Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın herkese... dün bebeklerimi gördüm 15 haftalık olduk. bi tanesi kesin erkek diğeride %60-70 kız dedi ama kesin değil çünkü görünmedi....
kızlar ben size asıl şu nu sormak istiyorum da bebeklerim 110 grammış. normalmi sizce?? sizlerin nasıldı kiloları?
Bende iyiym hamd olsun ..
Bugun midem bulanmıyo mutluyum :))) 1 haftadır nedir cektiğim yaaa
Ya aslında cokta olmuyo günde bir kere cıkardıgım oluyo ama ben tiksindigim için yiyemiyorum yemeye kakısınca sanki midem yerinden cıkıyo offf neyseee
Amin.ALLAH herkesin yar ve yardımcısı olsun ...
ARtvinli sen ne yaptın hastane falan ne oldu suan ne durumdasın ..
canım geçtiğimiz salı günü histeroskopi oldum.kürtaj olmuştum 10 ay önce,bir problem varmı diye dr.istedi.çok şükür herşey yolunda.artık tedaviye başlayabiliriz dedi doktorum.kısmet bakalım tedaviye başlayacağız ama zamanı belli değil.hakkımızda hayırlısı olsun.
MEDİNE CNM benim içinde kınalar fena bi durum benim annem hastanede yatıyordu bende yanında kınam var diye eve geldim..annemi bıraktım....ama babam iptal etmiş kınayı evde yakılsın demiş annesi hasta ..çok ağlamıştım annemi aradım ,annem kendini taburcu ettirmiş eve gelmişti ,aynıgün yer tutuldu çalgıcılar geldi ...kına oldu ama ama ben ağlamadım annem hastaydı bayılabiliridi oda zaten kına yakılırken çıkmıştı .....