- 26 Ocak 2008
- 4.104
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar prematüre bölümünde bir çok kişi rahim ağzı yetmezliği yüzünden bebklerini kaybetmiş...ben çok korkuyorum..... serklaj da yapılması için geç kalınmış... öyle yazıyor o topiktekiler.... ayyy ilk kızımda yaşamadım şimdi neden böyle oldu yaa...
Birkaç gündür giremedim neler olmuş çok geçmiş olsun kızlar
Kayra canım İnşallah önemli bişey değildir iyi haberlerini bekliyorum
Kevser arkadaşım kötü bir gece geçirmişsin Allah bi daha yaşatmasın İnşallah ve muallim Allah yardımcınız olsun problemsiz bebişlerinizi alırsınız İnşallah kucağınıza
şükür kavuşturana canlar. siz döktürmüşsünüz ben ne zaman girsem hata veriyordu(
şöyle bir göz attım kayra muallim kevs3er canlarım çok geçmiş olsun..
Artvinli canım tedavin hayırlı olsun canım..
Bebişim allahım şifasını versin. ama genelde erkek bebeklerde görünebiliyor endişe etme canım. erken teşhis ediliyor sonuçta herşey yoluna girecektir.
özge hoş geldin canım. bana özel mesaj yazmışsın e mail olaak bildiri geldi. ama gelgelelim. artık özel mesaj yok heralde yada ben bulamadım kaldırdılarmı naptılar ya(
ve canannnn nerdesin seni merak ediyorum. evin içnde ytelimi kaybettim bulur bulmaz arıcam.:))
tüm arkadaşlar öpüyom hep,nizi
canlar günaydın çok morelim bozuk ..sergenin sol kasığında fıtık var..cuma dr gidecek..çok morelim bozukkk
slm canlar, ben dün gece hastanelik oldum , dün kasılmalarım arttı ama hafifte ağrı vardı, 2 saat falan bekledim geçmedi, dr.u aradım, muayenehanesi bana çok yakın aynı zamanda özel bir doğum hastanesinde dr. neyse hemen gel bakalım dedi, baktı gerçekten kasılmalar var alttan ultrasonla rahim ağzı boyuma baktı 3,5 bi de açılmaya baktı o da yok, amakasılma va, seni bu gece gözleyelim devam ederse ii olmazbu kasılmalar dedi, devlete mi özele mi ypalım yatışı dedi, yani tercihi bana bıraktı yoksa parasal olduğunu düşünecektim;eğer bu gece geçmeyecek gibi olursa ve uzun bir tedavi gerekirse naklini yaparım burada yoğun bakım yok dedi, ciğer geliştiricimi yaptı her ihtimale karşı, sonra özele yatışımı yaptık,beni aldı mı bir ağlamak, ben ağlıyorum kasılma çoğalıyor, neyse 2 bğyğk serum bütün gece kalp atışı kontrolü, nst derken gece 3 benim kasılmalar durdu,başladı yavrucaklarım tepişmeye
yine :) büyük bir nefes aldık, ilk kez dr.um istirahat et dedi, ben zaten ediyordum :) dün oda yerleştirmeydi eşyaydı derken bira sıktım heralde kendimi ki ben elime iğne bile almadım hepannemler yerleştirdi, neyse olacağı varmış, ama 4-5 gecediruyuyamıyorum belki o da yaptı, neyse.. şimdi iiyiz hamdolsun.. oradayken gece 2 doğum gerçeleşti biri ikiz; 1800-1700 doğmuşlar sadece solunum verilen bi küvezdelerdi, ağlıkları maşallah iimiş. çok heyecanlandım 32. haftada doğmuşlar
merhaba arkadaşlar nasılsınız....kayracım çok geçmiş olsun herşey yoluna girecek inşallah.kevsercim sanada çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla almak nasip etsin inşallah.bende bir kaç gündür çok rahatsızdım takip edemedim sizleri,bir kaç gün grip oldum yattım,sonra yumurta toplama işlemim oldu ama bu sefer çok ağrım oldu 3 gün resmen kendime gelemedim.anlayacağınız kızlar belki 6,7 gün hep yatıyordum.yarın sabah transferim var kısmetse 13 yumurtam sağlıkla 4.güne gelmiş yarın bakalım 5.gün kaç tane kalacak.hepinizin dualarına ihtiyacım var.hepinizi allaha emanet ediyorum.
ah canlarııımm,neler oldu size böyleee,topiğe bi okuyup üfledim yaaww
kevser,kayra,özge,muallimim,claire,çok geçmiş olsun canım arkadaşlarımŞeniz,
Rabbim sağlıkla yavrularınızı zamanında kucağınıza almak nasip etsin inşallahh:Saruboceq:
artvinlii canım tedavide olduğunu bilmiyordumopuyorumnanaktan,
çok dua edicem canım sana,,
bana zamanın olursa ve sakıncası da yoksa,özelden yazsana canım,nerde tedavi oluyorsuuun,problem nediirr filan..
canlar günaydın çok morelim bozuk ..sergenin sol kasığında fıtık var..cuma dr gidecek..çok morelim bozukkk