Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kayra haklsıın ama günlük ütüle ihtiyac oldukca
wavy cnm bu durum bayadır var yaa işte böle olunca yatacağım vakit karnumm acıkii
kızlar ben ayaga kalkayım hemen baskı oluyor rahmıme zaten adım atmakta cok zorlanıyorum hele birde idrarım varsa..hani apış aranıza top koyun yürüyün..öyleyim işte ben.Bu bendeki rahim boyu kısalığımdan mı oluyor yoksa bu haftalarda bu normalmi acaba ya?Benim gibi olan var mı ...
kızlar ben ayaga kalkayım hemen baskı oluyor rahmıme zaten adım atmakta cok zorlanıyorum hele birde idrarım varsa..hani apış aranıza top koyun yürüyün..öyleyim işte ben.Bu bendeki rahim boyu kısalığımdan mı oluyor yoksa bu haftalarda bu normalmi acaba ya?Benim gibi olan var mı ...
doktora sordun mu güzelim... doğum yaklaşmış olmasın...
canım bebeklerin duruşu nasıl. benim bitanesi altta tam idrar kesemin üstünde sanki. bazen zorluyor beni. bundan olabilr mi acep dedim.. bide yenimi başladı yeni başladıysa sdor doktoruna derim canım..
kayra canım anam bekaken dikkat et evlenince dikkat et formunu korumak için anacım hamilelikte bırakmak istiyom kenbdimi:))
sormadım canım,doğum yaklaşmış olabilirmiki....akannehir
yetişemedim hiç sana :gitme:bu arada 30 haftalık olmuş stickerin canımmmmmmmmm...zemuszemusopuyorumnanaktankaswa canım sen geldin ben gidiyom gibi olacak yine.ama kociş yatalımmı artık diyor(
öpüyom hepinizi iyi geceler