• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

yani ben bir foto koyamadım,sen gözümüze soktun yani angel yaa,gül gül öldüm sayfayı oraya buraya çekiştirirken..:roflol:

ilahi angel öldürdün beni. benim laptop zate compaq minicik bişey ekrana sığmadı ayoll.. ama çok güzelmiş gerçekten.. ayy insanın içi kıpır kığır oluyor... bunu bebek odasına mı koyacaksınız nasıl olcek. ben 6 aylık olana kadar bebek odası yapmıcam ama ben nereye koycam:sinifsinif:

Bebek odasını da ne zaman yapsak ki..Çok erken davranmak istemiyorum,asla olumsuz düşünmek istemem ama korkuyorum çok erken hazırlanmaktan.Geciktrirsem de her geçen gün ağırlaşıyorum.

sende kendi odana koy tatlım ama herkese gelene gecene seker al deme senin herif batar kapıdan cıkarken tesekkür et hatıramız olsun der 1tane verirsin

gerçekten çok güzelmiş,altındaki platform sunuş açısından asıl şiıklığı vermiş bence..
Yan, biz de böyle çıbıklı mıbıklı bişeyler ısmarlarsak bu platformu kendimiz yapabiliriz sanırım artık yani..

bende bilmiyomki kaçıncı ay başlanır böyle şeylere ben ufak tefek bişeyleri cinsiyet belli olduktan sonra almaya başlıcam bu arada ben bebişler 6 aylık olana kadar benim odamda yatırcam artık iki beşikmi olur park mı olur bilmiyom.. sonra oda düşünüyo<z.. uff çok karışık bu işler yawww.

Bebek odasını da ne zaman yapsak ki..Çok erken davranmak istemiyorum,asla olumsuz düşünmek istemem ama korkuyorum çok erken hazırlanmaktan.Geciktrirsem de her geçen gün ağırlaşıyorum.

tam o da mı yapacaksın kaswcım,eğer öyleyse biran önce yapmak lazım.
Bir de yanına yardım edecek kimsen de yoksa,bir an önce yavaş yavaş yap bence canım.
Sen hangi şehirdesin sorması ayıp?

gerçekten çok güzelmiş,altındaki platform sunuş açısından asıl şiıklığı vermiş bence..
Yan, biz de böyle çıbıklı mıbıklı bişeyler ısmarlarsak bu platformu kendimiz yapabiliriz sanırım artık yani..

o kadarını yaparız dimi hymarry yaparız yaparız yapalım yanikaydirigubbakcemile3

bende bi oda düzücem 1 yatak ikisini baya idare eder zaten büyüyünce digerinede bi yatak yaptırırım aynısından olur biter bide park yatak aldık park yatagı yatak odasına koyucam geceleri yanımda yatsınlar diye

ayıppp size tühhh tühhh :olmaz: yapıcaksınız hemide öyle yapıcaksınız ki kızım 210 ytl azmı nan kır kıcını yap evinde :mymeka: :roflol:

bende bilmiyomki kaçıncı ay başlanır böyle şeylere ben ufak tefek bişeyleri cinsiyet belli olduktan sonra almaya başlıcam bu arada ben bebişler 6 aylık olana kadar benim odamda yatırcam artık iki beşikmi olur park mı olur bilmiyom.. sonra oda düşünüyo<z.. uff çok karışık bu işler yawww.

Canım biz önce bütün bir oda yapalım dedik,sonra dedik,büyük bir oda yapsak oturmaya,emzirmeye,uzanmaya,bebekler aşağı inseler güvenli oynayaakları bir şeye yer kalmıyordu.Evimiz de bu tüm işler için biraz küçük.
Bu yüzden ilk 3 yıl park yatağa karar verdik.Sonra daha geniş bir ve geçebilirsek,böyle ana okullarında kullanılan tarzda renkli dolaplar,boyama masaları ve boyanabilir duvarlar şeklinde bir oda tasarlayacağız kısmetse.Bebekler sonuçta bu büyüyen yataklardan koca koca odalardan bişey analamıyorlar,heves gibi oluyor bizimkiler biraz.
Oyüzden biz iki park yatak,iki oto koltuğu aldık,seçim çok akıllıca oldu bence.
Bence 20 haftaya kadar park yatak düşüneneler park yataklarını almalı.
Oda üdşünenler de 28 ay gibi sipariş varip 1 ay sonra evlerine kurdurabilirler.Biraz erken almak lazım onları da çünkü boya kokusunun hem atölyede çıkması için bekletiliyor,hem evlere gelince biraz beklemesi gerekiyormuş..

angel canım haklısın bitanem az para değil kesinlikle ama esirikli karıyım ben öyle uzun süre bişeye odaklanamam. zate beceriksizimdirde:(((

wavycim hiç cinsiyetleri belli olmasa bile canım şuandan itibaren bol bol altı çıtçıtlı bediler,altı patikli alt pijama tarzı şeyler alınabilir.Bende belki 40 a yakın farklı büyüklükte ve kalınlıklarda bu iç badilerden var.Çok ama çook lazım oluyor.Bunları al yavaş yavaş beyaz,sarı,krem, sonra kıyafetleri almaya devam edersin inşallah

en cok cıtcıtlı badi gerek bide su hastane cıkısına benzer iki parcalı takımlar zaten ben tulumlarını eylülden sonra alıcam kadifelerden

bebek arabası aldınız mı park yatak eger alamdıysanız e bebek var orda baya uygun bebek arabası 299 ytl kraft park yatak 120 ytl ama yatagını ayrı alıyosun

kıslar benim sorunum şu bebek odası ile ilgili şimdi bizim ev 3 oda bir salon. salon ayrı oturma odası ayrı. yatak odası var. bide küçük bi oda var aslında çocuk odası ama biz orayı misafir odası yapmıştık. yani çift kişilik baza gardrop çekmeceli şifonyer ve bilgisayar masası var. şimdi onları atsan ataman satsan satamazsın yani yazık insan kıyamıyor. o yüzden yatak odasına sığdırmaya çalışacağız. eğer sığdırabilirsem iki park yatak. yada iki tane küçük beşik gibi bişey yada tek park yatak. ufff valla kafam çok karışık yaw bu konuda:(((

valla doğum öncesi perdeler yıkanacak,silinecek,halılar yıkanmaya verilecek,duvarlar silinecek.Odalar beşikler kuruluacak,angel cim sanma ki bir bu kadar daha hamilelik geçireceksin,yolun yarısını geçtik bile.Oyüzden ben hiiiç kıçımı kırıp kurdelayla tülle uğraşamam.Zaten gerçekten beceremem,uyuz olur sıpıtıp atarım elimdekini de asabiyetten.
Bi foto bile ekleyemedim.
wavycim ilk fırsatta anlattığın tarifle tekrar deneyeceğim bi foto göndermeyi..

boyut.asp
kızlar dedigim park yatak bu bende bundan alıcam cok hoş içinede yatak aldımı tamam

Back