• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

angel ikisini birlikte mi yatırcaksın canım. bende öyle düşünüyordum birbirlerini iter kakarlar uyandırırlar diye kafamı bulandırdılar...

bebek arabası aldınız mı park yatak eger alamdıysanız e bebek var orda baya uygun bebek arabası 299 ytl kraft park yatak 120 ytl ama yatagını ayrı alıyosun

ya nette gördüğümüz hiçbir şey bizi tatmin etmiyor.Ailecek illa elleyip dokunucaz.Ebatları karşılaştırmadan kesinlikle yatak matak almayın derim.İçinin yatağı 40-50 lira gibi değişiyor.
Bebek arabası olayını biz önümüzdeki yaza bırakacağız çünkü hem sonbahar sonu-kış başı gibi doğacaklar sonuçta,bizim burda Antalya sahilleri gibi sahil,Antalya sonbaharı kışı gibi sonbahar kış nerde yavrum,çarçamur buralar.Dediğim gibi önümüzdeki bahar yaza doğru şimdiki zamanlar 8-9 aylık olurlarsa inşallahh,o zaman alıcaz.Hem o zamana kadar da evde yer kaplamamış olur diyoruz..

yok canım daha onlar neki ne oyn ar ne kımıldar yerinden 5 aydan sonra öyle hareketleri olur onun için ilk zaman bi tane yeter hem bide bunu sonrası var nereye koyucaksın kalıcak ben böyle düsünüyorum

gercekten almayın bebek arabası haklısınız ama işte ebdne almıcaktım ananesinin hediyesi oldu bize dedeside oto koltuklarını aldı aslında ben bişey almıyorum anaannesi babaannasi halası yapıyo bize sadece tek oda düstü onlarda ilk torun diye cok heve settiler yani benim yavruların herseyleri tamam

anladım angel bende yer yok diye 1 tane düşünmüştüm kardeş kardeş yatarlar diye ama işte kafa bulandıran çok oluyor...
bu arada bende puseti baharda dsüşünüyorum almayı. kışa denk geliceği için şimdilik iki araba koltuğu yeter diye düşünüyorum. baktık ihtiyaç oldu öyle alırız şimdiden evi doldurmayalım diyoruz. zaten kutu gibi ev yer yok:(((

benim yavrularıma ne hakası,ne babaannesini bi tek bi iğne hayrı olmadı şimdiye kadar:mymeka:.
Ne yaparsa anneannesi yapıyor yavrularımın..
Sinirlerim hopluyor,babaannesi iki battaniye alacakmış ta,duymuş iki kız onları da almayıvermiş.
Herşeye rağmen herşeyleri oluyor yavrularımın çok şükür:emir_bebek::emir_bebek:

angel canım çok şanslısın güzelim. bizimkilerin tarafında da ilk torun olacak o yüzden heves farklı oluyor eşimin ailesinin iki torunu daha olduğu için onlar biraz daha farklı. bizimde beşikleri annemler almak istiyolar birlikte gidelim beğenin alalım diyolar bakalım. annem şimdiden tükrük kusmuk bezleri göbek bezi falan yapmaya başladı. ay eskiler bizden farklılar valla. biz ne giydirsek ne süslesek diyoz onlar belkide hiç aklomıza gelmicek tükrük bezleri yapıyolar..:))).

boyut.asp
kızlar dedigim park yatak bu bende bundan alıcam cok hoş içinede yatak aldımı tamam

angel,wavy kessinlikle ve kesinlikle ikisini aynı yatakta yatıramazsınızzzz,bunu bilir,bun u söylerim..
Çıkıyorum ben canlar evee,,akşma burda olursam konuşalım,yarın da tatil nasılsa,buluşalım öptüm herkesii..a.s.

kızlar işte bisürüolay oluyo büyük diyosun es geciyosun yoksa zamnaında bana yapmadıkarını bırakmadılar ne yapıcaksın şimdi yapıyomus ne diyim yapma demiyorum herkes yaptıgından utansın diyorum allah büyük kısmetlerinide verir yavrularımızın inş...

