Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende çok duaediyorum kısmetse giydiririz aAllah bağışlasın seninkileride bellideğildir cinsiyetleri sanırım seninkilerin
günaydın erolcancıım,bebeklerle yoğun,yorucu ve fakat çok güzel bir duygu yoğunluğuyla geçiyor,hamililelğinin keyfini çıkar,gez,toz erken deme,beğendiklerini al at kenara,bir anda alınamıyor ilerleyen zamanda çok yorucu oluyor canım,benim tavsiyem hep bu oldu,
darısı sağlıkla başına canım..
günaydın zuzum,al at canım kenara beğendiklerini,boşver,keyfine bak,tadını çıkarr..
günaydın arkadaşlar haymary nasılsın yeni annecik bebişlerin nasıllar :)
günaydın arkadaşlar haymary nasılsın yeni annecik bebişlerin nasıllar :)
gnaydınar kahvatıı veriyom çocukara sonra biz sonra gezmeye gidecezz
gnaydınar kahvatıı veriyom çocukara sonra biz sonra gezmeye gidecezz
ayyy ne güzel ya gezmelere gidecek kadar kocaman olmus bebisler
masallah.. bol bol gezin benim icinde ben bugun evdeyim kocisimde bu gece calıscak bütün gün evde yalnız yarına kadar o yüzden beim icinde gezin canımopuyorumnanaktan
günaydın canııım,afiyet olsunn..
aradım bi sesini duyayım diye ama kapalısınn :sm_confused:
kız vawy bende c.tesi havuzluhanda olacam öğlenden sonra çıkarım evden kız bana telini yazda gelince arayayım seni eğer aynı zamanda aynı yerdeysek tanışalımm senledirim havuzlu han asansörlü falanmı ohhh bayıldım bu işe. ben havuzlu han diyşnce hani mahmutpasa gibi düşündümç hani bi yerde toplaşmış maüazalr gibi ama asansör olayı süpper. cmt çook büyük ihtimalle havuzlu handayızx. bekleriz:))
bende istiyom o linki banada kopyalayım gerçi ben okumuştum ama eşime okutucam berde olduğunuda bilmiyorum banada verin banadaamin cnm aminnn
herkes buradaki herkes mükemmell bir anne .....
sayende eski linki buldum arkadaşlarımın yorumlarını okuyorum kızz görmemiştim benn