Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bi paylaşıyım dedim kızlarımı,,
bu da halem,banyo öncesi..
Günaydın KK nın güzelleriii....Nasılsınız , dün giremedim sanırım siteden kaynaklı bi problem vardı.Ben ve bebişlerim iyiyiz çok şükür.Perşembe ayrıntılı ultrason çektiricez inş..
Can iso hangi hastaneye gidiyosun
canım anatolia da hakan beydi benim doktorum ama şu an ankarada değilim işimden dolayı başka bi şehirdeyiz burda da özel bi hastaneye gidiyorum
Hepinizin iyi dileklerine teşekkür ederim.Dün ameliyata giderken hepiniz duamdaydınız.Çoook güzel bir duyguymuş bu Rabbim herkese yaşatsın.Spinal doğum gerçekleştirildi.Herkese tavsiye ederim.Eşim doğumda yanımdaydı.Kuvöze girmedik.Yavrularımın kiloları tahmin edilenden farklı geldi.Kızım daha yüksek,oğlum daha düşük kiloda geldi.Ama maşallah kilolarımız iyi şükürler olsun..Benim birde kist operasyonum oldu dün ameliyat esnasında.Çok kanamam oldu eğer durdurulamasaydı tekrar bir operasyon geçirecektim.Gece kan verildi bana.O sıkıntım oldu.Şu an odam çok kalabalık eşimin ailesi burada.Çok duramıyorum.Eve geçelim inş.hepinizin tebriklerine cevap vereceğim...Öptüm hepinizi..
bizde heyecanlıyız bu gün yine bi kaçparça bişiler aldıkkk ay doğsunlarda giydireyim diye heyacanla bekliyoruzm sizleride kıskanıyorum bitirdiniz hamileliği ben kaldım yawww eskiden topicte sayfalar hızlı hızlı akardı yetişemezdim doğuran çekiliyo doğuran çekiliyo anasını satımm tamam fırsat olmuyo anladımda benim doğum zamanına kayra artvinli burcin kalcaz sanırımmmm birde aramıza yeni katılanlar diirmcim bizi bırakmaz tabi bide hymarrycim pamukta bırakmayacak gibi bizi bırakmayın doğuranlar bize bolbol bilgi verin ben şimdi 0-3 ay alıyorum kıyafetleri doğru yapıyomuyum sizle yoksa 2 numaralarındanmı alsam bu aldıklarımı 15 gün giydipr atmayayım tecrübe lazımmmmmmmmmmm
hava çok güzell,
biz biraz D vitamini için yavrularla gezmeye çaıkıyoruuuzzzopuyorumnanaktan
kızlar birşey sormak istiyorum ben daha 14 haftalığım ama dışarıda yürüdüğüm zaman nefesm daralıyor çok çabuk yoruluyorm,5 dk yürüsem 10 dk dinleniyorm ikiz olduğu içinmi acaba dr normal dedi ama nefes nefese kalıyorm