yüce rabbim seninde içine aşkınızın bir meyvesini düşürür işalllah canından sana bir can armağan etsin cenabı hakk
ay vallaha benim 4 den sonra belli olmaya başladı ama yapı meselesi kiminin iç karnı gemiş oluyo 5-6 dan sonra çıkıyo kimininki 2. ayda belli oluyo sağlıklı olsunalrda karnın çıkar canını sıkma :)
ayy git muhakkak daha bugün ordaydık bol bol çeşit var herşey elinin altında fiyatlarda dışardaki bebek mağazalarına göre uygun tavsiye ederim
geldim şekerim ama sizden sonra o kadar çok gezdikki 6 felandı yada 6.30 otobüse bindiğimizde ama elimi kolumu doldurmum bende sözüm ona bakmaya çıktım nevresim için kumaş aldım 4 mt 20 lira ama kumaş çok güzel masonette ye gtiim 2 tane bornoz takımı aldım çok tatlı onlarda tam havuzlu hanın sultan hamam çıkışınımı diyosun sen ordaki bebek mağazasını ben orayada giridm anam 80 lira harcadım ordada chicconun bakım setini aldım çantalı çok güzeldi nıvea felanda aynı olunca aldım vallaha çantası daha gzüeldi 2 tane mont aldım görsen bayılırısn 2 tanesini 25 liraya verdi 2 tane peluş gibi tüylü patikli alt aldım onlarda çok güzel ama belim koptu ya çok yorulmuşum kocişe dedim yemekte ısmarla eve gidip yemek yapamam yemeğide yedik yorgun ve cepler boşalmış geri evimize döndük birdahaki havuzlu han seferine kadar 1ay sonra tekrar gideirm hastane çıkışları çıtçıtlı badi be patikli pantolon almaya :)))
ee kızlar sizler nasılsınız baklım bugün sayfalar pek ilerlememiş ayrıca ist oturan arkadaşlar havuzlu hanı şiddettel tavsiye ediyorum dışardaki mağazalara göre çok çok uygun patikli pijamalar 2.5 çıtçıtlı badiler 2.5-4 arası hastane çıkışı çok kalitelileri 35 lira wavy gördü kumaşı yumuşacık prematüre takımlar 5 li 15 lira idi 12 liradan aldık kumaşı çok güzelll fiyatlar ortalama böyleee