slm canlar, ben dün gece hastanelik oldum , dün kasılmalarım arttı ama hafifte ağrı vardı, 2 saat falan bekledim geçmedi, dr.u aradım, muayenehanesi bana çok yakın aynı zamanda özel bir doğum hastanesinde dr. neyse hemen gel bakalım dedi, baktı gerçekten kasılmalar var alttan ultrasonla rahim ağzı boyuma baktı 3,5 bi de açılmaya baktı o da yok, amakasılma va, seni bu gece gözleyelim devam ederse ii olmazbu kasılmalar dedi, devlete mi özele mi ypalım yatışı dedi, yani tercihi bana bıraktı yoksa parasal olduğunu düşünecektim;eğer bu gece geçmeyecek gibi olursa ve uzun bir tedavi gerekirse naklini yaparım burada yoğun bakım yok dedi, ciğer geliştiricimi yaptı her ihtimale karşı, sonra özele yatışımı yaptık,beni aldı mı bir ağlamak, ben ağlıyorum kasılma çoğalıyor, neyse 2 bğyğk serum bütün gece kalp atışı kontrolü, nst derken gece 3 benim kasılmalar durdu,başladı yavrucaklarım tepişmeye
yine :) büyük bir nefes aldık, ilk kez dr.um istirahat et dedi, ben zaten ediyordum :) dün oda yerleştirmeydi eşyaydı derken bira sıktım heralde kendimi ki ben elime iğne bile almadım hepannemler yerleştirdi, neyse olacağı varmış, ama 4-5 gecediruyuyamıyorum belki o da yaptı, neyse.. şimdi iiyiz hamdolsun.. oradayken gece 2 doğum gerçeleşti biri ikiz; 1800-1700 doğmuşlar sadece solunum verilen bi küvezdelerdi, ağlıkları maşallah iimiş. çok heyecanlandım 32. haftada doğmuşlar