• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar ikiz hamilelik dönemi nasıl geçiyor?

benim 12.gün değerim 246 idi.
biz yemeğe oturuyoruz, buyrun beklrim kıslaaaarrdelikafadulden

afıyetttt olsun kızlarrrrrrrrrrrrrr................................bal şeker ama kılo olmasın...................bebişler kılo alsın

ya kıslar bende sürekli bi hapşırık var ve burun akıntısı ama kesinlikle grip değilim. alerji mevsiminide geçirdik ne olabilir ki bi bilgisi olan var mı? bu arada uçuk ve sivilcelerde cabası:((

yemeğimizi yedik elhamdülillah,herkes kocişine biran önce kavuşsun iiinşallah..
ben biraz müsade istiyorum,yan gel yat osman olayım..
Bu arad sevişmeden de uyumayalım:kedi: deeermişiiimm..

kızzlaaar angelin evi antalyada deprem olmuş 5 şiddetinde yaaw:1shok:

wavycim olağandışı bişey olduğunu sanmıyorum.Sadece normalde hassas ve alerjik bir bünyen varsa,hamilelik dolayısıyla biraz uzun sürmüş olabilri olamaz mı?Serdar Beyle tekrar randevun ne zaman?

slm kızlar nasılsınız?nekadar çok yazmışınız hepsini okudum ne şekerler ,beşikler herşeyi konuşmuşunuz

kızlar bana bişey olmadı burda deprem olmus haberim yok nan biraz önce net gitti sonra bende bizim herifin yanına gittiydim

canım çok sagol evet mıkro ıle hamıleyım ama kac tane bılmıyorum ınş pazaretesuı oğrenecem canım sen nasısın.............

canim, senin adina gercekten cok sevindim. Rabbim tamamina erdirsin insallah. bende isik hiziyla kilo almam disinda iyiyim cok sukur. yolu yariladik Rabbim'e sukurler olsun. darisi basina, tamamina ermek hepimize insallah.:1hug:

sağol canım.....................evet kılo ışı zor ama ols canım ınş doğumdan sonra verırız............senın tekmı..............
herkese hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr

ya daha uyuyomusunuz...................................nınınıııı................. ya hele bı doğsunlar arasınız mumla bu gunleırıı uyuyunnnnnn canlarımmmmmmmmmmmmmmm

Back