Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese merhabalar kızlarrr,,regaib kandiliniz kutlu olsun,,allah dularımızı kabul etsin,,zamanında sağlıkla bebişlerimizi kucağımızada almayı....
Kandiliniz mübarek olsun tatlılar..Allah gönlünüzden geçen dileklerinizi versin,sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza almayı,onların büyüdükleri günleri görmeyi nasip etsin.Bu gece hepimiz adına dua edelim...
herkese tünaydınnn.. kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun canlarım benimmm...
Canım senin de kandilin mübarek olsunn..
Ciğer geliştirici iğne ile ilgilili bilgin için teşekkürler.
Ne güzel yavruların öndeler maşallah.Benimkiler küçükler teyzesi yaa.Bir grafik gösterdi doktor.Ortalama-Ortalamanın alıt-Ortalamanın üstü çizgileri.Benim yavrular ortalamanın biraz altındalar.Dedim yiyeceklerimle ilgili bir eksilklikten mi,nedendir?Doktor "her insanın yetişkinlikte dahi boylarının-kilolarının-vücut yapılarının ve kilolarının birbirinden farklı olabildiğini aynı şeyin herhangi bir eksiklik belirtisi olmadan bebeklerin kalıcı fiziksel yapılarının da böyle olabileceğini" söyledi.Ne yapalım.Benim kızlar çıtır kızlar olcaklar herhalde.
Sağlıklarıyla ilgili bir problem olmasın da..
cnm doğumdan hemen sonra hiç iyi değildim
sanki bebeklerime bakamayacam sandım çok farklı lohusalık
birkere lohusalık depresyonuna girdim ama bu tamamen eşimin tarafı yüzünden
ben hamişken 14 kilo aldım 84 kilo ile hamiş kaldım şuan 82 kiloyum hiç diyet yapmadım
direk vermişim cnm .....spopr felan yasak dikişlerden ötürü...
ben emziremedim cnm küçük oldukları için sağıp verdim ...oda bir ay verebildim erken doğum ve yoğum bakıma girmem ilaçlar vs.işte sütüm olmadı hala boşda olsa veriyorum oğluşum emiyorrr
......................................................
cnm kusura bakma misafir geldi kahvaltı yaptık ancak cvp verebildim
opuyorumnanaktanwavycimselam canım,inan hareketleri hissetmek için henüz erken.Bahsettiğin bağırsak hareketleri de olabiliyor,ki artık içimizde bebekler de olduğu için bağırsakları daha net hissediyoruz.Yani öyle ki19-20.haftalara gelip te asıl hareketleri hissetmeye başlayınca onların esas hareketler olmadığını,esas hareketlerin nasıl olduğunu daha iyi anlayacaksın hayatıımm..
Bu arada seninle Şubat aylarında Serdar Beyle ilgili açtığın bir topikte yazışmışız bir iki kere.Sonra Acıbademe karar verdik,Martta başlıyoruz demişsin.Sonra nasıl oldu da Serdar Bey de karar kıldınız canım:sm_confused:?
estağfrullah canım,maşallah çok bile yazıyorsun yoğunluğunun içinde..
İzah ettiklerini anladım canım.Maşallah direk vermişsin kilonu,eskisinden de iyisin desene:lepi:
Ben de 77 ile hamile kaldım,şuan 84 kilo oldum yaaw:kedi:,o yüzden korkuyorum biraz,ama içim rahatladı biraz daha inşallah onu da yoluna koyarız.
Bebeklerin bakımı konusunda deprsyona girmişolman çok normal,tek başına bakmayı düşünmek o psikolojiyle kolay değil,ama maşallah ne güzel ikisini de yoluna koymuşsun.
Bebekler arasında ciddi kilo farkı var mıydı?Kaç kilo kaç gr doğdular?
hymarry seni arkadaş olarak ekeldim cnm profilimde kuşların resimleri var
vaaaayy demek öylee,şimdi daha iyi anladımm.Ama bravo Serdar Beye tepkisi yine çok olumlu olmuş,problemsiz adam wallaa..
Dediği gibi önemli olan bebeklerimize kavuşmak sonuçta.Ben de pko luydum,bir dönem denedik olmadı.Sonra bir vesileyle daha Bakıköy Devletteyken Serdar Bey onunla yanıştık,sonra o Medikale geçti fakat biz onu aradık yine,başka kimseyi sorup soruşturmadan direk o nerde biz orda olduk.Önce geçen yaz başlayacaktık,kayınpederim rahatsızlandı,vefaat etti tabi böyle bir arada girişemezdik böyle bir işe.Sonra Aralıkta denedik,başarısız oldu.Sonra hiç beklemeden dondurulmuşlarla Ocakta denedik,oldu çok şükür.Biz hastane işine randevuymuş,muayeneymiş hiç bulaşmadık.Paramızı doktora verir,gider ismimizi söyleyip hastaneye yatar,ameliyathanede buluşurduk.O hastane işleri o kızlarmış bilmemneymiş beni de ifrit ediyor çünkü.Ben sinir yapıp sayıp sövüp terk ederim de o durumlarda ortalık karışır yani.
Neyse ki bu günleri gördük.İnşallah sağlıkla bebeklerimizi de alırız kucağımızaopuyorumnanaktan..
Eşin iki kız olayına ne dedi?
Canım memnun oldumm..
Resimlerinize baktım.Allah nazarlardan saklasın.Çok güzelsin maşallah,hemen toparlanmışsın.Bebekler de hemen adam olmuşlar maşallah yaaopuyorumnanaktan.
Resimlerden gördüğüm kadarıyla Ali sana,Ömer babasına benziyor karıştırmadıysam..
maşallah çok iyi doğmuşlar yaaa,kurtarmışlar kendilerini..
Benim yavrular biraz gerideler dedi doktorumuz,ama normaldir dedi.Daha da gelişirlermi acaba?Çünkü zaten erken doğum riski var,bir de geriden gelirlerse,nasıl olur bilmiyorum..
hymarry canım eşin diş doktoruydu değil mi. yanlış hatırlamıyorsam tabii. bi bilgin varmı. ya benim hamile kaldıktan sonra dişlerim problemli olmaya başladı önce diş etlerim şimdide dişlerim ağrımaya başladı. geçen tıp merkezinde bi diş doktoruna sordum hamilelere hiç bişey yapmıyoruz dediler. ben de iğne yapmadan yapın olmazmı:))) acep gerçekten bişey yapılmıyormu. yani ağrılar artar çürükler oluişursa napcaz. doğumu mu bekl,icez bi bilgin var mı?
"şeker de yoktu iri olmaları için" ne demekk?