- 21 Haziran 2008
- 2.162
- 4
olabilir tabi neden olmasın herkesin bir olmazki rahimi... ...sor bakalım yaaa. hiç olmazsa içinde korkusu kalmaz....
haftaya salı kontrolum var o vakte dek gitsemmi ki senin kızın kaçıncı haftada doğmuştu kayra..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilir tabi neden olmasın herkesin bir olmazki rahimi... ...sor bakalım yaaa. hiç olmazsa içinde korkusu kalmaz....
hadi kızlar ben de yatıyorum..kaswa cım hadi canım oturma yat...... sabah ilk işim nasıl olduğuna bakmak olcak...allah rahatlık versin hepinizeee.....
hemşireye neler verilecek hastanede söyleyin bana..hastane çıkışlarının penye battaniyelerinin içine yerleştirdim.1 zıbın,önlük,eldiven,ayaklı pijaması,üstü yeleğini koymadım içine biz giydiririz diye.O hastane çıkışlarının birde kalın üstü ve kalın pijaması var ayrı onuda koymadım.Ama çantama aldım onları her birinede ayrıca 3 tulum aldım.birde hastaneden çıkartırken battaniye koydum.Göğüs poöpamı,emzikleri,biberonları aldım.Başka ne gerek kızlar...
hasta bezi mi orkid mi alayım..
of ıcım sıkıldı yatıyoruz bız.....iyi geceler bana dua edin..
cnm hastane çıkışlarında benimkilerde atletleri alttan çıt çıtlı uzun kollu badileri ayağa patikli pijaması yandan çıtçıtı üstleri vardı eldivenler...ben çorapta koydum penye pattaniyesinide verdim aynen bu şekil giydirilmişti bebeklerim
yani sana gelince tam giyinik olsun cnm sen giydiremezsin boşverr....
sana gelince geceliğini sabahlığını çamaşırını koy...aman kırmızı tacı unutma
sonra biberonlarını sağma makinanı...göğüs pedini...ıslak mendilini...bebeklerin ağız mendilini ..bilmiyorum bez veriyolarmı hastaneden ama bebek bezi pramatüre al cnm ilk paketini....bide çocuklara kilotlu çorap al cnm üşürler.....yani benimkiler üşüdü nisanda..
benim çantama dediklerini koydum kız unuturmuyum tacımı ne hevesım vardı onda benim..kaydirigubbakcemile3 kulotlu corapta alayım o zaman..pişik kremi vs ye gerek var mı ?
okudum canım okudum senden ıyı bır haber bekledim rahatlamam için...inş. yoktur bi şey dırımım mecburum yatmaya esim kapatyor neti.....öptum seniöncelikle allaha emanet ollll.....yaa o kadar şey yazdımmm okumdan mı gideceksin
ve bişeyyy yokkk sendeeeeeeeeeeee