Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
muallim canım normal insana bile zararı var bilgisayarın. ama allahtan teknoloji eskisi gibi değil zararı bayağı azalttılar. ama pc olmasa iyice fıttırırım ben valla. hem işimi takip ediyorum hem yazışıyorum yoksa evde nasıl vakit geçer(( bu arada en tehlikelisi cep telefonu. ve ben onuda çok kullanıyorum evden çalışmaya başladüım için aramalarımı cepten şirket hattından yapıyorum ve bi görüşmem en az 10 dk sürüyor((
Kaswa canım hayırlı olsun canım şimdiden..
ay kıslar şöyle bi bebek şekeri diye bakıyım de3dim neler neler var. çeşit çeşit süslümü süslü altın yastıkları ay insan gözünü alamaıyor.. ayy hayırlısı ile bi gelsinler herşeyleri olur inşallah...
kartaldayım ben canım.. kaç hafta oldu senin tickerın yok göremiyom..benim 6+5 ti alttanda bakmıştı kalp atışlarını duyailmek için hazırlıklı git sen yinede
El-muallim benim 12. değerim 258 di.3'üz gebesiydim.2 gün öncesine kadar yaşadığım yer ıstanbul diye geçiyordu.Ama ben bir sebepten dolayı onu değiştirmeyi uygun buldum.Bende pc'im olmadan yaşayamam.Hatta bende bu durum vahim bir hal aldı artık.Ama keşke kısıtlayabilsem kendimi.Birde evdeki net bağlantınız kablosuzsa durum daha kötü:kedi:
bu arsda bizmi yemek menüsünü mutfağa giderek öğrendim. tavuk suyuna şehriye çorbası. karnı yarık ve makarna.. annem pilav yapacaktı ben makarna diye tutturunca galip geldim:)) he bide cacıkkk..
Evet herkesin değeri farklı sonuç veriyor.el-muallim hayırlısı neyse o olsun ama inş. ikizdir canım.Çok stresli oluyor 3'üz gebelik.Wavy bizde de aynı yemek var,ne tesadüf.İyi ki yapmışım yoksa canım çekerdi okuyunca kaydirigubbakcemile5