Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese selam...
Hayırlı cumalar olsun inşaALLAH...
Dirim aynıyım hiç bir değişiklik yok ama sanki eskisi kadar yorulmuyorum sanırım bulantılarda gececek inş duanızı esirgemeyin..
MasaALLAH sende ne kadar hız var böyle inş istedigin kiloya ulaşırsın canım ya okadar yorma kendini genede .
Kayra abla hala gecmedimi ALLAH yardımcın olsun...Doktor ne dedi böyle bişi aniden olmus
dirim canım iyiyim bende bu aralar 2. düzey usg ile uğraştım çapadaydım hastane işiyle ilgilenemedim yani oh arayim diye bi hastane var oraya gitmeyi düşünüyorum bi ordan memnun kalırsam orada yapacağım sanırım
sayfalar sürekli sorun çıkarıyo kızlar bende sinir oluyorum bazen giremeden geri çıkıyorum ne oluyo bu kk ya ya sinir ediyo bizi kazan bey nerdesiniz siz sesimizi duyun arkadaşlarımızla kopukkopuk olduk be yawww
marry nin kız kardeşinin düğünü bugünmü acaba oda hiç girmiyo yawww dirim sana hiç çekmemiş kuzum dünürün sen şunu aldım şu renk giyecem saçımı böyle yapıcam diye güzrl güzel anlatıyon marrry sende anlatsana kız resimleirni koysana kızlara ne giydirecen teyzelerinin düğününde sen ne giyecen resim felan koy be yawwww