- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
gunaydın kızlar
APLAMMMM GÜNAYDIN NEREDESİNN SENNN:lepi::sm_cool::1hug:Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın kızlar
ben hatırlıyorum tabiikiiii.... bir kız bir erkekti... ama kızımızı 1 yaşında kaybettik..... erkek kardeşim şu anda 32 yaşında amerikada yaşıyor.... ama her doğumgününde eğer oradaysa telefon açıp mezarına çiçek bırakmamızı ister..... farklı bir çekim gücü herhalde bilemiyorum.... ama gerçekten bu güç farkediliyor
aminnn cnm aminnnn rabbim inş. nasip edecek cnm ....bende hayal edemezdim koyacağımı .....inş.rabbim izni ile oluyor herşey
günaydın canımcığımmm nasılsınnn bebişler nasıl küçük prensesin nasıll
evet erken başladı valla
hımmm morel oluyo dimiii bebiş yeni anne girebiliyooo dırım zaten çıkmııyooo bende girerim diyorsun dimiiii seni gidi seniiii
şaka bi yana gelsin yeni annişlerimiz
ama inan tek bebeklerine bakan burada daha çok oluyor tecrübelerden faydalanıyor ben öle oldum eski ikiz annesi arkadaşlar var gulan06 ,nazlımelek,rüzgarım,ismi aklıam gelemyen özelden yazıştık onlarla ama hep bilgilerini verdiler ...bizi bizden başka anlamıyor çünki yaaaaaaaaaaaa
bide kaynanam bana demezmii ayy bende ikiz baktım sayılırr 2 yaş var çocukların arasında ikiz bakmış sayılıyormuşşş bayılacam yaaaaaaaa
bide hala bez parası mama parası hesabı yapıyorrrrrrrrrrr
Dırıımım ben motor taksam mıçıma sana yetişmem mümkün olmaz....Ama gerçekten çok ihtiyacımız olacak tecrübeye yardıma... dırımım sen hep kal burda....O kıyaslama işine de anlam veremiyorum inan..Görümcemler diyorki bana İkiz taşımkala ne ilgii var hamile hamiledir.Bakmasıda aynıymış ha tek ,ha çift..kaydirigubbakcemile3 Ve kayınvalidemin dediğide şu O arka arkaya büyütmüş aynı ikiz gibiymiş hemde 5 çocukmuş...Beşiz büyüttüm, ikiz de değil diyor..yarın adımızda şımarığa çıkar eminim...:dilcikar:
bebişler iyiler inşallah..... kızımda iyi sabah okula gidiyor.çok özlüyorum ya.kıyamıyorum yavruma. sabahtan akşama kadar okulda...........
sağol canım ya.... annem o olaydan sonra yıllarca tedavi gördü.... allah kimseye yaşatmasın inşallah....
Dırıımım ben motor taksam mıçıma sana yetişmem mümkün olmaz....Ama gerçekten çok ihtiyacımız olacak tecrübeye yardıma... dırımım sen hep kal burda....O kıyaslama işine de anlam veremiyorum inan..Görümcemler diyorki bana İkiz taşımkala ne ilgii var hamile hamiledir.Bakmasıda aynıymış ha tek ,ha çift..kaydirigubbakcemile3 Ve kayınvalidemin dediğide şu O arka arkaya büyütmüş aynı ikiz gibiymiş hemde 5 çocukmuş...Beşiz büyüttüm, ikiz de değil diyor..yarın adımızda şımarığa çıkar eminim...:dilcikar:
kaynanalar senden bir üstünü yapmış omazsa olmazki....... hep aman o yaptığın işmi.... biz neler gördük demeden olmaz......
ikizle tek bir olurmu....teki emzir emzir yatır...gazını çıkart...ikizde süt yetmez mama verceksin. hazırla.tek tek doyur.kolay değil. eskilerden tek farkımız şimdi hazır bez var..mamalar daha basit yapılıyor... ama çocuk aksi bir çocuksa ikize değil üçüzede bedel olanda vardır....
benden size abla tavsiyesi..... ikzide olsa tekde olsa....işinizi kendiniz yapmaya çalışın.bir süre sonra göreceksinizki.... kendinizi bir programa bağlamışsınız..sabah kalkış gece yatış...tüm gün aynı program..çocuklar bu programa alışırsa öyle gider. eve biri gelir yada siz bir yere gidersiniz bu program 1 saat kayarsa işte ozaman çocukların şaftı kayar... ne uyku ne yemek ... ağlamalar zırlamalar 5 kişi durduramaz o çocuğu.... bir süre sabredin uzun süreli gezmelere gitmeyin. mesela babanızla akşam gezilerine yada gündüz 1 -2 saatlik gezmelere gidiverin. sabahtan akşma kadar hiçbiryere gitmeyin.zira orda ben programıma uyarım desenizde..gittiğiniz kişiler uymuyor yada çocuklar o havaya alışamıyor...
buda yayamaz ömer laptop başındaa
herkes ıyı masallah,,bızde ıyıyız cok sukur,,
haftalarımızı doldurmayı beklıyoruz sabırla,,özlemimiz cok arttı,sabırsızlanıyoruz,,,opuyorumnanaktanzemuszemus
Her geçen gün tıpta,değişiyor medeniyette, bilgide...Yarın mutlaka gençler daha bilinçli olacak.Allah aşkına kabul etsinler bizim bebeklerimize de kendimize de bakma bilgimizle bir olur mu be?Ay düşününce içim sıkılıyor şimdi büyütürken kırk kafadan ses çıkar o zaman torun sahibi olurlar şimdiye dek ortada kimse yoktu ama ...
oooooo herkes burda..............dırım senınkıler capkın olcek hele bırı ..............ona gore ...........ınş herkes sırayla dogurur kızlar ya şu sırayı yazın kım kac aylık oldu.............cesaret alalım
yatayım biraz gene gelirim inş....kız dırım ne soracam sana ,ben arkadaşıma sterilizatör alacağım hediye hala da siparişini veremedim.chicconun mikrodalga için sterilizatörü.Mikrodalgada olanlar iyimidir.Fiyatı hesaplı geldi 5 biberonluk işe yarayan bir şey olsun istiyorum.