Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yatarak yazıyorum zaten ağrım sancım yok..dırım sende de oldumu benımkı gıbı hangi haftanda oldu bunlar doğuma yakınmı..İdrar degıl ama sadece benımkı oram cok dolgun yururken cok zorlanıyorum ben..kız dogumummu yaklastıkı...
canım b3bişleriniz hayırlı olsun. sağlıkla alın kucağınıza inşallah.. angel çarşamba gidecekti doktora. ama ses yok iki gündür inşallah iyidir..merhaba arkadaşlar ...biz de dün kardeşimin 6 haftalık ikiz gebeliğini öğrendik...çook mutluyuz darısı tüm isteyenlerin başına...angelbaby rumuzlu arkadaş doğuma gitti sanırım onun ve tüm doğum anını yaşayanların allahımm yardımcısı olsun...bizde antalyada yaşıyoruz doktor tavsiyesi için angella konuşmak isterim. hepinizsağlıcakla kalın
ay ya ne guzel gıdın bebuışlerı koklayın..............................................................annenı kızdırma yınede ..................ınş doğuralım ınş buluşuruz..................tabı o kadar bebışı goren kacmazsa
istanbulda olsaydım ...giderdim bendee......kısçeleri görmeye....... bizim yerimizde koklayın emi....