Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hehe :)
Cok mu bğyğk oluyoya hani tek olan anne karnından daha büyük oldugu kesin
inşaALLAh gecer bende istedigim hersey yaparım böyl hasta gibi olmayı sevmiyorum ayh bide cok soguk yaa burası
SAdece krem mi kullanıyosun doktor bana kakao yagını söyledi
Size göre ben tabi cok yeniyim ama ben cok yoruluyorum yemek yiyemiyorum ne bileyim anlamadım ama hamd olsun cok iyiyim
a.skızlar sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama,eğer ikiz hamileyseniz,gebelikten önce zayıfsanız ve karnınız çok şişip gerildiyse,üzgünüm karnınız çok çatlayacak.Tecrübe ettiğim için yorum yapıyorum.bende deli gibi karnıma yağlar sürerdim ve gebelikte hiç çatlağım yoktu(ben öyle sanıyormuşum)nasılki doğum yaptım karnım eski halini aldı çatlaklarım ortaya çıktı:çok üzgünüm:hamileyken ben hiç bu kadar çatlağımın olacağını tahmin etmemiştim.3 ayın sonunda çok enerjik olacaksın inş.Yorgunluğumdan korkardım ben böyle mi devam edecek diye..Ben çatlaklar için çilek yağı,kakao ve badem yağı karışımı kullanıyorum başından beri ..şu ana dek çatlamam olmadı ama her an bekliyorum çok gerildi karnım..Bugün aynada korktum kendimden...kocaman göbekkkkkkk...akannehir
tamma canım gireceğim vakit buldukçaaa...bende sizleri çok seviyorumm..öpüldünüzCanım benim fırsat buldukça gir canım topiğe çok mutlu oluyorum seni görünce yavrularımıda seni de öperim..opuyorumnanaktan
canım allah kimseye yaşatmasınn..başınız sağolsunnben hatırlıyorum tabiikiiii.... bir kız bir erkekti... ama kızımızı 1 yaşında kaybettik..... erkek kardeşim şu anda 32 yaşında amerikada yaşıyor.... ama her doğumgününde eğer oradaysa telefon açıp mezarına çiçek bırakmamızı ister..... farklı bir çekim gücü herhalde bilemiyorum.... ama gerçekten bu güç farkediliyor
gez gez sen.............sonra sıkayetr etme ...................temızlık bıttımı bakım gezıyoon .................hımmmmm
aradım cnm ama hep dolu dyor anlamadımmcanım biz emekli sandığı olduğumuz için hastanenin bizim kurumla anlaşması çok azdı.sadece tek tahlil için değil.rutin tahliller oluyor ya gebelikde,onlar isteniliyordu.ama biz hep çok para ödedik hastanede.bir kaç kez serum takıldı.100 tl ödedik vs.birde dr.çok ilgisizdi,ayni kısaca ben ne hast.nede dr.hiç memnun kalmadım.canım sen o hastanedemi çalıştın,iyi tanıyorum deyince aklıma takıldı.
dırımcım cerrahpaşadan randevu alırken gece saat 12:05de alırsan ilk ransevuyu ertasi güne sana veriyorlar.ben öyle yapardım canım.
offffffffffffffff çok sıkıcı burası yaaa arkadaslar nerdesınız nıye girmiyonuz nete
kızlar herkesin derisi muhakkak farklıdır....benimkide öyle ama ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım. kocaman bir göbeğim vardı... son aylarda hamile kıyafeti giyemiyordum özel elbise diktirdim... iç karnı geniş olmayanın karnı büyük olurmuş..bilmiyorum diyenlerin yalancısıyım. şimdide 4 ayı bitirdim nerdeyse..... yengem de 23 haftalık hamile ama benim karnım ondan büyük.... neyse sadede gelelim benim karnımda hiç çatlak yok 1 tane bile ... bir arkadaşım avonun sıkılaştırıcı kremiyle kakao özlü nemlendiricisini vermişti. onları kullanmıştım... onların faydasımıdır yoksa dediğim gibi benm derimle ilgilimidir bilmiyorum..ama kalçalarımda bayağı çatlak var.... oraya sürmek aklıma galmemişti ..
herkes aşk-ı memnu mu seyrediyor