Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar kızlar........aksam uğraytamadım kafayı yemek üzereyim ya ......çamaşır işini bitiremedim kurumadıda .....yorgan felan yıkardam böyleolur ikisepette utu var ......
ve aksam eşim mutfağın kilimine mama döktü şimdio yıkanacak....neversimler çok yer kaplıyor şimdi yine nevresim çıkardım yastık yıkadım.....ev dağıldı tabi....
bugün hedef o ütüleri bitirmek .....yemek yapabilmek evi toplamak.....
daha kahvaltı yapmadım.....çocuklar yine öksürüyor kesemedim şu öksürüğü ilacı kestik ...pekmez veriyoruz....ama yokk yaa ..........
günaydınlar kızlar........aksam uğraytamadım kafayı yemek üzereyim ya ......çamaşır işini bitiremedim kurumadıda .....yorgan felan yıkardam böyleolur ikisepette utu var ......
ve aksam eşim mutfağın kilimine mama döktü şimdio yıkanacak....neversimler çok yer kaplıyor şimdi yine nevresim çıkardım yastık yıkadım.....ev dağıldı tabi....
bugün hedef o ütüleri bitirmek .....yemek yapabilmek evi toplamak.....
daha kahvaltı yapmadım.....çocuklar yine öksürüyor kesemedim şu öksürüğü ilacı kestik ...pekmez veriyoruz....ama yokk yaa ..........
İyiyiz diyelim iyi olsun canbebek sen nasılsn
32 hafta nasıl geciyo bebekler nasıllar
sağol canım... seninde iyi olmana sevindim...bizde iyiyiz napalım işte.... bebekler aşağı kayınca kaburga ve mide sorunum azaldı... galiba şimdi daha rahatım... tek korkum bebeklerin erken gelmesi.... hayırlısı artık.....