Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse peşpeşe doğurucaz hehhe ayrıntılı ultrasonum perşembe günü canım 15 i yani sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada kızlar ayrıntılı usg ne kadar sürüyo
bende cumartesi girdim usg cinsiyetler kesinleşti bir kız bir erkek bebeklerin sağlık durumu gayet iyi dedi doktor ben hiç bir bulguya ratlamadım ama yaş faktöründen amniyosentez yaptırabilirsin dedi.kızlar bana akıl verin ne olur 200 de bir de olsa düşük riskin olabilir dedi şaşırdım kaldım ne yapsam acaba
canımmm..ben face koydum eğer face varsa ver ekleyeyimm..burayadha koyacağım.hayırlı olsun canım..benimkiler SEGEN-TUNA.bebiş madem burdasın, oğlullarının resimlerini koysan keşke :) bize de iki bey geliyor, bir de isimleri ne oldu sizinkilerin?
canım bende hiç olmadı ne yara ne sızı...dr banada karbonatlı su ile sil dedi...ben burada okumuştum kremler doğumu tetiklermiş..kızlar benim meme uçlarımaçıldı acaip acıyor ve sızlıyor, bi de acı acı kaşınıyor, ellemememeye özen gösteriyorum , benim zaten uçlarım çok büyüktü şimdi ii ce büyüdü, uçlarda beyaz beyaz yarıklardan akmış kurumuş topçuklar var, karbonatlı su ile siliyorum, şimdiden canımı yaktı bunlar emzirince oluyormuş ya, bebiş marry sende de oldu mu?
hep iyi olun canlarım...ben ve yeğenlerin iyi canımmm..ye iç zıçç...başka bildiklri yok..moklu çocuklarımmm:kedi:bebişim ben iyiyim kuşum sen ve yeğenlerim nasıl?Neler yapıyorlar?
ablammmm doğuranda evdeeee......zemuszemuskaswa wavy kjızlar kevser hu...............ıyısınız dımı.............herkes gezıyo ya doğuran gezıyooooooooooooooooooooooooooooooo ben de dopğırım inş evde kalacam gunler sayılı olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk