- 26 Ocak 2008
- 4.104
- 19
selaam kızlar.... ben bugün anneme gittim.kızımda 1 haftadadır evdeydi çok sıkıldık..babamızda sabah götürdü sağolsun......bugün hamilelerden ziyade ikiz anneleri burdalarmış.ne güzel.....
KASWA gelmiş... hoşgeldin.tazecik anne.allah analı babalı büyütsün inşallah....kilolarını yazmamışsın... beklenenden farklı geldi demişsin... beklediğinizden azmıydıki.... meak ettim.....
DIRIM bundan sonra çok dikkat etmen gerekecek artık ... çünkü keşfetmeye ve gezmeye başladılar..... en tehlikeli zaman....
YAVRU KARTALLAR geçmiş olsun canlarım benim... bahaneyle sünnette çıktı aradan.maşallah barekallah..... babannenizide kandırırsınız inşallah.herşey yoluna girer....
PAMUKŞEKER sizde hoşgeldiniz..iyisiniz inşallah........
HYMARRY pek şeker olmuşlar...cevşeni eksik etme..maşallah barekallah.....
EGELİ NİNDE allah analı babalı büyütsün inşallah..
göbüşlüler azmış bugün....... hatunlar sizlerde iyisiniz inşallah...............
KASWA gelmiş... hoşgeldin.tazecik anne.allah analı babalı büyütsün inşallah....kilolarını yazmamışsın... beklenenden farklı geldi demişsin... beklediğinizden azmıydıki.... meak ettim.....
DIRIM bundan sonra çok dikkat etmen gerekecek artık ... çünkü keşfetmeye ve gezmeye başladılar..... en tehlikeli zaman....
YAVRU KARTALLAR geçmiş olsun canlarım benim... bahaneyle sünnette çıktı aradan.maşallah barekallah..... babannenizide kandırırsınız inşallah.herşey yoluna girer....
PAMUKŞEKER sizde hoşgeldiniz..iyisiniz inşallah........
HYMARRY pek şeker olmuşlar...cevşeni eksik etme..maşallah barekallah.....
EGELİ NİNDE allah analı babalı büyütsün inşallah..
göbüşlüler azmış bugün....... hatunlar sizlerde iyisiniz inşallah...............