- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
37 lira dırım..Çok iyi dimi..Bende hiç siparişle bir şey almadım daha netten kazık olmaz umarım..
çok uygun ama sen bana linki atsana cnm bakimm normakde iki biberonluklar o kadar para ...özelliklerine bakim cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
37 lira dırım..Çok iyi dimi..Bende hiç siparişle bir şey almadım daha netten kazık olmaz umarım..
ya ben de sterilaztörü alayım diyorum sizce erken mi..... 20. haftadan sonrada yavaş yavaş alışverişe başlasam erkenmi olur ki ....
canım biz emekli sandığı olduğumuz için hastanenin bizim kurumla anlaşması çok azdı.sadece tek tahlil için değil.rutin tahliller oluyor ya gebelikde,onlar isteniliyordu.ama biz hep çok para ödedik hastanede.bir kaç kez serum takıldı.100 tl ödedik vs.birde dr.çok ilgisizdi,ayni kısaca ben ne hast.nede dr.hiç memnun kalmadım.canım sen o hastanedemi çalıştın,iyi tanıyorum deyince aklıma takıldı.Çok şaşırdım ne tahlili ki canım o senden 200 lira almışlar.Anlaşmaları olmayan bir şey miydi acaba?Çünkü sgk randevulu gidersen para verilen tahlil çok azdır.Bende sevmem o kadını birde tüp bebeğin başına oturtturdular onu..Ne başarısızdı..Kapandı zaten tüp bebek ünitesi..Onun derdi, neydi biliyormusun? sgk anlaşmalı olunca bu az para alıyordu ve ters düştüler idare ile..Hastalarla da zaten az para alıyorum diye ilgilenmiyordu.Bu uzaklaştı bir ara oradan..Ama hastane iyidir gerçekten Çok iyi doktorlar var orada Kadın doğumcular hariç..Hepsnii, çok iyi tanırız biz o hastanedekilerin..
dırımcım cerrahpaşadan randevu alırken gece saat 12:05de alırsan ilk ransevuyu ertasi güne sana veriyorlar.ben öyle yapardım canım.cnm randevu alamıyorum ayın 8 kadar deneyecem olmazsa 8 de aşı için gidecez o zaman gidecem bide sabah deneyecemm
ohhh gözün aydın valla yaaa gelmiş kocan
bu uykusuzluklar ileri doğru daha çok olacak
geçmişi okuyayım dedim ama internet gitti. alşıntılarım gitti(
ve geçmişi bitirip geldim. ama ne göreyim herkesçikler gitmiş(
offffffffffffffff çok sıkıcı burası yaaa arkadaslar nerdesınız nıye girmiyonuz nete
merhaba arkadaşlar ben tüp bebek yöntemi ile 19 eylülde hamile olduğumu öğrendim değerimden dolayı %90 çoğul gebelik dediler 3 akimde dr gideceğim ama benim karnım daha şimdiden şiş kilo artışım olmadı ama crinone jel kullanıyorum buda şişiriyo karnımı ve acaip uykusuzum bütün gece hayalet gibi dolaşıyorum evin içinde sizlerdede böyle şikayetler oldumu cevaplarsanız sevinirim .
SAdece krem mi kullanıyosun doktor bana kakao yagını söyledi
Size göre ben tabi cok yeniyim ama ben cok yoruluyorum yemek yiyemiyorum ne bileyim anlamadım ama hamd olsun cok iyiyim