Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar gunaydın .............yağmurlu bı hava var...............bugun ozel bı gun benım için evlılıgım onyedı yılını doldurdu onsekıze gırdık..............ınş daha bı omur hayırla sevgıyle gecer.............herkes ıyı masallah abımler geldı almanyadan ben gıremedım tam ...............ben bebışlerıme bısey almadım ya daha yengesı bısuru badı corap uyku tulumu almış ........ılk gıtysıler geldı yanı ınş hayırla gıyerler.............ıyı bakın kendınıze
Kızlar selam hepinize hiç bir şeyi okumadan yazıyorum..Annemdeyiz dün çok zor bir gece geçirdim.Bebeklerin rahimime baskısı çok arttı.İkisinininde başı aşagıya inmiş zaten.Dün akşam bacaklarım resmen kilitlendi.Şu an iyiyiz şükür.Dün canımız çok sıkıldığı için eşim, annemle beni gezmeye götürdü.Araba koltuğu yatar vaziyette.. gittiğimiz yerdede hava aldık, oturduk.Ben 5-10 adım anca atmışımdır.O bile yetti inanın.Bugün daha iyiyim. oturamayacağım bunun başında hepinizi öperim Allah esirgesin hastaneye gidersem haber veririrm onun dışında giremiyorum annemden nete.. merak etmeyin öptüm..
canan canım allah güzel günlerde giydirmeyı nasıp etsın.göremesekte emınım çok cici şeyler almıssındır bebişlerine
yaa arkadaslar angel babyden haberı olan var mı?takvımıne baktım 37+6 günlük gözüküyo bugün .acaba doğum yaptı da haberımız mı olmadı .
Kızlar selam hepinize hiç bir şeyi okumadan yazıyorum..Annemdeyiz dün çok zor bir gece geçirdim.Bebeklerin rahimime baskısı çok arttı.İkisinininde başı aşagıya inmiş zaten.Dün akşam bacaklarım resmen kilitlendi.Şu an iyiyiz şükür.Dün canımız çok sıkıldığı için eşim, annemle beni gezmeye götürdü.Araba koltuğu yatar vaziyette.. gittiğimiz yerdede hava aldık, oturduk.Ben 5-10 adım anca atmışımdır.O bile yetti inanın.Bugün daha iyiyim. oturamayacağım bunun başında hepinizi öperim Allah esirgesin hastaneye gidersem haber veririrm onun dışında giremiyorum annemden nete.. merak etmeyin öptüm..
bugün burası çok ıssız.kimseler yok... kaswa nerdesin...............wavy genemi gezmeye gittin ... birde canbebek bu üçüne bişey olmasında diğerleri iyidir diye düşünüyorum..........
aman yawww işleri bitiremedim savsak savsak iş yapıyom aygazı cifledim aygazın yanında cam var çerceveleri çifledim ,,yerlerde cif dökerek sildim şimdi tezgaha çamaşır suyu döktüm bekliyom
orayı silem yatak odasını sadece silecem allahtan tozunu almıştım ....sonra antreyi saonu banyoyu silecem ....çamaşır asacam ,yemek yapacam pöffffffffffff