al cnm çok para değil sonra bidaha uğraşma 6 aya kadar imakansız bir arada olmaları ki 3 aya kadarda tutamazsın biri ağladımı ötekini uyandırıyoır.....hee biizmkiler ayrı yatakdalar ama öle bi ses varki biri ağladımı hemen müdahale etmezsen diğerinde uyanıyor...
bakım işine gelince ,bakarsın cnm ben hymarry nasıl bakıyoruz sende bakarsın
baştan olmayacak gibi geliyor ama oluyor inan bana
ki senin en büyük avantajın eşin öğleden sonra evde
bu ne kadar önemli biliyormusun
o bebekleri 4-5 aya kadar otokoltuığunda sallayabilir sen mamasını yada sütünü verirsin
o yedirir send ebu arada işini yaparsın ,yada uyursun
inan 2 saat uyusan bütün günün enerjisi sana geri geliyor.
sen çokkkk kolayy halledersin bu işi
hee ama kocan annem var alt katta o sana yardım etsin derde
geri çekilirse işte o zaman kaynananın yapacağı şeylere ihtiyaç ya duyarsın
yada bizim gibi yok olduğunu düşünüp kendin idare edersin ama benim kocam
aksamları o bakıyor çocuklara uyutana kadar yani

yani her şartta benim kocam yapıyor çok şey ama saat 8 den sonra oluyor adam geç geliyor eve
ama yanlız bakılmıyor diye bişey yok cnm aa
benimde koca yapar gibime geliyo zati kaynana 6 ay var 6 ay yok yani eşime güveniyorum umarım beni hüsrana uğratmaz

ah canıııımm cevaplamaya zamanım olsa çok olur mu Hymary e hiiççkaydirigubbakcemile3
canım park yataklar gerçekten çok iyi oldu bize,oturma odamı da bozmamış oldum,kısmet olurs abenim eve gelin şimdi de canancım,hem emanetlerini de almış olursun,
canım biz ikisini birden almıştık,birini ilk önce orda kaldığımız için oraya kurmuştuk,ama şimdi kendi evime getirttim artık,
çünkü mümkün değil 5-6 aya kadar yatamazlar canım,
ben imkanım olsa odalarını bile farklı yapardım,
bi kere Sarem uyurken yamuluyor,küçücük çocuk kenara koyuyorum yatağın ortasında Halenin dibinde buluyordum,karnımdaki gibikaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
bu yüzden ikinci de hazır olduğu için kuruverdim canım,
sen de ikisni birden al bence,önce birini açarsın,ikinci kapalı halde çok yer tutmuyor zaten,ihtiyaç duyduğunbda ikincisini de açıverirsin canım,
ama şunu söyliyim,
bizim yatağımız Babumoon diye bir markaydı,türevinden olan bazı ünlü markalarda bu saydığım eğlence aparatları yoktu,bunlar çok iyi oldu bizim için,bu yüzden marka değil,işlevi önemli alırken bunu unutma,gerekirse telde de konuşuruz o zaman..

ikincisi canım tek başıma bakabiliyorum diyebilirim,benim eşim de eve erken geliyor çok şükür bu yüzden bna çok yardımı oldu,oluyor,
sen eğer kaynanam yanımda diye onlara bel bağlarsan işin ucu kaçar,yalnız bakamazsın,ama tek başıma bakarım dersen,arada çok zorlandığında yardım almak kaydıyla tek başınıza pekala bakabilirsiniz canım,
yemek konusuna değinmişsin,işte kaynananlar bu konuda yardımcı olabilirler,
çünkü ben artık evde yemek pişiremiyorum inan,bana da annem sulu yemekleri sepetle salıveriyor sağolsun,en önemli yardımı ve desteği o oldu,gerçi annenin varlığı yeter insana ama,kahvaltımızı güzelce yapabiliyoruz,yemek olmuyor cnancım,yine de yapan yapıyordur,ben yetişemiyorum henüz..

Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:,

ben de kıslarıma ilk bayramlıklarımızı aldım teyzesi,fotolarımızı paylaşırız inşallahhopuyorumnanaktan

tebrik ederim canııımmmalkisalkisalkis

maşallah dırımım,
canım bi topik yapalım diyorum,Ekim annalerinde gördüm bayıldım,
"BİZİM EVİN HALLERİkaydirigubbakcemile3" nasıll,tam bize göre dimiikaydirigubbakcemile3yerimseniben?

dirim ve sen aynı şeyi söylüyosunuz tecrübelerinize güveniyorum 2 tane alayım ben lazım oldumu hemen açarım bir aymı beraber yatarlar 2 aymı bilemiyom artık kaynanam yapar gibi yemeklerimi annem yapamaz gelemez kahvaltılığa talim yaparız kaynananın olmadığı zamanlarda o 6 ay burda 6 ay köyde çünkü bayramlıklaırn hayırlı olsun canım güle güle giydir ramazan bayramında hayaller kururyoduk bebeklerimiz doğsa şöyle yapardık böyle yapardık diye bak şükür doğdular bayramlık bile giyiyolar ben seneyeki bayramları bekleyeceğim artıkkk

ya kızlar göğüslerden ne zaman süt gelmeye başlıyor? ben 23. haftamdayım ama bişi yok. daha varmı süt gelmesi içibn ?

canım benimde 27 bitti daha süt felan yok

ya kızlar siz ev işlerinizi yapıyormusunuz ve negibi işleri yapıyorsunuz ben hala ev işi falan yapmıyorum sadece yemek yapıyorum okadar ev işimi falan Allah razı olsun eltim gelinlerimiz yapıyor ilk iki ay kayın valıdem kaldı yanımda ben sadece yattım şimdi dışarı çıkmaya bile korkuyorum bugün doktora soracam bayramda geze bilirmiyim diye sizler gezecekmisiniz
ben yapıyorum ev işi geçen çarşamba camları bile sildim ama doğru yapmıyorum bana gelen iş yapanım yok canım ben yalnızım kadında tutamıyorum biraz eşim yardım ediyor biraz ben yapıyorum bazen eşime sinirleniyorum erkekler temizlik pek sevmiyo malum yapalım diyom ev temiz daha yeni yaptık cart curt konuşuyo benide sinirlendiriyo 20 li haftalarımda halıları felan kaldırıp büyük temizlik yaptım işallah ölürüm felan dedim hatta ama doğru değildi yaptığım bişi olmadı ama olabilirdi yada sonradanda olabilir yardım eden varsa bence yapma yapmamaya çalış derim ben

benim hamile kaldığımdan beri geçmeyen idrar sorunum var her seferinde doktoruma soruyorum oda her seferinde normal diyor bana ama 20.hafta itibariyle resmen sokakta dolaşamıyorum ben alışveriş merkezlerine gidiyorum 2 tur atıyorum hemen wc ye koşuyorum diğer arkadaşlarda benim gibimi bilmiyorum
ayy bende bugün cevah,rdeydim her katta bi kere girdim wc ye devamlı sıkıştırıyo :)))

pazara çıktı bikerede güya ben yorulmayım diye akşam yine eşimden aldı pazar parasını 35 lira tutmuş. bide bebekler doğunca biz bakarız diyolar ben napıcam bunları cnm ya. çok üzülüyorum bu hareketlerine. takmayım diyorum olmuyo.. evin reisi gibi. inan tv syredemez olduk hiç elinden kumandayı düşürmüyo. eşim bikere alayım dedi. yarın gidelim bari demeye başladı hemen
bi bebiş istiyoruz vakkası daha canım tülin gelsin onla bolbol dertleşirsiniz anlarsa evvela o anlar snei onunkilerde böyle
slm kızlar ben geldim gittik geldik doktora Allahıma şükürler olsunki gayet iyi bizim bebişler

oh şükürrrr hep iyi olsunlarr

nasılsınız kızlarrrrr bugün sohbet koyu gitmiş yeni arkadaşlar gelince sohbet tekrar koyulaşıyo oh oh maşallahhh

ben yapıyorum ev işi geçen çarşamba camları bile sildim ama doğru yapmıyorum bana gelen iş yapanım yok canım ben yalnızım kadında tutamıyorum biraz eşim yardım ediyor biraz ben yapıyorum bazen eşime sinirleniyorum erkekler temizlik pek sevmiyo malum yapalım diyom ev temiz daha yeni yaptık cart curt konuşuyo benide sinirlendiriyo 20 li haftalarımda halıları felan kaldırıp büyük temizlik yaptım işallah ölürüm felan dedim hatta ama doğru değildi yaptığım bişi olmadı ama olabilirdi yada sonradanda olabilir yardım eden varsa bence yapma yapmamaya çalış derim ben

oh şükürrrr hep iyi olsunlarr

teşekkürler canım yapmıyorum zaten sagolsunlar pazartesi geldiler cam halı nevarsa temizleyip gittiler Allah razı olsun herkes yardım ediyor bana

