Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

günaydınlar kızlar...benim alişimde grip başlıyor öksürüyor ..ona şurubunu verdim

bide alerji olmuş yaa ........çikolata taddırıyorduk fazla kaçmış ....iki gündür iki kaş arası benek benek kızarıkık vardı ....dün gece çenesindede gördüm....hemen soydum ensede ve sağ ,sol boşluğunda var kakada yapamadı ,,,hemen elma rendeledim verdim,,,fitil attık kaka yaptırdık,çok huysuz ama ya 250 cc mama içti uyuyor .....ama kafama takıldı acaba çikolatamı yoksa son çorbaya mercimek koydıum o mu

ama çikolata üstünde duruyorum..... bugün mama ile besleyecem çorba bile vermeyecem......

vee kızlar pkolu olarak bugün ikinci kez kendi kendime günüm geçmeden adet oldum sevincim tavan yaptı amaa ağrın var hehee

Canım geçmiş olsun bebişlerine...

medine cnm 33 gün hiççıkmadan magnezyum yedim ayrıca bir haftada kustuğum için iki küçük koli serumj yedim b vitaminleri vardı içinde

ah canım seninde zor geçmiş tabi...Carsamba dicem gidip bende yiyyim serum belki daha iyi olurum valla eşim sabah öpücem dio ben lavoboya müzik dinlerken bile midem kötü duanızı eksik etmeyin...

Bebiş istiyoruz canım bizde seni öptük özledik opuyorumnanaktan

cok saol canım evet bende carsamba gidicem ve söyliçem inşaALLAH gecer duanızı eksik etmeyin...
Valla yüzümde kılcam damarlarım cıktı kırmızı kızmızı ne kötü oldum ya kafamçokkarıştı
Rabbim herkesin yardımcısı olsun :çok üzgünüm:

Ay canım dualarım seninle inşallah tez zamanda geçer

Ay canım dualarım seninle inşallah tez zamanda geçer

Amin inşaALLAH...
ALLAH razi olsun
Sanırım geçmicek bu gidişler ...

Ayh bide rüyamda annem bana yemekler yapıyodu nasıl yiyyodum var ya kızlar ben annemi cok özledim yaaa istanbula gitsemde sarılsam bii:çok üzgünüm:

Amin inşaALLAH...
ALLAH razi olsun
Sanırım geçmicek bu gidişler ...

Ayh bide rüyamda annem bana yemekler yapıyodu nasıl yiyyodum var ya kızlar ben annemi cok özledim yaaa istanbula gitsemde sarılsam bii:çok üzgünüm:

ay canım ya anneler özlenmez mi bende uzaktayım inşallah tez zamanda kavuşuruz üzülme sakın

günaydınn kızlar herkese güzel günler olsunnn
canbebek penses doktorlardan güzel haberlerle gelin bizleride meraklandırmayın bebiş istiyoruz sen nerelerdesin yawww hiç girmiyon artık çokmu yoğunsun kartallar sana zaman bırakmıyomu zaten şurda6 gün sonra gideceksin artık 1ay sonramı dönersin 2 ay sonramı dönersin gitmeden sensiz bırakma biziii[/QUOTE
canım benim buralardayım..bizim çocukların cuma aşıları yapıldı hep kucaktalar..şimdi uyuyorlarr..canım ben çok özledimmm..canım ben 25inde gidiyorum..aralık 10 da döneceğim...ben ararım girmeye çalışacağımm...ben sizi bırakmam...

bebişim yaa neredesin çok ösledik seni yaaa gidecen zatiii
canım benim buralardayım ama bebişlerim kucakta...:sinifsinif::sinifsinif:
canım annemlerde internet var ...ben girmeye çalışacağım...bende sizi çok seviyorum
kızlar PAMUKLA konuştum..çok iyiiymiş seside çok güzel geliyor.allah kısmet ederse pzt doğum var.yeni bebişlerimiz geliyor...hepinize çok selamı var..herkesi çok merak ediyor...dualarınızı bekliyor...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar artık o kadar yorgunumki yolun başında gece olan bir olayı anlatayım..annem anlattı çok güldümmm..gece tuna nın burnu tutulmuş..doğumdan beri böyle bu çocuk..annem de yanımızda yatıyor..bana seslenmiş tunanın burun damlqasını getir..oda kim ne burun damlası demişim...annemin gülmesine uyandım..

allah pamuğun yardımcısı olsun.... hayırlısıyla gelirler onlarda evlerine inşallah......

Aman yaaa birdünya çamaşır çıktı ya ömer azcık kusmuş üstüne yerdeki çarşafada minderede gelmiş sabahda mama yerken yattığı yastığa deydirdi tam bir makina sıkıldım yaa yıka ütüle yine biri kaka yapmışş kokuyoo mok temizlemeketen başka bişey yapmadım bugün yaa

aman kızlar büyüyünce çocuklar yerlere çarşaf serin eski yoksa devamlı halı silersiniz

canan şişma yok bacaklarda ellerde kollarda hiçbişiyo
sadece omuz hizası ve iki kaş narası benek var

canan senin resimler cici baslığında cnm

hımm bazı alerjilerde şişmede oluyoda ondan sordum canım resimleri gördüm çok teşekkür ederim

kızlar artık o kadar yorgunumki yolun başında gece olan bir olayı anlatayım..annem anlattı çok güldümmm..gece tuna nın burnu tutulmuş..doğumdan beri böyle bu çocuk..annem de yanımızda yatıyor..bana seslenmiş tunanın burun damlqasını getir..oda kim ne burun damlası demişim...annemin gülmesine uyandım..

senin uykuya ihtiyacın var anladık bak annenden de gir muhakkak yeni resim felan yokmu yawww

DIRIM canım haftaya pzt doğuracak allah kısmet eerse..tabi bebekler durusa..
canancığım canım cananımm..çok yorgunum sergeni sana versem..nasıl olur:kedi:

bebişim ver vallahi benimde bu günlerde evde canım sıkılıyo banada alıştırma olur hem biraz
kaswa iyi canım annesinde kalıyo oradanda sürekli giremiyo

canan adresi ver adrese teslim yapıyorum ben tunayıda vereceğim isteyene.bende tatile gidiyorum..ohh kafam rahat olur değilmimafoldumben.

niye ayrımcılık yapıyon kız tunanın nesinden memnun değilsin sergeni alıyon tunayı veriyon cadı anne

kızlar size Halemle bugün yaşadığımız aşkımızın bir resmini koyiyimm

resim043e.jpg

X