Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar kızlar...benim alişimde grip başlıyor öksürüyor ..ona şurubunu verdim
bide alerji olmuş yaa ........çikolata taddırıyorduk fazla kaçmış ....iki gündür iki kaş arası benek benek kızarıkık vardı ....dün gece çenesindede gördüm....hemen soydum ensede ve sağ ,sol boşluğunda var kakada yapamadı ,,,hemen elma rendeledim verdim,,,fitil attık kaka yaptırdık,çok huysuz ama ya 250 cc mama içti uyuyor .....ama kafama takıldı acaba çikolatamı yoksa son çorbaya mercimek koydıum o mu
ama çikolata üstünde duruyorum..... bugün mama ile besleyecem çorba bile vermeyecem......
vee kızlar pkolu olarak bugün ikinci kez kendi kendime günüm geçmeden adet oldum sevincim tavan yaptı amaa ağrın var hehee
merhaba canım,merhaba arkadaşlar.........nasılsınız.....hepinize sağlıklı sıkıntısız bir hafta olsun inşallah.arkadaşlar kanal 1 de anne olunca anladım programı var.izlemenizi tavsiye ederim.ben ilk hamileliğimde hiç kaçırmadan takip etmiştim notlar almıştım.tavsiye ederim izlemenizi çok faydalı bir program bence.kanaldan ayrılmıştı program epeydir yoktu tekrar başlamış.bir bakın derim.hepinizi öpüyorum
canım ben hastanede yatmıştım bir hafta,sürekli serumla gitmiştim tabi,orda 1 kilo almıştım sadece ama bünyeden bünyeye göre değişir,Günaydin herkese...
İyisiniz inşaALLAH..
CAnbebek prenses hayırla gidin hayırlı haberler getirin inş.
Dirim canım geçmiş olsun zor biraz herseyden korumak gerek
Bende dün sinemaya gittim nefes filmini izledim ayh ne agladım ya cok güzeldi...Güzel gecti şükür günüm cıkarmaya ve bulantılarım devam ediyo carsamba bende doktora gidicem...
Bişi sorucam su serüm takılınca insan acayip kilo alıyomusn önemlide gil kilo almam ama şişiiriyomus öyle bişiler dediler dogrumu ?
günaydın canııımm,slm güzel göbişli be güzel bebişli güzel anneler opuyorumnanaktan
sabah trt1 de sabihanın programında gebelik takibi başladılarcanlı yayında 10 haftalık bir hamişin takibini yapacaklar hergün, bugün ikiz oldıuğunu gördüler ultrasonda, acaip oldu şenlik vardı yayında; hamiş ağladı bem ağladım... bebişlerimiz ilk hallerinihatırladım hep korktuğumiçin tadına bile vbaramamıştımo günlerin..
dirimim çok sevindim hastalanmana rahim düzene girmiş demekki doğumla, aman alişime Allah şifa versininş. kıyamam ben onlara, nazara mı geldilerkız, hep maşallah diyoruz ama koyma bari resimlerini ama o da olmaz biz sonra naparız onları görmeden....
merhaba canım,
bahsettiğin program hangi günler kaçta acaba ayrıntılıyazarmısın canıımm??
canım ben hastanede yatmıştım bir hafta,sürekli serumla gitmiştim tabi,orda 1 kilo almıştım sadece ama bünyeden bünyeye göre değişir,
fakat o serumla bebeklerin güzel kilo aldıklarını biliyorum canım,benimkiler o bir haftada bayaa kilo almışlardı