Kızlar herkese iyi geceler...Ancak girebildim.Yarın sabah yolculuk var valiz hazırlayıp yatıcam.Ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.Herkesin bayramı mubarek olsun..Rabbim daha nice bayramlara kuzucuklarımızla ailemizle birlikte girmeyi nasip etsin..Bayramın 4.günü dönücez inşallah ...Dua edin canlar yarın ayrıntılıyıda memlekette çektiricez.Kuzucuklarımı bayram üstü bidaha görücem inşallahh...Hepinizi tek tek öpüyorum isim isim saymıyorum.Kendinize bebişlerinize çok iyi bakın..Hayırlı bayramlar.....opuyorumnanaktan :a015:

aaa ne güsel bende acıbademde oturuyommm.. ne kursuna gidiyosun burcin

tatlım ben bursadayım..acıbadem hastanesinde doğum yapıcam..doğuma hazırlık kursları var..oraya gidiyorum..kevsere öyle dedim çünkü yarın doğum yapacak arkadaşın hastanesiyle acıbadem çoookkk yakın...sanırım sen acıbadem semti sandın :))

canlarım pc açıktı geçmişi okumuyordum...çokj zorlu günler geçirdim. beni yalnız bırakmadınız allah razı olsun.
şu an yarenim beni sömürüyor cerenimde içerde babaanneye kök söktürüyr. ay geceleri bişey oluyor yavrulara ciyak cşyajüklar gündüzde melake resmen:)))
birazdan ayrıntılı yazmaya çalışcam. seviyom hepinizi. allah hepinizden razı olsun

sağlıkla dünyaya ve evinize geldiler ya..Allah'ım sana da güç versin inşallah ama gerisi boş gibi geliyor şimdi bana..her güçlüğe hazırız biz yeter ki sağlık olsun..kuzucuklarını kokluyorum seni de kocaman öpüyorum..

aay pardon sen bursadayıssın yahu bende istanbuldasın sandımkaydirigubbakcemile2

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

slm kızlar ben geldim gittik geldik doktora Allahıma şükürler olsunki gayet iyi bizim bebişler

maşallaaaaaahhhhhhhhhhhh..çok şükür canım.. :nazar:

Kızlar herkese iyi geceler...Ancak girebildim.Yarın sabah yolculuk var valiz hazırlayıp yatıcam.Ben şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum.Herkesin bayramı mubarek olsun..Rabbim daha nice bayramlara kuzucuklarımızla ailemizle birlikte girmeyi nasip etsin..Bayramın 4.günü dönücez inşallah ...Dua edin canlar yarın ayrıntılıyıda memlekette çektiricez.Kuzucuklarımı bayram üstü bidaha görücem inşallahh...Hepinizi tek tek öpüyorum isim isim saymıyorum.Kendinize bebişlerinize çok iyi bakın..Hayırlı bayramlar.....opuyorumnanaktan :a015:

canım iyi yolculuklar, iyi bayramlar sana da..inşallah yarın kuzucukların sana çok güzel pozlar verirler..sağlıklı hayırlı haberlerini alırsın inşallah..

günaydın kııızzzzlaaaaaaaaaaaar.... saat 09.00 şu an çekirgeler arkadaşımızda doğuma giriyor.allah yardımcısı olsun inşallah... sağlıkla gelsin bebişleri... rabbim bizede böyle gününde hayırlı doğumlar nasip etsin... bugün arefe herkeste bir koşuşturma bende öyle olurdum temizlik alışveriş v.s. ... bu sene pek kuru geldi bana... bişey yapamadım ya.... ama sabah sabah kızıma ve eşime domuz gribi aşısını vurdurtup geldim.uykularım kaçtı valla.... ikiside insan içinde.çook korkuyorum.....

dünyanın en güzel meleklerine selamlar......
bayramınızı kutluorum..
rabbim ailenizle beraber daha nice bayramlara eriştirsin hepinizi....
amiiiiinnn.....

günaydın kııızzzzlaaaaaaaaaaaar.... saat 09.00 şu an çekirgeler arkadaşımızda doğuma giriyor.allah yardımcısı olsun inşallah... sağlıkla gelsin bebişleri... rabbim bizede böyle gününde hayırlı doğumlar nasip etsin... bugün arefe herkeste bir koşuşturma bende öyle olurdum temizlik alışveriş v.s. ... bu sene pek kuru geldi bana... bişey yapamadım ya.... ama sabah sabah kızıma ve eşime domuz gribi aşısını vurdurtup geldim.uykularım kaçtı valla.... ikiside insan içinde.çook korkuyorum.....

