Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslarr alişim kalebodura çarptı ağzını dudağı patladı yaaa
durmuyor bir dk yaaaaa neyse çok bişey olmamış amaa baya kanadıı
geçmişi okuyamadımm..sağolsun dırım ve canan bana haberleri veriyor..serpil allah analı babalı büyütsünn..kaswa canım sanada o mutluluğu tattırdı...hepinize geçmiş olsun..en büyük mutlulukk
bana gelince pzt sergen fıtıktan ameliyat oldu ve benim oğlum erkek oldu....tuna daha soğan erkeği onun içinde bakalım çarşamba randevu alacağımm..tunanın bir sıkıntısı var ama anlayamadık hep bağıra bağıra ağlıyor gece uyumuyor uykuysuda çok az ne yapacağım yardımm
dırımcığım geçmiş olsunn..alişimi ömeriimi öptümm
marryyy ne haber nasılsın canım. halem ve sarem nasıll..kusmaları durdumuuu...
cananım sen nasılsınn...dikkat et kendine
penses canbebek nerelerde doğum yaptılarmı
pamuk ne haber canımmm bebişlerin çok şeker allah analı babalı büyütsünn
benim net açık inşallah düşmem. düşünce bağlanamıyorum ..öptümmm
ayy canımm az kaldı tabii hayırlısıyla kucağına al inşallah bebişlerini..günaydınn.. yeni uyandım, tüm gece uyumadım, dr. a gittik bu ağrılarımın artık normal olduğunu söyledi.. tehlikeyi atlattık artık korkma doğsalarda dedi. tabi ki mümkün olduğunca dursunlar temennimiz o, ama kızlar benim mi öyle herkes mi bu haftalarda böyleydi bilmiyorum çok ağrım var, sağa yattım olmadı, sola yattım olmadı uykusuz geceler başladı..
Dırımcım çok geömş olsun nasıl canı yanmıştır alişin ...hareketlendiler tabi artık ufak ev kazalar başladıkıslarr alişim kalebodura çarptı ağzını dudağı patladı yaaa
durmuyor bir dk yaaaaa neyse çok bişey olmamış amaa baya kanadıı
Bizde seni çok özledik canımm allah damatlıklarını da göstrsin opuyorumnanaktan bizde sünnet olan çocuklar için hep böle denir kaydirigubbakcemile3kızlarrrr selam çok özledim sizleri nihayet girdimmm...........hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...