Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nan kocakarı usullerını bırakın .............dr a gıt hymary.............ınş gecer bı an önce................
ben bısey sorcam..........kullananlara sterışazoryun buharlı sebze pısırıcısı olanıda var ............o nasıl olur daha ıyı olmazmı...........alınca barıı bıçok ışlevı ols ..........arzumun var hem sterıl yapıyo sebze haslıyo yum haslıyo .............90 tl...............
kızlar merhaba ben doktora gıttım gobegımdekı kızarıklıgın ve kasınmaının sebebı kullandıgım catlak kremı ımıs....lıerac kullanıyodum..doktor hıc fazla paraya gerek yok..bedem yagı yada bebek yagı sur dedı....
medine cnm bende senin gibi aşırı kusuyordum ..tansiyonlarım düşüyor yemiyor içmiyor
ağzımdan burnumdan kan geliyordu ...çöp poşeti ile yaşıyor....yataktan hiç çıkmıyorudm
ama yaşadığım tüm olumsuzluklara rağemen yeni yeniden anne olmak çok isterim
hemide ikiz annesi....keşke yatılı bir yardımcı tutacak o çocuklara bakacak gücüm olsada
donmuş yumurtalarımızı alıp koydursak.....ben çocuklarıma aşığım...içimdeki sevgi pınarı onlarla
çoştu ...taştı ...hayata bakış açımı değiştirdiler...korkularımı endişelerimi değiştirdiler
slm kızlar az önce kontrolden geldik 7 hftlık meleklerimin kalp atışlarını gördük 10 gün sonra duyabilecekmişiz. boyları 12 mm ve 7 mm olmuş.
gelişiolar canım ya, merak etme, özellikle ilk 4 ay senin depolarında ne var ne yok sömürüyorlar, tabi senin depolar ne kadar kuvvetliyse sen o kadar az hırpalanıyorsun, benim kalsiyum depom çok ii idi mesela dişlerim hiç ağrımadı, çürümedi, ama kanım azdı, yani demirim beni çok halsiz bıraktı ve tansiyonum 3lere indi kandolaşımıyla ilgili çünkü, kan takviyesi aldım yani iğne ve ilaçlar dokunduğu için serum yoluyla aldım, aman o serumlarda alerji yaptı, hep damarlarım patladı ay çok iğrençti o günler neyse, sonrta toparladık birazs, ve böyle olunca ben gıdayla almayaa çalıştım demiri , kırmızı et ve sakatat yemeye çelıştım öğüre öğüre ama 4 ay sonunda tabi o ilk mide bulantıları varken mümkün değil o kadar da yiyemezdim, neyseki artırdık biraz demiri, şimdi de protein ağırlıklı besleniyyorum, et-tavuk-balık-hergün 1 yumurta, süt.. hamurişive kızartma istesemde yiyemiyorum çünkü midemdeki ülserin bıraktığı daralma yüzünden spazm geçiriyorum yer yemez, yani şu saydığım şeyleri zoraki yiyorum, sırf bebeklerim için.. ama maşallahları var , tek bebek kilosu gibi gelişiolar, ablamla aynı haftalarda hamile tek onun tabi ama kiloları eşit gidiyor..
Hemen hemen seninle aynı canım işte ne bilim cok sıkıldımya bu yüzden diyorum belki yoksa kucagıma bir alım neler degişicek suan bile doktora gidince gördügümüzde deli oluyoruz.
Rabbim kolaylık verir inş..
Hymarry canım nazar diyorum baska bişid egil biz belki güzel niyetle bakıyoruz ama güzelliğede nazar degebiliyo ve nazar HAKtir
senin kendni dinlemenle alakası yok ki o yüzden bir yere gidicne oku duanı RAbbim korusun inş ..
Canım RAbbim kucagına almayıda göstersin..
Ne güzel boylarınıde söylemiş bana hiç demedi yada ben sormadım bidahaki sorucam inş opuyorumnanaktan
Canım seninki daha sıkıntılıymıs şükürler solun ki bende böyle bişi yok ne bilim dişlerim agrmıyo sadece halsizlik oluyo oda dinlenerek geçiyo insan her haline şükretmeli yaa her zman kötüsüde olabilir..
Seninde az kaldı inş ..Rabbim kolaylıklar versin inş.. En güzel zamanda gelsinler inş opuyorumnanaktan
sende halsizlik falan olduda öyle mi anladın canım
kızlarrrrrrrr canlarım yavrularımm selam..umarım herkes iyidir..bende geçmişi okumaya çalışacağımm.tunam kucağımdaa..geceden beri anca bağlandımm..offf keşke bilg. getirseydimm..karşı komşudan yararlanırdım..çok sıkılıyorumm kkya girmeden çok merak ediyorum sizleri..hepinizi çok özledimm...
hymarry gidelim kız çok güzel olur..... önceden anlaşalım ki eşlerin izinleri için.... rezerv yaptrır gideriz.
anam salarız kız çoluğu çocupu peşlerinde koştururken geçer gider nolcak,bizi bizden başka kimse anlamaz da..çocuk bakmaktan tatil yapabilirmiyiz ki.........................
ben hiç bilmem o işleri,nan kocakarı usullerını bırakın .............dr a gıt hymary.............ınş gecer bı an önce................
ben bısey sorcam..........kullananlara sterışazoryun buharlı sebze pısırıcısı olanıda var ............o nasıl olur daha ıyı olmazmı...........alınca barıı bıçok ışlevı ols ..........arzumun var hem sterıl yapıyo sebze haslıyo yum haslıyo .............90 tl...............
sonbaharda giedriz biz deeee,ınş dıyeyım kısmet..............genelde karadenıze gıdıyorum.............hele o zaman gelsın ınş ...........cok da ıyı olur...............
ben de lierac kullandım,ben de yan etki yapmamıştı,kızlar merhaba ben doktora gıttım gobegımdekı kızarıklıgın ve kasınmaının sebebı kullandıgım catlak kremı ımıs....lıerac kullanıyodum..doktor hıc fazla paraya gerek yok..bedem yagı yada bebek yagı sur dedı....
hymarry cnmmmm beklerizzzzzzzz muhakakk cnm herzaman ......
ayy wavyle ben konuşamadım yaa turkcelini arıyom ondanmı yaa ..offf işimde çokk öptüm kıslarrr
canan dırım marry kevser medine vi,l biv kaswa wavy.........nasılsınızz.
kızlar bu arad CANBEBK VE PENSES nerelerde...
kızlar şimdi evde misafir var..ben çay vereceğim..hepinizi öptümm..ben buradlardayımm düşmediğim sür içinde
canancığım bu arad nasılsın..ne yaptınn canımm
canan gelmişşş, geçmişi okuyor
canan dırım marry kevser medine vi,l biv kaswa wavy.........nasılsınızz.
kızlar bu arad CANBEBK VE PENSES nerelerde...
kızlar şimdi evde misafir var..ben çay vereceğim..hepinizi öptümm..ben buradlardayımm düşmediğim sür içinde
canancığım bu arad nasılsın..ne yaptınn canımm
iyiler kevserciğ-imm..sizn bebişleri bekliyorlarr.. vallahi çok cifileştiler benişmkiler..gelirsek yerizz bebişleri..hadi canım az kaldı min 6 hafta dediğin nekii göz açıp kapayana kadar geçerr..sanırım bu topikte tek suyu gelip doğuma giden benimm..allahım kimselere yaşatmasın..öpotüm