Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah gelsen ne güzel olur neyse yaza beklerim hem kızlarda büyümüş olurrahhh ne isterdim gelmeyyiii,
çocuklar olmadan bir orda bi burdaydım,
İstanbul-Ankara arasını arabayla durmadan yaz mevsiminde 3.5 saatte gitmiş karuyum ben
aaaaahh ahh,şimdi kızları da atsam arkaya da bi kahvaltı yapıp evime dönsemm,ne hayalllkaydirigubbakcemile3
maşallah bir de nur topu gibi bi çocuk gelişimcimiz olduu kaydirigubbakcemile3 Şeniz
canım ama deseler ki bu çocuk için şart,benim kafama uymazsa ben yine yapmam,
bu kundak olayında da çocuk tıkışıp kalıyor gibi üzülüyorum yaaa,ıkına sıkına bir hal oluyor,
benim Sarem karnımdayken bile üzerine yattığımda beni uyutmazdı kıpır kıpır,döndürürdü öbür yana,
şimdi de öyle hiç gelemiyor anası gibi sıkışmayakaydirigubbakcemile3
Herkese günyadın iyisiniz inşaALLAH...
Kayra abla doktora sordun mu neden karnın okadar büyük yani ilk hamileleğinde de öyle miydi
Burcin canım dün yazamadım kk cok yavaştı. Evham yapmışsın canım aman uzak tut kendinden meleklerine hç bişi olmıcak ALLAHın izniyle ..
Sen gene biliyosun ayh benim doktorum hiç bişi vermiyo sizden ögreniyorum cogu seyi doktor yap dyorsa bir bildig vardır gercekten ALLAHım yar ve yardımcın olsun
sarem başta emmedi biliyorsun,
ona emmeyi öğreticem derkkeeeenn,öğrendi,
ama kucağıma da alıştı,evet..
kundağa üzülüyorum yaaa,çocukları annam sarar bazen,ben böyle çığlık çığlığa "anne yaaaaaaaaaa" falan diye çözerim çocukları,
doğrudur ama..
başörtüsü verdim bi gece aralarına,bi baktım gece dolanmış yüzlerine,ne biliyim yaaa...
hymarry cim annem söylerdi ben ona yapışıklmışım bi gece göğsüne mendil koymuş sabah uyuyucam zamanda o mendili benim burnuma yakın bi yere koymuş ben saf kanmışım hemen sonra annem hep mendil koymaya başlamış uyurken burnumun dibine bende hep kek yemişim bu numarayı ama şimdiki jenerasyon yermi bilmiyorum bide uyumayan bebeği biraz ılık su banyosu diyolar hiç şampuan filan yapmadan oyle biraz yüzdürüp masaj yapın yatırın diolar 3 / 4 saat kesintisiz uyur mutlaka diolar dene bakalım işe yararsa bende zamanı gelince onaylarsan yaparım:kedi:
kızlar hepinizi öpüyorum ben hazırlanıp çıkıcam kocişin yanına gitcem ordan da doktora gidicez.Dua edin hayırlı haberlerle gelelim.opuyorumnanaktan
kızlar hepinizi öpüyorum ben hazırlanıp çıkıcam kocişin yanına gitcem ordan da doktora gidicez.Dua edin hayırlı haberlerle gelelim.opuyorumnanaktan
selam canlarım...kızımı kardeşime bırakmıştım.. doktordan döneren almaya gittim ama yemekk yemeden göndermedi....neysem hiç bişeyim yokmuş... sanırım dünde deiğim gibi bu ağrılar normal...çok canı az biride değilim..ilk hamileliğimde değil.... ama şu an 9 aylık görüntüsünde ağırlaştığım için zorlanıyorum galiba... anlaşıldı doğurana kadar böyle devam......
iyidiy cnm,msjını yanıtlayamadım,bütün msjlarımı yanlışılıkla siliverdim bir anda,bir daha da bulamadım,,
emanetini bişekilde ulaşır sana inşallah canım..
nasıl oldun,geçti mi gribin?
çok şükür iyiyim ilaçlar iyi geldi canım mesajda sana kolyeni sormuştum yazılı yani hazır satılıyomu yoksa siparişlemi yaptırılıyo diye emanetide alırım görüşemezsek kargo yaparsın :))))
günaydın güzellerrrr....nasılsıız.günaydın diyorum çünkü uyanamıyorum yaaa çok uyumaya başladım bu aralar.öğlen ezanını duyunca açabiliyorum gözlerimi..
hymarry 22 haftaya 510 gr küçükmü..
artvinli canım şimdi bu gidişinde de ücret alıyrolar mı senden?