canım ben öyle bir durumla karşılaşmadım,
bir gece öncesinden yemeği kesiyorsun canım,sabah aç gidiyrosun,su bile yok,bu yüzden lavmana gerek kalmadı..
Canım hastaneye gidiyorsuunn,hemen önlüklerini giyiorsuunn
sonra hemen yanına bir nst aleti geliyor,son sancı durumuna bakıyor,sen de mümkünse o son nst ni kameraya,videoya çekiyorsunnyerimseniben
sonra öyle geziniyorsun,
sonra bir hemşire geliyor,seni yattığın yatakla beraber alıp aşağı ameliyathaneye iki bakıcıyla beraber götürüyorlar,
alt kata geldiğinde yatağından ameliyathane yatağına yatarak devrediliyorsun,biraz oran buran açılıyor,
ameliyathanedeiçinde önlükten başka bişey yok tabi,
girer girmez hazırlık başlıyor canım,orda iki hemşire,iki hasta bakıcı,bir de anestezi uzmanın oluyor,
hemen anestezist seni ayakların yatağından sarkacak şekilde yan oturtuyor yatağa,arkana geçiyor,önlüğün arkasaından sırtını açıyor,önce sadece yokluyor,ve sana iğnleri ve anestezi halini anlatıyor,
önce belinden incenik bir iğne yapıyor,hhhiiç acımıyor,minicik bir ısırık,kalçadan yapılanlar bile daha çok acıyor yani
sonra ikinci bir iğne,bu daha hafif oluyor zaten,
sonra ayaklarından bir ısıyla uyuşmaya başlıyorsun,10 sn sürmüyor
uzanıyorsun,eelerini kollarını sağdan soldan bağlıyorlar,göğsüne kalp atışını takip eden,nabız ve tansiyon takip eden tyuvarlak bantlardan takıyorlar,
koluna damar yolu açıyorlar,
önlüğün tamamen yattığın yerde kaldırılıp önündeki o yüksek yere geçiriliyor,sana perde gibi oluyor yani,
zaten uyuşmaya başlıyorsun ve idrar yoluna bir sonda takıyorlar,hissetmiyorsun,
karnını,backlarını,hissetmediğin pek çok yerini baticonla temizliyorlar,
üst ameliyat bölgen açıkta kalacak şekilde yeşil örtünü örtüp doktrunu çağırıyorlar,
hiçbişey hissetmiyorsun,
kesiyi açtıktan 10dk sonra bebeklerinin ağlamalarını duyuyorsun 2 şer dakikalık arayla,muhteşemm,
sonra da onlara bakarak zamanın nasıl geçtiğini anlamadın dikimin de gerçekleştiriyorlarr,
geldiğin gibi odana çıkıyorsuunnn
oooohh geçmiş olsuuunnnŞeniz
kaswacım,yine buldun ağlıycak bişey,kaydirigubbakcemile3
ben ne kadar sevimli anlatsam da sen yine ağlıyorsunopuyorumnanaktan
medinceim,vil,kevserim herşey öyle rahat ev konforlu ki artık,
anne adaylarına bir melek gibi muamele ediliyor,kendini prenses gibi hissediyorsun,
yani ben bu bahsetttiğim aynı muameleyi Cerrahpaşada da gördüm,Medikal Parktada,
harika bir dönem,
sıkıntı yapacak hiçbişey yok,
burda olumsuz pek çok yazı vardır okusanız,ama ben başlıklarını bile okumam,kaale almam açıkası,
siz benim yazılarımı okuyun,aslanlar gibi ameliyathanenize gidin,misler gibi alın kucapınıza yavrularınızızemuszemus,
ay burda olan olmayan her arkadaşım,kardeşim en güzel şekilde alsınlar bebeklerini kucaklarına inşallah yaaaa:Saruboceq:
kaswacım açıkçası ben bu taahütlere güvenmem,neden dersen,
sen şimdi bayramın 1,günün doum yapsan resmi tatil 4 gün,
sen 2 günde hastaneden çkıcaksın,
resmi işlemlerin ve ödemen yapılamdan hastaneden çıkabilirmisin,çıkamazsın,
sonra ne biliyim,hemşirelerden tüm çalışanlara herkes resmi tatilinde olur,nöbetçilerle idare edersin,
onlar da Allhın resmi tatilinde burda işimz ne psikolojisinde olurlar gibi geliyor bana,
hem bayram senin 38+0 ına denk geliyor sanırım,ne gerek var o kadar beklemesine,alsın bebeklerini bir an önce,artık bundan sonra gelişecek bişeyleri yerleri kalmadı zaten yavruların.İlla sancıyla suyla gitmek zorunda kalma acilen,bence düşün ve bastır canımm..