benim yavrularıma ne hakası,ne babaannesini bi tek bi iğne hayrı olmadı şimdiye kadar:mymeka:.
Ne yaparsa anneannesi yapıyor yavrularımın..
Sinirlerim hopluyor,babaannesi iki battaniye alacakmış ta,duymuş iki kız onları da almayıvermiş.
Herşeye rağmen herşeyleri oluyor yavrularımın çok şükür:emir_bebek::emir_bebek:

canım açıkçası bende bu konuda meraktayım. çünkü evlenirken bi iğnelerini görmedim. şimdi nolacak çok merak ediyorum. onlar şunu almayın biz alırız falan gibi hiç bişey demiyolar.gerçi onlar istanbulda değiller ama yinede söyleyeceklerini sanmam. neyse günahlarını almayayım zamanı gelince görcez dimi ama:)) ne varsa kız analarında var bunu bilir bunu söylerim valla..

hymarry canım görüşürüz canmım..
angel canım napcaksın mecbur susmaktan başka bi çare yokki. öyle büyütülmüşüz. hemde ses çıkarsan nolacak eşin üzülecek sen üzüleceksin tatsızlık olacak. o yüzden içime atayım boşveeeer diyorsun...

benim gibi beceriksiz arkadaşlara kolay bi bebek şekeri buldum:))) hümeyra kıs bunu yapabiliriz heralde maliyeti de çok olmaz:)))

hepiniz bırakıp gittiniz beni dimi.. yalnız kaldım buralardaaa:(((

51_1.jpg

geldim geldim arkadaşııım..
bu kadar vahim durumdamıyız yaaw,bunlar da dandik duruyor sanki,yani bizim sınıfta çocuklara yaptırmaya çalıştığımız amatör elişi çalışmaları gibi sanki,kaydirigubbakcemile3ama beni tanıyanlar da anca bunu becerebileceğimi bilrler

eve geldim,bugün angel ne yemek yapacaksınız dfiye soruyordu,
evet söylüyorum,köri soslu,tavuk patates,makarna..
köri bunama ve alazheimer i önleyici çok önemli bir baharatmış,dün tv de duymuştuk,bugün kocişim sipariş verdi,ben de oturmadan hiç,mutfaktayım..

ay kıyamam bende temmuzdan sonra herşeyi kendim yapıcam şimdilik annem sağolsun:)) ama sonrasında annem memlekete gitcek 2 aqylığına ve bende akşama ne var kızlar dicem size:((

biraz basit evet o şekerler ama sanki onu yapabilirmişim gibi geldi. ana okulu öğrencisi gibiyim valla :kedi:

kızlar ne guzel ya şekerler ...............ben de çok guzel doğoum sekerlerı ve cıkolataları var bazı sekerlemelerde uğraşmadan almak lazım bıraz pahalı ama herzamanmı doğuruyoskı...............ben onları duşunuyorunm ınş kısmet olursa çok guzeller ıkızler ıçın bıle var..................bakalım ...........

Mutfağa yemek yapmaya gittim,bu arada neler yazmışsınız neler?Hymaryy'ciğim ıstanbul'da oturuyorum ben.Aynı istikametteyiz seninle sanırım.Bu arada yavrularına boşver bir şey yapmasınlar.Sizin yapacaklarınız yeter.Benimkiler de de oğlandan ilk torun benimkiler.Bakalım göreceğiz ne yapacaklar,örgüyü doldururlar biliyorumda,işe yarar ne olur göreceğiz?
Ben bebek odası takımı alacağım.Kendi odama da otomatik sallanan beşiklerden koyacağım.Onlar yatak pozisyonunda da oluyor.ıkiz pusetlerde çok güzel model yok..Benim hayalimde hep bir model vardı.Ama oda sadece tek bebekler için.(Quinny markaydı o)..Ama ona çok benzer bir marka bulduk.Şimdiye kadar gördüğüm en güzel ve kullanışlı ikiz puseti bence.Yurtdışında eylülde gelecek arkadaşıma siparişini verdik.O günü inş. görürsek..

Back