Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar kızlar nasılsınız.....
Kayracım , Doudou cum nasılsınız biz iyiyiz bebişlerimle.bende çok yürüyemiyorum kayracım ya hemen uzanasım oturasım geliyo
İyiyiz canım çok şükür sıkılmanın dışında ailemden kimse yok burdabenneyaptımki
Ben aslen Adanalıyım 4 tane ablam var bi tanesi yanımda olsaydı keşke biz geçen yıl taşındık Ankaraya eşimin işi nedeniyle
Alışırsın canım ya doğumuna gelirler yanına bende ilk zamanlar çok sıkılıyodum alıştım artık
sen nerelisin
kızlar meraba rahim boyu nasılölçülüyo ben 21.haftamdayım ama benim rahim boyu hiç ölçülmediy
haftaya randevum var muayenehanede bakılıyomu rahim boyuna sölesemmi dr ne dersiniz
evet canancım dırım wavy kaswa hymarry olmayınca topiğin tadı da olmuyor. sohbet pek olmuyor..hoş bende birkaç gündür giremiyorum....
canancım magnezyuma mı başladın...demekki bizimde az kaldı... aynı zamanlarda veriyorlarsa 3-4 hafta sonra başlar heralde...
ilerledikçe korkularım artıyor ya... ben daha şimdiden yatamıyorum.dönemiyorum.otururken alt karnım sıkışıyor oturamıyorum.... gecelerim kesik kesik uykuyla duruyorum.. 25 ve sonrası çok korkutuyor beni...
evet canancım dırım wavy kaswa hymarry olmayınca topiğin tadı da olmuyor. sohbet pek olmuyor..hoş bende birkaç gündür giremiyorum....
canancım magnezyuma mı başladın...demekki bizimde az kaldı... aynı zamanlarda veriyorlarsa 3-4 hafta sonra başlar heralde...
ilerledikçe korkularım artıyor ya... ben daha şimdiden yatamıyorum.dönemiyorum.otururken alt karnım sıkışıyor oturamıyorum.... gecelerim kesik kesik uykuyla duruyorum.. 25 ve sonrası çok korkutuyor beni...