Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz iyiyiz kaswacım senden haber aldıkça daha iyi oluyoruz geçen bebeiş seni çok merak ediyodu ylaşamadım felan diyodu annende olduğunu söyleidm bu kadar ara verme gir haberlerini ver bize malum wavy ve sen ilk doğum yapacaklarsınız sizden gelecek haberler çok önemli o yüzden
hhhhööööyyyttt uzak durun bakiyimÇok üzgünüm çoook,canım sıkma o tatlı canını...üsttede yazdım zaten..şimdi son ay...bu nedenle sana herşey batıyor..eşim ban canım gülüm dese abana diken gibi geliyordu...ama şimdi koklaşıyoruz:kedi:
haydi hayırlısı,daha kırkmın çıkmamış koklaşıyomuşunuz,gelip aranıza yatıcam vallaha :roflol:kızlar salı günü kırkımız çıkıyorrrr...
ahanda bi çıtır dahaÇok üzgünüm çoookçok sık acıkıyorum hayra alamet mi bu acaba bilmiyorum senelerdir 1,73 e 48 kilo olarak hayatımı devam ettirdim ama bu gidişle 1,73 e 83 kilo olarak yuvarlancam ben gidimde bişiler yiyim görüşrüz sonra öptüüm...
delikafaduldenbayıldım bu laflara delü kevserrr :roflol:wavy im kız adam seni 5 dk.da doğurtçaktı işte, daha ne istion... ilgilense suç ilgilenmese suç ayol sana da yaranılmıyor... deeerrrrrrmişim... manyak mı bu adamlar yaa, bizim dr.umuz sürekli kontrol etmesine rağmen risk var demiyo, bunun farklı güçleri var heralde yüzüne bakınca anlamış içerde nolduğunu x-man dr. sinemalardaaaaaaakaydirigubbakcemile3
olur canım olur,oy maşallah bee.. demek 40 gün geçmiş he, yaşasın ben hiç anamıyom sanki hamişken gün geçmiogibi ama 40 gün oldu demek.. nice 40lı günlere, hatta 40lı 40lı yaşlara hepberaber inş. kız görür müyüz o günleri mesela 10 yıl sonra da okul dertlerini paylaşır mıyız burdan ayyy neden olmasın di mi?:dance:
süper boy canım,keyfine bakkyerimsenibenselam hanımlar bişey danışayım size 19. haftadayım ikiz gebelik 3,6 cm iyi mi rahim boyu için, dr iyi dedi ama insan korkuyor :bbo:
anaaaaaaamm kız nerelerdesin,herkese selam kızlarrr,,,a.s.
arada girip bakıyorum nasılsınız dıye,
hepınızın kocaman maşallahı var,,,
bızde pek ıyıyız,bel ve sırt agrılarıda olmasa yüzüm hepten gülecek ama maalesef :gitme:
cok opuyorum herkesı,sevgilerrrr,,,zemuszemus
canım biraz dikkat etmek lazım ama üç bebkle bu oranın yüksek çıkması da doğal bence..dırım neden ya buralar sensız olur mu..........ıyı bak kendıne ...........kızlar dun seker yuklemesı old 152 cıktı.................sınır 142...............azcık yuksek on gun dıyet yap dedı dr ınş sorun olmaz
oooo hoşgeldin arkadaşımalkisalkisalkis,slm kızlar. buraya pek giremiyorum. daha çok üçüz annelerinde geziniyorum. alışkanlık olmuş. benim de karnım büyümeye başladı ama bebekleri hissetmiyorum henüz. ne zaman hissederim kızlar....
canım ben de hamileliğin son zamanlarında ilk zamanları gibi olmuştum,kıslar ben hep uyumak istiyom ay noldu bana böyle anlamadım.. bide hiç birşey yapmak istemiyom. acep depresyon eşiğindemiyimakannehir
şimdi ytine uyumak istiyom. kociş maç yetmezmiş gibi yorumları izliyor ay hbayılacam..
medine canım bence doktoırun senin vanlı olmadığını idrak edememiş canım. vanda erken veya ileri yaşlarda bebek sahibi olmak akraba evlilikleri fazla olduğu içi,n down sendromu görünme oranı en yüksek şehirimiz malesef ve devlete gidiyorsun sanırım. onlar yüzüne bakıp anladıklarını sanar dangalaklar. x men ler:umursamaz:
bence doktorunu değştir ve ona göre davran ayrıntılın yapılmmamıiş ikili yapılmamış gebeliği sonlandırmaktan bahsediyor dangalak..
Umarım hepiniz iyisinizdir.Kayracığım,canan,El muallim,can bebek,medine,Çekirgeler..Topikte kim varsa hepinize kocaman kocaman sevgiler...Bu arada sıkı da bir grip geçiriyorum malesef...:bbo:
Konuştuk canım bebişle telden..Canım annemde kablosuz net yok.Benim hep oturmam gerekiyor yazmam için, oda beni mahvediyor.Bugüne geldim ya Canancım inş.36 'yı da göreceğim ..bakalım salı günü ne çıkacak.Evime geçince gireceğim inş.rahat rahat.Sen ne yaptın canım hastane işini,karar verebildin mi?