ben de saat 8de uyandım..sanki ben doğurcam (Allah korusun) bir heyecan bir heyecan anlatamam..Allah'ım inşallah kolaylıkla ve sağlıkla kavuştursun prenseslerine onu..çok dua ettim arkadaşıma..inşallah görmeye de çalışıcam bugün Kevserle..
bayram bana da aynen öyle geldi, çok mahzunlaştım.. o kalabalık sokaklarda gezip dolaşmadan tadını alamıyor insan..ama napalım sağlık olsun da inşallah bundan sonra miniklerimizle kutlarız bayramları..
domuz gribinden de korkma sakın..dikkatli ve bilinçli bakımla en çok 1 hafta sürüyor..sen kendine dikkat et asıl, ilaç falan kullanamazsın Allah korusun bişey olursa..güzelce dezenfekte et onları da öyle al koynuna..inşallah aşıları şifa olsun..

günaydın kızlar

ben beceremiycem sanırım bu işi ölüyorum ağlarken bıraktım geldim odalarında bebeklerimi dayanamadım ne yapsam fayda etmiyor bende ağladım onlarla sabaha kadar oda fayda etmedi.. yok yok herkes güzel güzel beceriyor bi ben beceremedim..

dur bakalım telaşa kapılma hemen..onlar senin endişeni fark ettikleri için daha çok ağlıyor olabilirler..
önce sen bir sakinleş sonra onları yatıştırmaya çalış..hem daha minnacıklar ve dünyaya ayak uydurmaya çalışıyolar..kolay mı?onların işi daha zor inan bir de sıkıntılarını dllendiremiyorlar..
sakin sakin sakin..tamam mı şekercim?

saolasın buçin cim..... eskişehirde ölen sayısı artıyormuş....çocuklarınız olunca anlarsınız beni... kendimden değil ama çocuğumdan çok korkuyorum.... astım da var yakalanırsa allah korusun çok zor olur...biz normal gripte bile hastanelik oluyoruz.......... allahıma emanet artık aşıyıda çok kararsız kaldım ama vurdurdum.... dedimya eskişehir en çok ölü sayısı olanlar arasındaymış....

saolasın buçin cim..... eskişehirde ölen sayısı artıyormuş....çocuklarınız olunca anlarsınız beni... kendimden değil ama çocuğumdan çok korkuyorum.... astım da var yakalanırsa allah korusun çok zor olur...biz normal gripte bile hastanelik oluyoruz.......... allahıma emanet artık aşıyıda çok kararsız kaldım ama vurdurdum.... dedimya eskişehir en çok ölü sayısı olanlar arasındaymış....

Allah şifa versin..benim de kronik alerjik bronşitim vardı..çocukluğum hastanelerde oksijen çadırlarında geçti..çok zordur..ama 5. sınıfı bitirdim kendiliğinden yok oldu çok şükür..
seninkinin de bakarsın biter gider.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın kızlar geçmişi okudum geldim. Çekirgeler bugün yavrularına kavuşacakmış hatta şu saat itibarıyla kavuşmuştur sanırım. Rabbim meleklerini analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah.

Arkadaşlar ya bugün benim kasık ağrım var sanki regl olacakmışım gibi hafif hafif sızlıyor. ılk kez başıma geldiği için endişe ediyorum birde araya bayram tatili girecek geçmezse diye korkuyorum. Ne yapsam acaba?

kızlar günaydın, güzel haberlerim var.. çekirge kızlar doğdu, 15 dk. önce çıktı ameliyattan , herşey yolundaymış, bebekler çok iyiymişmaşallah.. çok konuşup yormak istemedim denizi amasesi çok mutlu geliyordu, ağlaştık bi... akşama gidicem inş.

kızlar günaydın, güzel haberlerim var.. çekirge kızlar doğdu, 15 dk. önce çıktı ameliyattan , herşey yolundaymış, bebekler çok iyiymişmaşallah.. çok konuşup yormak istemedim denizi amasesi çok mutlu geliyordu, ağlaştık bi... akşama gidicem inş.

çok şükür :)))))))
ben bile rahatladım..ayarlayalım da birlikte gideliiimmmmm..

kızım, sağdaki cadı kızım benim, biliyorum çok sıkılıosun orada ama o benim kaburga kemiğim... delikafadulden istesen de oynatamazsın yerinden, alooooo... sana diommm kız cadı :1no2:

X