Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hymarry sende terleme oluyormuydu doğuma yakın..Çok terliyorum ben..Birde anlatsana doğuma nasıl hazırlıyorlar neler yapıyorlar..En sinir olduğumda lavmanı düşünmek..1 gece öncesinden bir ilaç içiliyormuş bağırsakları boşaltmak için ..kimisi diyor ki öyle bir şey yok..
estağfrullah yaaa,özür ne demekk..ayyyyyyyyyyyyyyy aşkolsun hymarry cim.yaaaaaaaaaaaaaaaaa..................ben kızları ısırırım etleri daha tazecik onların diye espri yaptım.senin yaşınla alakası yok ki... hani küçük bebekleri severken ısırırsın...zira kocaman bir insanı ısırarak sevemezsin diyeee......... yaaa gerçekten yaşınla alakası yok..... nasıl kötü niyetim olsun ki zira kimbilir kaç yaş büyüküm kart olan benim.......
ama yine de çoooook özür dilerim....
canım gerçekten çok beklemenin bir anlamı yok,Salı günü kontrolde inş.35+5 olacağım.Muhtemelen o bana her şey yolundaysa 27 kasım diyecek bayram günü..Ben 20 si olsa diyorum hymarryım onun dediği önemli tabiki ama o zaman 37 oluyorum.prematüreyi geçiyor o hafta..Çok beklemekten de korkuyorum Bayramda küvoze girilmezmi de öle sordun?Doğru anladım dimi?
Ay canım yaşıyo gibi oldum walla
canım arkadaşım seni küstürmek istemem.... özellikle de espri yapayım derken.......................
Kızlar herkese iyi geceler yatıcam bende herkesi öpüyorum Allaha emanet olunn...
marry nereye yaa, bak dırım de geldi, bu arada marry yalnız bakıyosun dimi kızlara, annen falan mı geliyor?
ok uykum vaarrrr,gideyim be gülümmm
kendim bakıyom kendim evelallahhzemuszemus
Ay ne güzel anlatmışsın mafoldumben anneme de okudum hem çoook rahatladım hem çook duygulandım..Rabbim yaşatsın bu duyguları tüm isteyene yaşatsın..Birde eşimin doğuma girmesini başarabilsek hymarryim ya ..çok istiyoruz ...Hastane dedi ki sgk için eğer haftasonuna gelirse yatışı pazartesi gösteririz dedi..siz de nüfus cüzdanını çıkartırsınız dedi.Zaten istemiyorum o tarihe bu salı şekillenir sanırım günümüz..
ok uykum vaarrrr,gideyim be gülümmm
kendim bakıyom kendim evelallahhzemuszemus
hadi inşallah hayırlı sağlıklı doğum günün olur, hakkında hayırlısı neyse hangi tarihse o denk gelsin inşallah..