- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
medine cnm evet giresunluyum cnm kaswa koyayım cnm
annem ve ben
kardeşim ve benn
Bugün erkenciyiz çünkü randevumuz var uyuyamadım..inş.her şey yolundadır,güzel haberlerle dönerim..gelince yazarım inş...Öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile5
hakkında hayırlısı olsun canım,biz de bugün bebekleri Medikale doktora götürücektik yarına kaldı sanırım yine,
hiç merak etme,herşey yolundadır eminim,yine de bir durum olursa birşekilde haberimiz olsun lütfen..
iyiyim balım hazırlanmaya başlayacağım birazdan..Allah yardımcın olsun artık çok sık kalkıyorum wc ye geceleri..vallahi her kalktığımda aklıma sen geliyorsun?Hymarry bazen içim daralıyor benim..Çok küçük kiloda doğarlarsa nasıl tutacağım onları?Seninkiler tam haftalarında, iyi kiloyla doğdu...Terlikli fotolarına baktıkça hep onu düşündüm benimkiler cezve kadar doğmasın....:bbo:
kaswa ınlşş guzel gecer muayene.....................oooooooooooooo sabahg sabah dırımmm gozumm gonlum açıldı remınleeeeeeeeeeeee......................guzel olmussun................karedesınede mutluluklar.....................hymary napcannn artıkın sen demedın mı karıyer yapcam dıye kız...........karıyer bebışlerın altlarını tamızlemekten gecıyooooooooooooooooooooo kolayy gelsınnnnnnnnnnnnnn........................opuyorumnanaktan