Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
medinecim sağolasın canım allah razı olsun .kiloları maasallah iyi 29bucuk haftada bırı 2130 diğeri 1970gr dı inşlaah hem kıloları hemde haftaları ilerde olurda küveze gerek kalmaz canım aklım hep orda şimdi anlayacagın
kızlar naber nassınız bu acılma niye oldu bende yaa bide dün dr alttan maune edince zorladı dünden beri acık kahve lekelenmem oluyo normal mi acaba zorladı diyemi
maşallah bebişlerine penses
ya en bu kiloları duyunca çok üzülüyorum benimkiler dün dr muayenem vardı 1200 grlar ya. kiloları çok az geliyor böyle 2 kiloları okuyuncamafoldumbenmafoldumben
canım yatıyorum zaten dr bakalım cuma günü ac gel dedi belki alırız dedi yani şimdi dogum tarihlerim ya bu cuma ya enson carsamba günü olucak zaten benim agrılar belimden basladım bildim acılma oldugunu hakkımda hayırlısı cok şükür bugünleri gördüm dogsa bile 35.ci haftasında dogucak
cnm olabilir bendede olmuştu 3 cm açılma ile ben yattım 5 hafta .....
lekede alttan muaynede olmuştur korkma kii sen inş.olmaz ama doğursan bile inan bişey olmaz maşallah çok iyi haftan cnm
detttt:mymeka:ne ağlıyonn kilosu iyi işteeee yaaaaa
aman nebilem dırımcım ya işte panik oldum dün dr baya zorladı bakarken dün yemek yiyemedim nan düsündükce midem bulandı cuma belkide alır böyle giderse
ya dirimim ama baksana 2 kilodan bahsediyolar 29.5 haftada. 3 güin içinde 1 kilo alcak değil ya bu bebişler. yok bven onları besleyemiyom sanırsam. oysa muzda yiyom ama olmuyor dimekki:sinifsinif: ay neyse boşver dellendim öyle b,irden..
nasılsınız kızlar .umarım ıyısınızdır....wavy beblerın kilosu ıyı canım benım.........kılo degıl saglıgı cok önemli..........arkadaslar bu arda pamuktan haberı olan varmı......bugun 3 gun tel kapalı..................angelcım dırımın dedıgı gıbı dogumun gelmıs senın canım yat kalkma en azından cunaya kadar sabret allah bı sancıda kurtarsın............
ben tvd eyım gelecem kendınıze cıcı bakın