Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:kedi::kedi:ahanda demek ki bana yol gözüktü cuma dogurcam hahahhaahyyy
wayyy cıldırma herkesin hamileligi farklı unutma döferim haaaaan acılmanın acısını senden cıkaırırım
hakikaten yaaa kızdan hiç haber yok kızlar benim tel maryy var ondan alırsınız emi benden de haber cıkmayınca
wavy bılsem sımdı evde gonderecem benım herıfı evıne .........ama emın degılım yarın ola hayrola olmassa sabah gonderırım.............cok merak ettım valla.............yarın mutlak bı haber alıırm gecde olsa..........................wavy benım kıızmın bıır 1400 dogdu 35 haftalık 45 gun kuvozde yattı kılodan degıl ama sarılıktan.kılo o kadar onemlı degıl.pamuk gordu kucuk kıızm 3000 dogdu oda yattı sarılıktan kız canları baslarında olsun.....kılo alırlar.......
wavy bılsem sımdı evde gonderecem benım herıfı evıne .........ama emın degılım yarın ola hayrola olmassa sabah gonderırım.............cok merak ettım valla.............yarın mutlak bı haber alıırm gecde olsa..........................wavy benım kıızmın bıır 1400 dogdu 35 haftalık 45 gun kuvozde yattı kılodan degıl ama sarılıktan.kılo o kadar onemlı degıl.pamuk gordu kucuk kıızm 3000 dogdu oda yattı sarılıktan kız canları baslarında olsun.....kılo alırlar.......
oy maşallah güzelim yaa allah sağlık vesin hepsine.. ay ben niye senin ilk bebişlerin sanıyom. bide tedavi sanıyom işin ilginci. ay valla şok oldum gülüm ya. bacım yaş kaç senin yaa:kedi:wavy sorma 3 tane vardı .rabbım saglıklı versın iki tane daha verdı...olsun 5 kız 5 oglan demek oel degılmı...........